Идеи: портфель-2011 (архив)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Фондовий ринок
  #<1 ... 336337338339340 ... 5383>
Повідомлення Додано: П'ят 21 січ, 2011 17:46

KVK написав:с дальним прицелом интересуетесь? :)

ну я планировал в этом году на найс выйти посредством оффшорки. но пока не уверен в себе, тут реальные результаты лучше, чем на демке там :) вот и интерестно стало, а если совмещать торговлю и там и тут через одну компанию
unrokan_pff

Повідомлення Додано: П'ят 21 січ, 2011 17:51

Знач,так ,ребятня и взрослые... :D
Половину сваго личнаго богатства отправил в лонги,а половину послал к шорту... :)
Вообщем Бог мне в РОМОщь!
Да прибудет со мной Фронтраннинг,как тут матюкнулся коллега... :wink:
И вам не терять отчаянья! :lol:
Чао-какао! :mrgreen:
MUDRIY_Kааа

Повідомлення Додано: П'ят 21 січ, 2011 17:52

Рома, еще вопрос если сможете просветите,
думаю вечно расти не будем, в этом свете начал интересоваться шортами, но насторожило, что брокерский счет сейчас у меня индивидуальный а для маржиналки счет нужен транзитный, я тут на форуме вроде краем уха слышал что это плохо, вроде Боб писал, Ваше мнение? по транзитным счетам чем "грозит"
Востаннє редагувалось KVK в П'ят 21 січ, 2011 17:56, всього редагувалось 1 раз.
KVK

Повідомлення Додано: П'ят 21 січ, 2011 17:54

Crack

Дякую буду мати на увазі.
yaropolk

Повідомлення Додано: П'ят 21 січ, 2011 17:57

KVK

Ну Боб великий фаталіст :) такщо я б не сильно переймався
yaropolk

Повідомлення Додано: П'ят 21 січ, 2011 18:02

Crack

Минулого року затрати на торгівлю в податковій нормально пройшли. Цікаво як цього вийде - затрати по акціях мінімальні, мало дьоргався, не врахують не страшно, зате на фючерсному рахунку (тільки пробному грошей там небагато) затрати фантастичні - не врахують довдеться все фюч депо віддати!
Добре що додумався збиток по неліквідах показати для підстраховки, тут брокер допоміг.
yaropolk

Повідомлення Додано: П'ят 21 січ, 2011 18:05

yaropolk написав:Crack

Минулого року затрати на торгівлю в податковій нормально пройшли. Цікаво як цього вийде - затрати по акціях мінімальні, мало дьоргався, не врахують не страшно, зате на фючерсному рахунку (тільки пробному грошей там небагато) затрати фантастичні - не врахують довдеться все фюч депо віддати!

Гадаю, все буде більш-менш нормально. Фізиків вони поки що особливо не чіпають.

Я ж про юросіб в першу чергу писав :)
Crack

Повідомлення Додано: П'ят 21 січ, 2011 18:12

yaropolk написав:Crack

Добре що додумався збиток по неліквідах показати для підстраховки, тут брокер допоміг.

В прошлом году у меня налоговая без каких-либо вопросов посчитала комиссионные брокера и хранителя в уменьшение налоговой базы.
В то же время у коллеги из Харькова в другой налоговой не разрешили отнесение данных видов затрат на уменьшение налогооблагаемой прибыли.
Так что тут как повезет с налоговой.
Кстати, у всех брокеры дают отчет за год с мокрой печатью для налоговой? А то это будет мой первый отчет по торговле с помощью интернет-трейдинга.
Aleksey_Kh

Повідомлення Додано: П'ят 21 січ, 2011 18:21

Aleksey_Kh написав:В прошлом году у меня налоговая без каких-либо вопросов посчитала комиссионные брокера и хранителя в уменьшение налоговой базы.
В то же время у коллеги из Харькова в другой налоговой не разрешили отнесение данных видов затрат на уменьшение налогооблагаемой прибыли.
Так что тут как повезет с налоговой.
Кстати, у всех брокеры дают отчет за год с мокрой печатью для налоговой? А то это будет мой первый отчет по торговле с помощью интернет-трейдинга.

тебе не брокер даёт отчет, а биржа
rusich

Подякував: 960 раз.
Подякували: 1041 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 21 січ, 2011 18:41

Aleksey_Kh

Біржа дає список операцій - це основний документ. А в брокера можна вимагати Акт виконаних робіт по місяцях - там твої операції + затрати.

Тут все від інспектора залежить в різних містах по різному, по різному навіть в тій самій податковій!
Я впертий - не врахують комісії - буду судитися, я не підприємство - нічого вони не зроблять.
yaropolk

#<1 ... 336337338339340 ... 5383>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератор: Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє