Yuriyqwer написав:Сьогодні у відділенні отримав інформацію, що з 19.12.13 по акційним депозитам, будуть внесені зміни в договора. Будуть прописуватися більш прозорі умови при достроковому поверненні вкладу, які не будуть "двояко" трактуватися. Комісії братись не будуть. P.S. Тапками в мене не кидати - за що купив, за те продав!
Як я й казав, відбулися зміни, але не в договорах від 19.12.13, а в РКО від 19.12.13 (пункт 3.3.1.) http://the-bank.com.ua/user_file/Тарифи%20ФО%20на%20послуги%20РКО%20та%202620_з%2019%2012%202013.pdf
Yuriyqwer спасибо за ссылку , вот и ответ про комиссии 3.3. Видача готівкових коштів з депозитного (вкладного) рахунку у випадку дострокового розірвання договору з ініціативи клієнта: 3.3.1. - по строковим вкладам, у випадку повернення коштів з депозитного (вкладного) рахунку раніше, ніж передбачено умовами Договору щодо дострокового розірвання (при недотриманні строків подання Заяви на дострокове розірвання договору) 1,0% від суми виданих готівкових коштів, без ПДВ
sens написав:Yuriyqwer спасибо за ссылку , вот и ответ про комиссии 3.3. Видача готівкових коштів з депозитного (вкладного) рахунку у випадку дострокового розірвання договору з ініціативи клієнта: 3.3.1. - по строковим вкладам, у випадку повернення коштів з депозитного (вкладного) рахунку раніше, ніж передбачено умовами Договору щодо дострокового розірвання (при недотриманні строків подання Заяви на дострокове розірвання договору) - 1,0% від суми виданих готівкових коштів, без ПДВ
"не ссорьтесь " - Договори також змінили. тепер редакція договору "Новорічний" така: Дострокове розірвання - Здійснюється за письмовою заявою Вкладника про дострокове розірвання цього Договору, поданою до Банку: •в період з 1-го по 100-й день - не менш як за 7 (сім) банківських днів, не враховуючи день подання Заяви, •в період зі 101-го дня - не менш як за 1 (один) банківський день, не враховуючи день подання Заяви, або може здійснюватись раніше - за умови сплати Вкладником комісійної винагороди за видачу коштів з вкладного (депозитного) рахунку Вкладника при достроковому розірванні договору банківського вкладу, на умовах, в розмірі та в порядку, визначеними діючими Тарифами ПАТ "КБ "ФІНАНСОВА ІНІЦІАТИВА" на банківські послуги в національній та іноземних валютах для фізичних осіб.
rosk37 написав:Если тут всё так честно и прозрачно, то нафига тогда вообще все эти качели с 3%? Сделайте просто вклад под 25%! Смысл всё это накручивать?
rosk37 написав:Если тут всё так честно и прозрачно, то нафига тогда вообще все эти качели с 3%? Сделайте просто вклад под 25%! Смысл всё это накручивать?
менеджери у ФІ самі не розуміють цього. Я думаю, що у ФІ припускають, що в період кілька місяців перед виборами, може бути знову ажіотаж з масовим зняттям депозитів і НБУ може ввести мораторій на дострокове зняття, тоді для ФІ це буде золотий час. Депо під 3% - це ж заповітна мрія для кожного банку
Здраствуйте форумчане!!! Вот и я стал с вами в один ряд по тусторону золотых запасов))) Хочу сразу задать вопрос. Как там работают банки в Новогодние дни, в частности ФИ? Ато у меня 28 декабря ДЕПО заканчивается, а 02 января нужно забирать деньгу,,, Но глядя на весь этот праздничный шлейф выходных, я имею ввиду 7 дней подряд выходных, то чует моя логика что не дадут мне забрать деньги именно 02 января)))
WachtAmRhein да ну какой в это время депозит и его забирание?)) нужно елку ставить ..игрушками наряжать...а деньги хай лежат че им станется ? ...отвлекаться понимаешь на всякие пустяки
менеджери у ФІ самі не розуміють цього. Я думаю, що у ФІ припускають, що в період кілька місяців перед виборами, може бути знову ажіотаж з масовим зняттям депозитів і НБУ може ввести мораторій на дострокове зняття, тоді для ФІ це буде золотий час. Депо під 3% - це ж заповітна мрія для кожного банку