Фінансова ініціатива (у стадії ліквідації)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 8788899091 ... 1767>
Повідомлення Додано: Суб 05 бер, 2011 13:29

"...Питання в тому, наскільки все це надійно, але, певно, кидати Вірастюка ніхто не буде..."

Имею остатки от депозита 2008 года, в сумме примерно 1500 евро... Которые так и не удалось забрать прошлым летом... Наеб..ли работники Запорожского отделения. Пришлось перезаключать на год. Жду августа месяца, чтобы наконец распрощаться с этой конторой...
azef.il

Подякував: 0 раз.
Подякували: 19 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 05 бер, 2011 17:30

Все з грішми буде добре!

azef.il Вітаю. Ви знаєте, впевнений, що все буде добре. Ось яка моя логіка: Янеку, щоб вберегти свої повноваження, а ще головніше, свій бізнес (а разом з ним і всім решта донецьким!) потрібна стабільність. І на це працюватиме вся система - Азаров, Хорошковський, Захарченко, Могильов, Арбузов і всі решта. І намагатимуться якнайдовше! Зараз вони отримали від помаранчевих подарунок, Ющ, б***, Костенки, Тарасюки і т.п. віддали все без бою!
Отож, пішов маятник української історії в біло-голобу сторону, і там він буде деякий час. 5, 7 чи 19 років - не знаю, але буде. І точно Вам скажу, що найближчі 3-5 років все з банківською системою буде спокійно, влада не допустить стабілізації. Бо до попередньої стрімкої девальвації гривні 2008-2009-их років руку доклали Ющ, Стельмах та їхнє оточення, тільки щоб підірвати довіру до Юльки і погіршити життя. Від того виграв Янек, який по суті нічого не робив визначного на виборах, але переміг. (Як плата за цю послугу, ні Юща, ні Стельмаха, ні найближче оточення Юща (Юру Павленка за реконструкцію Олімпійського можна вже уло 100 разів посадити!!!) ніхто не чіпає)
sto11111

Повідомлення Додано: Суб 05 бер, 2011 17:37

Зараз треба класти на депозити!

sto11111
І в продовження. Тобто, найближчих щонайменше 3-5 років все буде спокійно (ну, якщо якихось світових катаклізмів а-ля кінця світу від майя не буде - тодя гаплик буде всім!).

А раз так, то треба скористатися! 1) в сторону таких банків, як "Родовід", "Укрпромбанк", "Надра", "Київ" навіть не дивимося;
2) російські - хрін його знає, ті москалі - вони такі непргнозовані (варвари ж бо, жартую.), але краще обійти увагою!
3) банки 3-ої-4-ої групи - теж нафіг з пляжу!
4) залищаються тільки банки 1-ої та 2-ої групи (пропоную все таки без російських!). Дивимося, де найвищі ставки, і несемо туди гроші.

Керуємося виключно здоровою бізнес-логікою! Без синіх чи помаранчевих емоцій.

А відтак,дорога до "Фінансової ініціативи" - одна з головних!

Хто що скаже у відповідь?
sto11111

Повідомлення Додано: Суб 05 бер, 2011 17:45

P.S. Банк теж хоче розумно заробити!

sto11111
P.S. У банку така ж здорова бізнес-логіка, як у нас!

Ви що думаєте, власники "Фінансової ініціативи" чи будь-якого іншого банку хочуть кинути мене чи Вас? Так просто в нинішніх "силових" умовах при Янеку це не вдасться нікому. Хорошковський швидко всіх знайде і посадить, а потім "Інтер" та "плюси" на всю розтрублять: дивіться, як ми боремося з шарлатанами, авантюристами та злодіями!!!!

Тому і вони будуть максимально можливо чесними, бо помаранчеивй бардак закінчився!!

Отож задекларували 18%, то ж і платіть!

Значить, так воно і буде. Або ставки депозитів почнуть змінювати!
sto11111

Повідомлення Додано: Суб 05 бер, 2011 20:49

sto11111 написав:влада не допустить стабілізації.

хорошо сказано. ))) по Фрейду.
zanachka

Подякував: 13 раз.
Подякували: 63 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 05 бер, 2011 21:28

sto11111 написав:Отож, пішов маятник української історії в біло-голобу сторону, і там він буде деякий час. 5, 7 чи 19 років - не знаю, але буде. І точно Вам скажу, що найближчі 3-5 років все з банківською системою буде спокійно, влада не допустить стабілізації.

А скажіть но, будьте ласкаві, коли народ фізично не зможе платити за ЖКП і товари повсякденного вжитку - зменшить споживання, бізнес один загнеться, інший піде в тінь від податків та інших покращень, отже, дірявий бюджет спорожніє, МВФ побачить, що з цієї країни нічого вже не витеснеш і перестане давати кредити покращувачам, які не будуть мати чим віддавати ці кредити, звідки їм брати гроші?
А я Вам відповім звідки. Пошлють МВФ, який зараз не дозволяє девальвувати гривню і друкувати її безконтрольно, подалі до біса, включать гривноксерокс на повну, будуть платити пенсії і бюджетникам свіжовіддрукованими папірцями. Куди полетить курс гривні підказати?
А що вони зроблять з вкладами у банках сподіваюся самі здогадаєтеся.
5-7 років, ба, навіть 19 :shock: ну-ну... Ще й в таких ось банках з, мяко кажучи, підмоченою репутацією.
Mirax

Подякував: 872 раз.
Подякували: 876 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 08 бер, 2011 14:27

Банк, который нае..бал своих вкладчиков один раз - нае..бёт их второй, и третий... Вот и вся здоровая бизнес логика. К таким банкам относится "ФИНАНСОВАЯ ИНИЦИАТИВА". Проверено на своей шкуре...

Бежать сейчас нужно со всех банков, потому что курс 1 бакс = 15-20 грн - может появиться в любой момент...
azef.il

Подякував: 0 раз.
Подякували: 19 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 08 бер, 2011 15:41

Все з гривнею буде добре

Не думаю, що дійде до такого крайнього варіанту. Бо тоді Янеку гаплик як президенту!
Щоб Ви розуміли, я не синій, не помаранчевий, не білосердешний, - просто людина. Мені, як більшості, вже пофіг, хто там наверху.
Отож - зараз йде дерибан бізнесу з-поміж тих, хто близький до Янека. Але він має закінчитися вже невдовзі. Заводів, як у Черняка, чи кондитерки, як у Пороха у мене не має. Тай Бог з ними, спочатку одні накрали, потім інші. І так в нашій історії буде ще довго!
Але донецькі вже інші, ніж були 5-6 років тому. У них, думаю, вже добре спрацбовує інстинкт самозбереження, тому їм щось треба робити негайно. А то скоро не те, що хліба чи гречки не буде. Там гдяди - бензин, молоко, масло...
Рейтинг Янека і так вже нижче плінтуса!
І якщо вони ще вдарять по гривні, то це вже буде повний капець!. Бо купа людей і досі виплачує іпотеку та інші кредити, які взяли в доларах, і, якщо гривня впале, то вони довго мовчати (терпіти) не будуть. А цієї фінансової дестабілізації владі нафіг не треба.
Є й ще один фактор - син Янека Олександр має свій банк, Арбузова теж поставили смотрящім, тому дестабілізація гривні вдарить і по сім'ї, чого головний дон не дуже любить!
Ось так!
sto11111

Повідомлення Додано: Вів 08 бер, 2011 15:54

З Фрейдом все ок! Гроші люблять тишу!

azef.il

Щодо курсу (15-20 грн./$1) - не вірю! Чому - написав вище!

Зрештою, якщо є недовіра до гривні, завжди депозит можна покласти в USD чи Euro!

І щодо "Фінініціативи"! Та цей банк входить до другої групи українських банків за методологією НБУ. Банк, який працює з великим бізнесом, банк, який ніде себе так не світив, як Надра, Родовід чи Укрпром. Тобто, він не робив ставок на фізиків! То нафіга йому кидати і псувати собі репутацію?!

А щодо "буремних" 2008-2009-их років, то тоді багато хто з великих банків не повертав вчасно. Були питання до багатьох! І з першої десятки теж! Я, в принципі, за те, що гроші з депозиту слід забирати після закінчення терміну вкладу! Тоді б і ажіотажу цього дурного щодо зняття з депозитів не було, і гривня би не девальвувала до курсу 8 за $1. І звичайні люди, якщо б і втратили, то по-мінімуму, а так все вйшло як в диких джунглях, і найбільше постраждали прості роботяги!!!

Комусь зараз з "Фінініціативи" не повернули? Якщо є - скажіть! Бо, скажу чесно, хочу ще покласти на депозит.
sto11111

Повідомлення Додано: Вів 08 бер, 2011 15:58

Ваші закиди схожі на неправду

azef.il

І ще - якщо Ви такий песиміст щодо вкладів у банках, чому Ви "ходите" по банківським форумам. Ну, не вірите Ви в банківські депозити, гаразд - Ваше право. Тоді йдете заробляти гроші на квартирах, золоті, таксуєте чи ще щось робите!
Але ж ні, Ви ходите по форумам, значить, бачите десь свій інтерес, значить не до кінця відверті! А то й десь лукавите?!

Дякую!
sto11111

#<1 ... 8788899091 ... 1767>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор

Схожі теми

Теми