для OKTar
Да мне уже подтвердили , спасибо. Интересно это все. От тех лет сотрудничества с ЗУКБ при Кубиве в основном позитив остался. А хто там пошел еще , кроме Кубива знаете?
|
|
valeri
Виконавчий директор КРЕДОБАНКу - Заступник Голови Правління по продажу АКБ Львів Директор департаменту корпоративного бізнесу КРЕДОБАНКу - начальник аналогічного управління у АКБ Львів. Директор департаменту ризиків КРЕДОБАНКу - начальник управління АКБ Львів. Заступник директора ДРС Кредобанку - начальник управління супроводження кредитної заборгованості АКБ Львів. Також ряд працівників меншого калібру, як у м. Львів так і по Україні. Процес досі триває. комерційний банк ЛьвівOKTar А я ось чув, що там новий голова правління зявився. І ще чув, що розганяє він весь топ-менеджмент в пух і прах. І показники у них не ахті: вони сильно збиткові і на межі банкрутства. Депозити у них теж забирають, а з такими кредитними ставками як вони пропонують - їм треба лише співчувати убогим. Бо який дурень у них кредити брати буде, а якщо і візьме, то як повертати буде? Одним словом, тікають від них клієнти...
Дуже цікавий логічний звязок від нового Голови Правління до повного хаосу. Улибнуло... Голова Правління дійсно новий. Топ менеджмент переважно на місці. Ставки по кредитам на рівні 18-20% (тобто досить такі ринкові). Депозити мабуть на 0,5-1% вище ринку (14% річна гривня). Перед банком в цьому поставлено задачу суттєво наростити активи. Приміром за перших 5 місяців року отримано втричі більше комісійних доходів ніж за аналогічний період 2010-го. Коротко кажучи йде нормальна робота банку. Дуже вдячний за провокацію. Наступного разу спробуй якихось конкретних даних зібрати перед тим як писати подібні речі. OKTar А я от чув що в тому банку дають кредити всім підряд. Цікаво, де вони будуть через пів року... У них від нового року не працює жоден директор відділення з тих, хто працював минулого року. І заступники голови валять з того банку, і десь 50% персоналу втекло з того дурдому. Бо під ставку по кредиту юр особи 20-21%+ комісії - жоден адекватний клієнт не візьме, а той, хто взяв - так і віддавати буде. Треба побачити ринок по ставкам, і одразу все стане зрозуміло. І додам ще так: з хорошого банку працівники не тікають...
Серый_кардинал
Вибачте, але "чув" - це ще треба уточнити хто сказав. Можу впевнено сказати, всіх підряд не кредитують, кредити видаються під адекватні ставки (ставки на кредити для юр осіб зараз до 28-30%). І ніхто нікуди не втікає.Проаналізуйте плинність кадрів по всіх банках. А заміна персоналу це нормальне явище , особливо при зміні керівника.
Marmeladka
Я ось задам таке питання: яким бізнесом треба займатись, щоб покривати ставку 30% по кредиту? - Хіба що зброєю чи наркотою. Бо брати мільйон і платити таку ставку по кредиту - це жах. От ви б узяли кредит під заставу квартири на ремонт чи на щось інше під ставку 30% - ваша переплата 2,5% у місяць чистими від залишку по кредиту. Це з кожних 10 тис грн виходить 250 грн у місяць плати відсотків. А депозити Львів залучає під 18-20%. Як вам маржа 10-12% - попа у них не трісне? Це поперше... По-друге: Я ж не проти заміни керівників відділень які розслабибись, але коли міняють 80% керівників - ви мене вибачте! А те шо у них голова правління ідіот - це вам гарантую, я до них за кредитом великим приходив, спілкувався з ним. І повірте, цей лис такий хитро видримбаний, що ще пошукати. І беруть вони на роботу клоунів або з банку надра, які там банк розвалили вже, або з кредобанку, де все тільки починається.
Серый_кардинал
Друже, ти більше схожий на ображеного чудака якого виперли з Банку і він ніяк не може заспокоїтись. По міліонних кредитах Голова Правління переговорів не веде. Для цього є зовсім інші люди. Це треба було б знати, раз ти так сильно якимось дивним, як для клієнта, чином вивчив походження банківських кадрів. А під 30% бізнес зараз ніхто не кредитує. Нормальні проекти фінансуються в рамках 20-21%. Не дешево звичайно, але на порядок краще ніж навіть в ряді системних банків, які не кредитують взагалі. Коротше кажучи, ти своїми недолугими потугами критикувати Банк, лише рекламу йому тут робиш. Цей топік лише на тобі і тримається. OKTar
Я тобі скажу так: товариш мій з Рівно, який в твоєму любимому банку працював декілька років - то він мені вашу кухню і злив. Банк ваш дійсно недолугий, серед усіх топів, що у вас працювали єдина порядна людина - це Кирилюк. Решта - сміття, непотріб та їх підлабузники. Цікаво дізнатись насправді, хто з цих категорій саме ти. Бо зад їм лижеш уміло.
OKTar
І ще скажу тобі так: знаєш, що таке батьківщина - батьківщина це та країна де тобі добре, а не та, де ти народився по паспорту. Це сказав хтось з американців. І не хвали їх дуже, бо як випруть тебе, то потім будеш писати інше, і скорочення у них були і будуть. Тримай стілець свій.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||