|
|
![]() И с таким распределением багатств 90% бедных 10% богатых обороты на РН будут мизерными
![]()
![]()
что смотреть? ты считал сколько настроено и сколько в продаже и сколько ВООБЩЕ всего кв. в Киеве? или на глазок прикинул ? так в Киеве 1 лям квартир, из них новостроя меньше 10% вот я буду с таких умников смеяться лет через 15-20 когда в их хрущах будут балконы падать массово и тп(ибо срок эксплуатации уже давно прошел) ![]() ![]() про айтішників і РНбачу останнім часом "растішки" дуже на айті налягають.
так от - розказую свою ситуацію, як представника того ж айті - в регіонах, зп в районі 2к усд (середня по ринку, бтв), кредитів немає, є невеличкий бізнес. так от - ціни в нашому регіоні (Львові, чого вже там ховатися ![]() 1)стан нерухомості - жахливий. я бачив, як живуть люди в Києві - порівняно з ними, у Львові ще нормально, але порівняно з закордоном, де я пропрацював майже 3 роки - це бідося і тотальна розруха. 2)ціни - неадекватні. коли, купуючи квартиру 60-70 квадратів за 1300-1400 усд/квадрат ти усвідомлюєш, що ремонту там ще тисяч на 40-45 (і ремонт не вирішує проблеми поза квартирою - стан водо/газо/какашко/електропроводу, під'їзд з алкашами чи виживаючими з останніх сил (і смітника) пенсіонерів) 3)всякі-там "будівельники" будують в основному неліквід по селах з кривим плануванням і доїздом 1-1,5 години до місця роботи (я знаю, в Києві це нормально, але для Львова - це ще поки диковинка) 4)наявність житла в Україні все ж таки не дає права чути себе людиною і їздити за кордон ![]() тому, ось що робить конкретно моя сім'я - вивозимо гроші по-маленьку невеликими сумами закордон (родичі там є, відрядження з роботи відбуваються відносно часто, митники особливо не перевіряють скільки я там везу - 8к чи 15к ![]() тепер про знайомих айтішників (щоб підрозкрити тему ще трохи): багато хто хотів купувати (дехто навіть купив - кому критично було житлове питання вирішувати) в 2009-2010 роках. відлякувало багатьох все теж, що я навів вище. в результаті, ті хто не мають кредитів побрали круті машини (мазда6, ауді а4, пассати, джипи і тд) і тратять гроші на всякі плазми, приставки і тд. багато хто милиться закордон - якщо не на пмж, то принаймі по тривалій робочій візі. ще десь відсотків 25 будує хати в околицях Львова (в основному на ділянках куплених до значного росту цін, або на дачних ділянках або на успадкованих від батьків).
![]()
Ещё будет смешнее,когда через 5 лет будут валиться новострои.Дома строились при БУМЕ,когда не соблюдались технологии.Дома строятся на протяжении 7 лет.Перпады температур,мороз и дождь со снегом нарушил конструкции.Хорошие новострои-это только те,которые были завершены до 2005 года.
![]()
Шо ты мелишь ? Вон обрати внимание на Европу и на их старьё оно до сих пор стоит и считатся культурной ценностью и там люди живут ![]()
![]()
Xenon Дозволю собі трошки Вас підправити В Києві від загального житлового фонду 2% з ступенем готовності більше 70% 1% з ступенем готовності 30-70% 1% з ступенем готовності менше 30%
![]()
Не,песец приснится,но одновременно.Трубы подземные рвало целую зиму.А на них и хрущи и новострои завязаны.
![]()
жги еще ![]() ты в Европе-то был хоть ? дороги их видел и наши? с какого перепугу их старые дома с нашим неликвидом 60х сравниваешь тогда ![]()
|
|