Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Квесторе_поверніться Перепрошую, а який банк тут називають "Фарса"? Те, що "СоСо" - це Форвард я знаю. В темі про валютні ринки, один користувач писав, що тримає гривню під 15% на картці "Спортбанк"(банк Галс). Як йому вдалося таку ставку витягти-загадка, на сайтіГалсу по картках ставки суттєву нижчі
asteriks написав:Квесторе_поверніться Перепрошую, а який банк тут називають "Фарса"? Те, що "СоСо" - це Форвард я знаю. В темі про валютні ринки, один користувач писав, що тримає гривню під 15% на картці "Спортбанк"(банк Галс). Як йому вдалося таку ставку витягти-загадка, на сайтіГалсу по картках ставки суттєву нижчі
CoCo Це Соседка+Соседка = Конкорд Фарс це Форвард.
Aps Они загоняют відсоточку в минус за СМС-информирование? Т.е. каждый месяц -7 грн? А пени и штрафы за несанкционированный овер не начисляют и кредитную историю этим минусом не портят?
asteriks написав:Квесторе_поверніться Перепрошую, а який банк тут називають "Фарса"? Те, що "СоСо" - це Форвард я знаю. В темі про валютні ринки, один користувач писав, що тримає гривню під 15% на картці "Спортбанк"(банк Галс). Як йому вдалося таку ставку витягти-загадка, на сайтіГалсу по картках ставки суттєву нижчі
CoCo Це Соседка+Соседка = Конкорд Фарс це Форвард.
Amid написав:Aps Они загоняют відсоточку в минус за СМС-информирование? Т.е. каждый месяц -7 грн? А пени и штрафы за несанкционированный овер не начисляют и кредитную историю этим минусом не портят?
Они займутся этим позже, когда иные ресурсы станут недоступны. Если они вытворяют то, чего не было в тарифах...