|
Валютная корзина. нужен совет |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
Додано: Сер 16 лют, 2011 14:23
Уважаемые форумчане! Посоветуйте пожалуйста какое процентное соотношение в валютной корзине наиболее оптимальное на сегодняшний день. P.S. склоняюсь к дол. - 40% евро - 40% рос.руб - 10-15% грн. - 5-10%
-
s_y_nc
-
-
-
-
-
Додано: Сер 16 лют, 2011 21:26
рубли можно вообще выбросить а добавить гривны или у вас доходы / расходы в рублях?
-
emeta
-
-
- Подякував: 130 раз.
- Подякували: 214 раз.
-
- Профіль
-
Додано: Сер 16 лют, 2011 23:40
emeta написав:рубли можно вообще выбросить а добавить гривны или у вас доходы / расходы в рублях?
Перепрошую, а яка різниця в чому доходи / розходи до корзини заощаджень? А якщо у мене доходи в євро, розходи в гривні, мені краще в золоті чи в тих же рублях не заощаджувати? Корзина заощаджень для того й створюється, щоб диверсифікувати курсові ризики і ніякого стосунку до доходів / розходів не має, я так думаю.
-
Mirax
-
-
- Подякував: 872 раз.
- Подякували: 876 раз.
-
- Профіль
-
Додано: Чет 17 лют, 2011 09:48
доходы в гривне, но почему-то нет к ней доверия
-
s_y_nc
-
-
-
-
-
Додано: Чет 17 лют, 2011 09:50
Mirax написав:Корзина заощаджень для того й створюється, щоб диверсифікувати курсові ризики і ніякого стосунку до доходів / розходів не має, я так думаю.
полностью согласен каков будет Ваш совет по проц.соотношении в корзине?
-
s_y_nc
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 18 лют, 2011 18:09
s_y_nc написав:доходы в гривне, но почему-то нет к ней доверия
Не хватает ещё параметра - времени .Если срок опустошения или изменения корзины до полугода, то можно гривневую часть увеличить.
-
Vitl
-
-
- Подякував: 848 раз.
- Подякували: 1900 раз.
-
- Профіль
-
1
Додано: Нед 20 лют, 2011 17:25
Mirax написав:emeta написав:рубли можно вообще выбросить а добавить гривны или у вас доходы / расходы в рублях?
Перепрошую, а яка різниця в чому доходи / розходи до корзини заощаджень? А якщо у мене доходи в євро, розходи в гривні, мені краще в золоті чи в тих же рублях не заощаджувати? Корзина заощаджень для того й створюється, щоб диверсифікувати курсові ризики і ніякого стосунку до доходів / розходів не має, я так думаю.
как понять яка ризныця? Принципиальная ризныця Если постоянный доходы и расходы в рублях, то имеет смысл в них держать если нет - то это не та валюта, ради которой стоит терять на обменах.. что непонятного?? Вам может и удобно в золоте держать, я не знаю но здесь не теория, а практический совет
-
emeta
-
-
-
- Профіль
-
Додано: Нед 20 лют, 2011 18:54
emeta написав:Mirax написав:emeta написав:рубли можно вообще выбросить а добавить гривны или у вас доходы / расходы в рублях?
как понять яка ризныця? Принципиальная ризныця Если постоянный доходы и расходы в рублях, то имеет смысл в них держать если нет - то это не та валюта, ради которой стоит терять на обменах.. что непонятного?? Вам может и удобно в золоте держать, я не знаю но здесь не теория, а практический совет
Якщо у вас постійні доходи і розходи в рублях, а інфляція по рублю припустимо 50% річних, по доларах 2% річних, в чому будете заощаджувати на довготривалу перспективу? Будете відкладати рублі, щоб через рік мати дві третіх того що заробили? А якщо ризик девальвації рубля припустимо 60%, а ризик девальвації швейцарського франка 5%, в чому будете заощаджувати? Прибережете рублі для 1998-го року чи гривні для 2008-го? І який це все має стосунок, в якій валюті ви заробили свій капітал, якщо задача зберегти його, а не потратити, ми ж про заощадження говорим? Вся принципова різниця - втрата пару процентів на конвертації, проти ризиків на порядки більшого обезцінення? Так може думати той, хто реального капіталу так і не заробив, все зароблене тратить, а всі заощадження - заначка "на чорний день", який наступає мало не кожного місяця, коли випити дуже хочеться. Зекономив на сірниках і замерз в заметі. Успішних заощаджень! 
-
Mirax
-
-
-
- Профіль
-
Додано: Нед 20 лют, 2011 21:09
что значит припустимо? Читайте внимательнее - речь о рубле для тех кто в танке, повторяю, что это не та валюта, ради которой игра стоит свеч _____________ Вся принципова різниця - втрата пару процентів на конвертації, проти ризиків на порядки більшого обезцінення? ________ Ага давайте все сольем и в драгоценный рубль вложим
какие ризики? что все кроме рубля обесценится, все валюты?
вы бы, товарищ с форума шли бы с такими бредовыми советами экономить на спичках.. а то так сомалийский шилинг порекомендуете, авось "припустемо" выростет курс..
-
emeta
-
-
-
- Профіль
-
Додано: Нед 20 лют, 2011 22:35
emeta написав:вы бы, товарищ с форума шли бы с такими бредовыми советами экономить на спичках..
Я дам пропускаю вперед. 
-
Mirax
-
-
-
- Профіль
-
|
+ Додати тему