|
Фінансова ініціатива (у стадії ліквідації) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Вів 30 бер, 2010 11:31
activist написав:Сергей Малина Ну так оно и есть. Но это относится к чисто укр. банкам .... Но Вы все таки не учли, что в Украине несмотря на коррупцию ВСЮДУ, есть более менее с мировым именем банки - на такой беспредел спешить не будут ....
не согласен. В банках с инасранным капиталом полно украинских менеджераф. Во власти у нас прохиндеи, которые могут довести банковскую систему до ручки, и может сложиться такая фигня, что инасранные банки просто плюнут на свои дочки в Украине = геморой ещё тот может приключиться и очень запросто, имха конечно же. Я думаю, что год, а то и все 2 = не следует иметь дел с банками в Украине. Лучше самому свои бабоськи диверсифицировать туды-сюды.. если с головой подойти = доходность можно иметь приличную
-
Сергей Малина
-
-
- Заблокований
- Подякував: 2364 раз.
- Подякували: 383 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 30 бер, 2010 11:48
Сергей Малина написав:Лучше самому свои бабоськи диверсифицировать туды-сюды.. если с головой подойти = доходность можно иметь приличную
Например? 
-
Free_man
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 30 бер, 2010 21:31
[b]activist[/ Та то все ясно и понятно  "Здоровая" конкуренция между банками была и будет ! А тут прям досье со всего инета  )) Чувствую себя ЗВЕЗДОЙ! Супер!! Можно , смотрю, уже ФАН клуб открывать 
-
Kalinoff
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 30 бер, 2010 21:40
activist написав:nnt написав:ЗЗЗЗЫ Официально не представляясь на этом форуме - это признак неуважения к вкладчикам. Господа делайте выводы сами.
Опять же о "здоровой конкуренции "- скажи мне кто твой друг, читай "кто твой банк" и я скажу кто ты 
-
Kalinoff
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 30 бер, 2010 21:50
Kalinoff написав:Доброго дня !
$ 8.00/8.005
E 10.95/11.05
Донецк (банк)
ТЕЛ 067-217-42-10
Нашли место себя рекламировать!!![/quote]
Ребята, стесняюсь сказать с того момента курс доллара уже десять раз поменялся , а вы все пишите....Плохо мониторите,коллега
ЗЫ Кто-то пишет, кто-то читает, а кто-то зарабатывает....
Так выведем же банковскую систему Украины из кризиса!!!
-
Kalinoff
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 31 бер, 2010 01:05
Kalinoff написав:ЗЫ Кто-то пишет, кто-то читает, а кто-то зарабатывает....  Так выведем же банковскую систему Украины из кризиса!!!
Щоб вийти з цієї ситуації, банк повинен, як мінімум:
1. Офіційно визнати, що були проблеми, і що по відношенню до клієнтів було поступлено некоректно (це м'яко кажучи).
2. Офіційно вибачитись перед клієнтами і компенсувати всі завдані прямі і непрямі збитки.
А коли мені на всіх рівнях цієї структури (причому чим вище тим нахабніше) хамлять у відповіть на прохання повернути хоча б відсотки за затримку вкладу, і кажуть, мовляв, "не заважай людям працювати", то я це не зовсім розумію. Хіба що під "працюванням" мається на увазі обшахраювання вкладників.
Ось ще, до речі, деякі "перли", які запам'ятались мені від спілкування з офіційними представниками ФІ:
* при поверненні вкладу (після кількох місяців оббивання порогів відділення):
- "бери поки ще даємо!!!"
- а як же відсотки за затримку?
- а які ще можуть бути відсотки? вклад закритий вже!!
* - "воно не так все правильно і чесно робиться, як ти собі це думаєш, ти навіть не уявляєш в якому ми тут всі гі*ні... а мені як "очі відкрилися" як я тут попрацював трохи, навчився як "справи робляться"" -- це начальник відділення мені так роз'яснював ситуацію, коли я в шоці був, що грошей не повертають...
* "гроші в нас є, просто власник у Києві "вздр*чує" коли вкладникам повертають забагато."
Загалом від спілкування таке враження, що це чисто мафіозного типу структура, причому з яскраво вираженими замашками на все-дозволеність та вищість над звичайними громадянами та всіми законами. Підтекст і настрій вловлюється приблизно: кради і обдурюй разом з нами, або інакше ти дурень.
До речі, були прямі пропозиції: приводиш нам "жертву" яка кладе суму, і отримуєш назад свої гроші без проблем один до одного (скільки інший поклав, стільки ти й забрав). Так би мовити: ми тебе обдурили і вже заробити, тепер ти обдури ще когось і будеш молодець.
P.S. Я написав десятки офіційних звернень, запитів та заяв до керівництва ФІ в Києві протягом усіх своїх митарств до цього часу. На ЖОДНЕ з них я не отримав взагалі ніякої відповіді. Навіть просто формальної відписки. У відділенні з мене просто сміються, коли заводжу мову про те, що буду ще чогось десь добиватись, приблизно як з ідіота, який головою об бетонну стінку битись хоче.
P.S.2. Я особисто був би дуже щасливим, якщо б половину цього банку разом з п. Бахматюком і всіма начальниками відділень посадили так років на 15 в колонію суворого режиму. У них всіх в головах вже вкладено чітко: "красти і обдурювати -- це правильно. наш бос так робить, і тому він розбагатів".
Риба гниє від голови...
-
NazarK
-
-
- Подякував: 35 раз.
- Подякували: 35 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 31 бер, 2010 11:22
NazarK
Я как в прошлом вкладчик, подписался, не задумываясь, об лишении их лицензии. А вообще нужно писать было не только в Банк, а в Нацбанк и к Президенту , по крайней мере для себя я вывод давно сделал - Нацбанк хоть как-то, но на многие заявления вкладчиков, реагирует, а сам банк и дальше Вас будет посылать на ЙУХ и ждать его ответа Вы не должны, он обязан в тот же день невыдачи денег выдавать письменный ответ.
-
activist
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 31 бер, 2010 13:02
Free_man написав:Сергей Малина написав:Лучше самому свои бабоськи диверсифицировать туды-сюды.. если с головой подойти = доходность можно иметь приличную
Например? 
вчера купили фунт, завтра продали, например. А вот: что купить, когда, где, и когда, и кому продать = это уже то, к чему относились мои слова Сергей Малина написав:..если с головой подойти = доходность можно иметь приличную
 . Учить не буду. Но не надейтесь, что доходность по вашим вкладам в банки может быть существенной, а я даже считаю, что в украинских реалиях = будет отрицательной, имха конечно
-
Сергей Малина
-
-
- Заблокований
- Подякував: 2364 раз.
- Подякували: 383 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 31 бер, 2010 23:29
NazarK написав:Kalinoff написав:
P.S.2. Я особисто був би дуже щасливим, якщо б половину цього банку разом з п. Бахматюком і всіма начальниками відділень посадили так років на 15 в колонію суворого режиму. У них всіх в головах вже вкладено чітко: "красти і обдурювати -- це правильно. наш бос так робить, і тому він розбагатів".
Риба гниє від голови...
То Ви, пане, файно мовите. А ви мабуть понесли свої заощадження в ФИ під високі відсотки, щоб потім віддати їх бідним, або ж інших банків в вашому місті з меншими відсотками не знайшлося ?
-
Kalinoff
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 01 кві, 2010 23:19
Kalinoff написав:То Ви, пане, файно мовите. А ви мабуть понесли свої заощадження в ФИ під високі відсотки, щоб потім віддати їх бідним, або ж інших банків в вашому місті з меншими відсотками не знайшлося ?
Це, до речі, також класична логіка всіх шахраїв і злодіїв -- раз клюнув на нашу вудочку, значить жадний ти, значить треба тебе було обікрасти, значить заслужив... Ми ж бо справедливі злодії, тільки жадних і дурних обкрадаємо, а вони самі винні, до далися обдурити, бо хотіли відсотка високого, правда ж???
Я так розумію, з уст начальника Донецького відділення, це фактично як зізнання з розкаянням -- не хочеш мати проблем, під великі наші відсотки не неси... Ми ж бо такі, вкрадемо і не пожаліємо... Дякую за таку відвертість!
-
NazarK
-
-
- Подякував: 35 раз.
- Подякували: 35 раз.
-
-
Профіль
-
-
|