ФІДОБАНК (у стадії ліквідації)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 18731874187518761877 ... 2146>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

ФІДОБАНК (у стадії ліквідації) 3.3 5 276
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
21%
59
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
10%
27
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
15%
41
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
26%
71
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
28%
78
Всього голосів : 276
Повідомлення Додано: Чет 19 тра, 2016 14:55

Скупердяй написав:
  busypit написав:
  slasva написав:Alexus999
5 дней

Шустрик ))
источники:
Проблемний банк у строк до 180 днів зобов’язаний привести свою діяльність у відповідність із вимогами законодавства, у тому числі нормативно-правових актів Національного банку України.

Проблемний банк у строк до 180 днів зобов'язаний привести свою діяльність у відповідність із вимогами законодавства, у тому числі нормативно-правових актів Національного банку України.

строк, протягом якого проблемний банк (філія іноземного банку) зобов’язаний(а) привести свою діяльність у відповідність до вимог законодавства України, у тому числі нормативно-правових актів Національного банку України, але не більше 180 днів;

Угу, щоб за ці 180днів Адарич вивів все що можливо, не буде йому такого пікнічка :mrgreen:

По ссылке пройти не камильфо (желательно последней)? До 180 дней это уже после признания банка "проблемным" и назначением куратора.
зы: что выводить то, кстати?
busypit

Подякував: 9 раз.
Подякували: 139 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 19 тра, 2016 14:59

Квесторе_поверніться написав:
  shu-m написав:Днем посетил отделение ФИДО по вопросу перевода получения % и тела депо по окончании срока с ПФ+ ФИДО на ПФ+ ЕВРО . Инструкция с Евробанка пришла сегодня , но заявления и доп.соглашение можно будет оформить только завтра , у кого нет ПФ+ Евробанка можно открыть неперсонифицированную карту под депозит -все это делается именно в том отделении ФИДОта , в котором открывали депо в Евробанк. На ГЛ Евробанка сказали это сделать до 01.06.16. Хотел в отделении закрыть кредитку наличкой - программа не дает . Деньги ,которые хотел перекинуть по СЕП позавчера , вернулись обратно на карту. В отделении напряженная тишина и тревожное ожидание . Прорвемся. :)

Пікнічок продовжується....в Євробанку...просто частину вагонів відчепили....де Козарлюга? :)

Козак-характерник заклятья заклинает. :)
А что еще ему делать, когда официальная информация отсутствует.
Востаннє редагувалось Alexus999 в Чет 19 тра, 2016 15:03, всього редагувалось 2 разів.
Alexus999

Подякував: 25 раз.
Подякували: 128 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 19 тра, 2016 15:00

Bosstone написав:Как меняются сроки погашения кред. карты с введением ВА, чтобы избежать просрочки?

Нічого не змінюється.
По СЕПу з іншого банку грошенята мають зайти.

При всій повазі... Ага, особливо з Юнісоном це працює - з вводом ВА його відключили від СЕП, кошти, які я перекидував на погашення кредитки, мені повернулись через 3 дні. На поточний момент, єдиний спосіб погашення - готівкою в касі.
unlock

Подякував: 523 раз.
Подякували: 445 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 19 тра, 2016 15:01

mike64 написав:Alexus999 интересный вопрос, во первых необходимо зарегистрировать вимогу
про виконання зобов'язань по банківському договору. Заявление в свободном формате,в заключительной части стоит указать...вимагаю надати мені письмове повідомлення про невиконання моєї вимоги із зазначенням причин, дати взяття вимоги на облік, дати видачі повідомлення, прізвища, ім'я та по батькові уповноважених осіб і відбитка печатки банку. Прошу також повідомити мене про взяття вимоги на облік за відповідним позабалансовим рахунком 9806 "Документи фізичних осіб/до рахунків фізичних осіб, що не виконані банком у встановлений законодавством України строк." згідно "Інструкції про застосування плану рахунків бухгалтерського обліку банків України", затвердженої Постановою Правління НБУ від 17.06.2004 р. №280 , но как правило банк это проигнорирует, что даст повод обратиться в НБУ, с требованием признать банк неплатежеспособным, если вымога зарегистрирована и взята для учета, то невыполнение банком в течение пяти рабочих дней подряд двух и более процентов своих обязательств перед клиентами и вкладчиками.(где-то так)

Благодарю. Хрещатику этого не потребовалось.:)
Alexus999

Подякував: 25 раз.
Подякували: 128 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 19 тра, 2016 15:02

Re: ФІДОБАНК: взаємодопомога, радимося, об'єднуємося

Здравствуйте всем участникам форума! Подскажите мне пожалуйста. У меня на зарплатной карте зависли деньги - не успела снять.Их вернут? Что нужно сделать для этого? Никогда не попадала в подобные ситуации....
Olia

Подякував: 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 19 тра, 2016 15:04

Alexus999 написав:
  busypit написав:
  slasva написав:Alexus999
5 дней

Шустрик ))
источники:
Проблемний банк у строк до 180 днів зобов’язаний привести свою діяльність у відповідність із вимогами законодавства, у тому числі нормативно-правових актів Національного банку України.

Проблемний банк у строк до 180 днів зобов'язаний привести свою діяльність у відповідність із вимогами законодавства, у тому числі нормативно-правових актів Національного банку України.

строк, протягом якого проблемний банк (філія іноземного банку) зобов’язаний(а) привести свою діяльність у відповідність до вимог законодавства України, у тому числі нормативно-правових актів Національного банку України, але не більше 180 днів;

Кто может привести ссылку на 5 дней?

По второй ссылочке есть п.2 ст. 75. Віднесення банку до категорії проблемних
2) банк не виконав вимогу вкладника або іншого кредитора, строк якої настав п'ять і більше робочих днів тому, та/або встановлено факти невідображення в бухгалтерському обліку документів клієнтів банку, що не виконані банком у встановлений законодавством України строк;

От признания банка "проблемным" до момента введения ВА срок до 180 дней (см. выше).
busypit

Подякував: 9 раз.
Подякували: 139 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 19 тра, 2016 15:05

Квесторе_поверніться написав:Пікнічок продовжується....в Євробанку...просто частину вагонів відчепили....де Козарлюга? :)

Два сапога пара.
Мчащийся Гейский товарняк, за поворотом ждут веселые партизаны. :mrgreen:
ruvex

Подякував: 855 раз.
Подякували: 2555 раз.

Профіль

1
6
2
Повідомлення Додано: Чет 19 тра, 2016 15:05

unlock написав:
  Bosstone написав:Как меняются сроки погашения кред. карты с введением ВА, чтобы избежать просрочки?

Нічого не змінюється.
По СЕПу з іншого банку грошенята мають зайти.

При всій повазі... Ага, особливо з Юнісоном це працює - з вводом ВА його відключили від СЕП, кошти, які я перекидував на погашення кредитки, мені повернулись через 3 дні. На поточний момент, єдиний спосіб погашення - готівкою в касі.

Так пишуть що не всі каси готівку на картковий кредитний беруть.
А що...ще ніхто не тестив по СЕПу на кредитку Фідотича пару гривень?
Квесторе_поверніться

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1918 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 19 тра, 2016 15:06

ruvex написав:
  Квесторе_поверніться написав:Пікнічок продовжується....в Євробанку...просто частину вагонів відчепили....де Козарлюга? :)

Два сапога пара.
Мчащийся Гейский товарняк, за поворотом ждут веселые партизаны. :mrgreen:

А що робити...якщо сидиш....в Європейському вагоні? :)
Квесторе_поверніться

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1918 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 19 тра, 2016 15:11

СМС про вхід по СЕПу

mixa написав:Так зайдуть кошти по СЕПу в Фідо ?
Хто пробував вчора/сьогодні ?
СМС інфо по ПФ+ дефолтно включене?
Хочу купити лотерейний білет :)

Ніхто не знає?
Хоч про смс інфо напишіть, а я СЕП випробую.
ПО ПФ+ за умовчанням воно підключене? Прийде СМС про зарахування по СЕПу?
Як жеж я буду знати чи купив лотерейний білет :D
Востаннє редагувалось mixa в Чет 19 тра, 2016 15:14, всього редагувалось 1 раз.
mixa

Подякував: 315 раз.
Подякували: 22 раз.

Профіль

#<1 ... 18731874187518761877 ... 2146>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор