Табачник вірить, що українці від народження двомовні

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші.
Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
  #<1 ... 1920212223 ... 30>
Повідомлення Додано: Вів 01 лют, 2011 17:09

iubd написав:Уже добре, що Ви націоналіст.
Вивчайте далі, може що і вийде...
Я останній раз розмовляв на українській мові в 79-му, і от зараз ажжж 2 тижні, журнал виписав на українській, "Людолови", та ін. читаю вечорами, згадую потроху, і це благодаря Хаму...

А можете поправити, не смущайтесь, це не зазорно.

Слушай ты, перечитай еще раз сто мой пост и попытайся в нем найти то, что я националист.
Мне это не обидно читать про себя, просто ты достало тем, что вечно перекручиваешь чужие слова и объявляешь войну "ветрянным мельницам" выставляя себя героем своего времени. Ты обыкновенный Дон Кихот своего времени, человек, который придумал себе врага и ведет с ним жестокий бой, а другие почему-то это не ценят.
Imp
2

Подякував: 232 раз.
Подякували: 1225 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Вів 01 лют, 2011 17:10

Дваждыдвашник написав:На мой взгляд Вы еще более пустой, никчемный человек, с Вашей нац нетерпимостью и шовинизмом.
Его отношение к украинскому, хотя бы декларативно, несравненно более уважительно, чем Ваше к русскому.

Ой! Та годі Вам!
Те, що Він там бекає - це не декларація, це пряме знущання, про роздягнутих жінок?
Та не буду я про нього!
Соромно за країну, але нічого не вдієш!
iubd

Подякував: 9 раз.
Подякували: 4 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 01 лют, 2011 17:12

Дваждыдвашник
iubd написав:А не зарано на себе таку відповідальність берете?

Что и требовалось доказать :)
Imp
2

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Вів 01 лют, 2011 17:19

Imp написав:Слушай ты, перечитай еще раз сто мой пост и попытайся в нем найти то, что я националист.
Мне это не обидно читать про себя, просто ты достало тем, что вечно перекручиваешь чужие слова и объявляешь войну "ветрянным мельницам" выставляя себя героем своего времени. Ты обыкновенный Дон Кихот своего времени, человек, который придумал себе врага и ведет с ним жестокий бой, а другие почему-то это не ценят.

То слухай, то читай...
То середнього, роду, то ще щось...
З Вами все гаразд?
Чи при вивченні матчасті, та ремонті шляхів перестарались...
Похвально, продовжуйте...
iubd

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 01 лют, 2011 17:21

Imp написав:Дваждыдвашник

Что и требовалось доказать :)

О уже і докази є!
Похвально!
iubd

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 01 лют, 2011 17:28

iubd-тролль

На этой мажорной ноте оставляю тебя (кстати к существу среднего рода применимо слово "ты", как и все те слова, которые я адресовал тебе ранее), тролля, при чем слишком толстого, на едине с тобой самим. Впредь научись троллить более тонко, а то ты мне быстро надоел. Have a good trolling, looser ;)
Imp
2

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Вів 01 лют, 2011 17:33

Imp
Сдается мне, джентльмены, нас очень тонко троллят :D :D
Ну не могу я поверить в существование ТАКИХ зашоренных индивидов.
Дваждыдвашник

Подякував: 890 раз.
Подякували: 833 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 01 лют, 2011 17:43

iubd написав:Шановний Майстер, не сприйміть за нечемність, що я вдруге відповім питанням на питання...
Крим за незалежність голосував?
А якщо так, то чому громадяни не виконують Конституцію?
Це вибір, він осмислений, і його треба сприймати.
Тому треба робити вибір, якщо рішення прийняте, воно прийняте особисто...
В таких питаннях треба слово тримати, це питання державотворення.
пафосно якось, вибачаюсь.

Да, формально тут всё просто и правильно, был референдум, есть Конституция. Но мы сейчас обсуждаем именно то, что формальный закон не отражает практической потребности граждан. Выходит некий "неправильный" закон. И из-за этого люди в стране поделились на две части: одни тратят силы на борьбу с реальностью этого закона, вторым - плевать на первых (см. разговоры о "надуманной проблеме").

Это и есть - современная "демократия".

Лично моё мнение таково, что референдум происходил в реальности политического хаоса, среди людей, не понимавших ответственности своего выбора. Прекрасно помню аргументы "за" и "против" - у тех людей, кто принимал участие в референдуме. Смешно сейчас вспоминать. Люди в массе - глупые.
atel

Подякував: 0 раз.
Подякували: 41 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 01 лют, 2011 17:46

atel написав:Люди в массе - глупые.

Хорошая фраза, всегда придерживался той же теории.
Imp
2

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Вів 01 лют, 2011 17:56

atel написав:Да, формально тут всё просто и правильно, был референдум, есть Конституция. Но мы сейчас обсуждаем именно то, что формальный закон не отражает практической потребности граждан. Выходит некий "неправильный" закон. И из-за этого люди в стране поделились на две части: одни тратят силы на борьбу с реальностью этого закона, вторым - плевать на первых (см. разговоры о "надуманной проблеме").

Это и есть - современная "демократия".

Лично моё мнение таково, что референдум происходил в реальности политического хаоса, среди людей, не понимавших ответственности своего выбора. Прекрасно помню аргументы "за" и "против" - у тех людей, кто принимал участие в референдуме. Смешно сейчас вспоминать. Люди в массе - глупые.

Референдумний вибір народу був формалізований в Конституцію, вона всенародно обговорювалась, приймалась дуже болісно, і питання мов там було далеко не останнім, якщо не більше.
Але вона прийнята, працює... і будь більш мудре керівництво, яке могло б нівелювати зовнішній вплив на роздмухування цього питання, я впевнений, що його в природі не існує, і не могло існувати.
Ситому, задоволеному народу нема діла до мови, саме за ситість і голосували.
Хаос, звісно хаос був, а як же? Розпад Союзу, геть комунізьм! Зараз буде багато сала, ура! Ан не так! Так нате Вам мову, бодайтесь! ось Вам я причина.
iubd

Профіль

#<1 ... 1920212223 ... 30>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор