Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
IMPRINTER написав:Господа свини, а что вам ваши куры-инсайдеры говорят о новой программе? Ждать в сентябре? Или снова карту порожняком юзать? Или закрывать нах, но жаба давит уплочено немало.
Уж полночь близится, а Бонуса всё нет.. Аналогично, не хочу закрывать. Пока лежит. Вот лаунж поюзал, фаст лайны всякие. Но ради этого держать не буду. Если новую программу в сентябре не запустят-закрою.
Ррраз і потрібен новий диван. Або нові шпалери. Але це, звісно, не має жодного значення адже меблі – це всього лише меблі. До того ж, саме для таких ситуацій, коли терміново потрібні гроші, а до зарплати ще тиждень, в Укрексімбанку є кредитна лінія «Кредитка». По сутi це додатковий гаманець, строком на 36 місяців, з грейс-періодом, можливістю користуватись кредитними коштами під 0,1% річних та повертати щомісяця 10% від суми витрачених коштів. Зручно, без зайвих комісій за оформлення, обов'язків користування, страхування.
Адже найважливіші речі – це зовсім не речі
"повертати щомісяця 10% від суми витрачених коштів" - я воспринял как кешбек