Когда начнется обвал нереалных цен на жилье в Киеве? (2010)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 559560561562563 ... 2815>
Повідомлення Додано: Пон 12 кві, 2010 21:45

И в то же время - последнее сообщение кем либо было там оставлено 12 дней назад.

А що нового на цій гілці наприклад в квітні 2010 я написав з березня 2009 :?:
Спробуйте знайти :wink: , а я спробую в архіві відшукати подібне річної давності . :D
Основні мої тези в березні 2009
1 Дешевшати нижче 1800 - не буде
2 Будівельники в разі падіння попиту в першу чергу знизять виробництво а не ціну
3 Будівництво - складний продукт і ціна на житло на 30 % залежить від будівельників , 20 % виробників будматеріалів , 15 % - банківських ставок ,30 % - податків , 5 % -хабарі + рієлтори
Нагадайте що я ще крім цього писав в 2010 :D
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2991 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 12 кві, 2010 21:46

budivelnik написав:
развивайте свою ветку форума
.
Гіла досить розвинута . Це підтверджується переглядами цієї гілки . За 2 місяці які пройшли з моменту її відкриття її відвідали приблизно 4000 людино-заходів , це при тому що жодного хамства і взаємних образ на ній не має + не має постійного втикання один одному в очі . Як ресурс з допомогою якого можна взнати думку опонента не перелопачуючи сотні сторінок - навіть досить добре .
На рахунок ігнорування мене , то повідомляю ще раз
Я зверувся з проханням змінити правила ігнорування .
Суть змін в слідуючому
Якщо людина ігнорує когось , то це автоматично призводить до того , що той кого ігнорують також не бачить повідомлень того хто його ігнорує .
На мій погляд це суттєво зменшить кількість емоцій , але при цьому переведе спілкування в більш конструктивне русло .
Моя пропозиція звичайно дещо не вигідна власникам форуму , бо зменьшить кількість пустих і хамських повідомлень + реакцію інших на ці повідомлення буде відсутня , що зменшить кількість заходів на ці сторінки , але при цьому втрата кількості може призвести до покращення якості спілкування .

попытка игнрировать наиболее активных собередников, мнения которых расходятся с вашим...
(есть сво ветка сиди и катай по ушам всем желающим, сами же пишите что хватает ушей)

постоянное козыряние вашими успехами в виде строительства 320 метров...
(малеха не те маштабы строительства что б за всю строительную братию отвечать)

приплетеный к своим строительным успехам продуктовый магазин, котрый позволяет не строить, а ждать подорожания...
(прям как в файной украйне, парень с двумя ларьками "куры гриль" - самый крутой бизнесмен)

создание вашей темы "будивельник всегда прав"...
(подозреваю что ее заглядывают посмотреть как историю болезни, т.к. насколько правы строители можно видеть по заброшенным стройкам)

у вас комплексы? или с друзьями на спор решили всех в инете "базаром" (цифирями) задавить, а когда силы заканчиваються будем в игнор ставить... какой смысл тут сидеть и спорить, придут другие и вы опять будите про свой магазин говорить, про жену с деньгами, про ваших детей с квартирами. ведь все должны знать что вы самый лучший строитель, бизнесмен, и специалст по общим вопросам...
а потом и новых оппонентов в игнор, т.к. роста продаж в этом году небудет...

а оно вам нада, шоб да, так нет? 8)
но похоже зачемто нада...

ЗЫ давайте уже всех в игнор...
ЗЗЫ если еще не пробовали, то общаться с риэлтерами можно не только в форуме, а по электронке. тогда и с игнорами попроще будет... :lol:
Востаннє редагувалось Slon_Nosov в Пон 12 кві, 2010 21:57, всього редагувалось 1 раз.
Slon_Nosov

Подякував: 1086 раз.
Подякували: 718 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 12 кві, 2010 21:47

"Задача наша и региональных властей - сделать цену квадратного метра как можно меньше. И тогда не надо будет надеяться на помощь государственного бюджета. Эти деньги, есть у граждан", - комментирует Василий Куйбида, министр регионального развития и строительства Украины.

Источник: ubr.ua
12-04-2010 13:26

Куйбіда вже давно не міністр , так що або у Вас , або у джерела дату повідомлення потрібно поміняти
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 12 кві, 2010 21:55

budivelnik написав:Андрій_В - Ви як супер- інтернет- теоретик відправлені в ігнор за масу поверхневої інформації яка не має жодного відношення до обговорюваних тем .

ну да
а вы безграмотный строитель, раз у вас за 50 лет из изменений в технологиях, токма переход на монолит с пенопластом)))

я вам там выше списочек привел, изучайте
может полезного чего почерпнете, практик вы наш :lol:

собственно не удивительно шо у нас стройотрасль в такой Ж
с такими вот, крутыми "практиками", со знаниями из 80-х, в лучшем случае

будивельник, вы как там у себя на стройке, окна на пену ставите, иль раствором, по старинке?
а щели паклей?
отопление поди еще сваркой варите, с метал труб, надеюсь хоть электродами, а не ацетиленом? :lol:
Андрей_В

Подякував: 5 раз.
Подякували: 475 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 12 кві, 2010 21:56

budivelnik написав:
развивайте свою ветку форума
.
Гіла досить розвинута . Це підтверджується переглядами цієї гілки . За 2 місяці які пройшли з моменту її відкриття її відвідали приблизно 4000 людино-заходів , це при тому що жодного хамства і взаємних образ на ній не має + не має постійного втикання один одному в очі . Як ресурс з допомогою якого можна взнати думку опонента не перелопачуючи сотні сторінок - навіть досить добре .
На рахунок ігнорування мене , то повідомляю ще раз
Я зверувся з проханням змінити правила ігнорування .
Суть змін в слідуючому
Якщо людина ігнорує когось , то це автоматично призводить до того , що той кого ігнорують також не бачить повідомлень того хто його ігнорує .
На мій погляд це суттєво зменшить кількість емоцій , але при цьому переведе спілкування в більш конструктивне русло .
Моя пропозиція звичайно дещо не вигідна власникам форуму , бо зменьшить кількість пустих і хамських повідомлень + реакцію інших на ці повідомлення буде відсутня , що зменшить кількість заходів на ці сторінки , але при цьому втрата кількості може призвести до покращення якості спілкування .

Похоже вы испугались и хотите спрятаться. А я хочу вас видедь и ту бредятину которую вы публикуете.
Вспомни свои инвалидные графики наложенные один на другой. Все форумчане сказали тебе что это лажа, но не дошло ведь... А?
turbina

Повідомлення Додано: Пон 12 кві, 2010 21:57

budivelnik написав:
И в то же время - последнее сообщение кем либо было там оставлено 12 дней назад.

А що нового на цій гілці наприклад в квітні 2010 я написав з березня 2009 :?:
Спробуйте знайти :wink: , а я спробую в архіві відшукати подібне річної давності . :D
Основні мої тези в березні 2009
1 Дешевшати нижче 1800 - не буде
2 Будівельники в разі падіння попиту в першу чергу знизять виробництво а не ціну
3 Будівництво - складний продукт і ціна на житло на 30 % залежить від будівельників , 20 % виробників будматеріалів , 15 % - банківських ставок ,30 % - податків , 5 % -хабарі + рієлтори
Нагадайте що я ще крім цього писав в 2010 :D

Я скажу прямо...
Вы затронули некоторые социальные моменты показав свою жизненную позицию, после которой Я не имею желания развивать дискусии с Вами.. так лишь покритиковать иногда. Поэтому можете смело ставить меня тоже в игнор.

Но Я могу лишь добавить от себя одну закономерность которую я заметил:
Как только кто-то зарывается представляя другим черное белым, судьба тут же дает ему хорошую лычку.
Starishko

Подякував: 4 раз.
Подякували: 4 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 12 кві, 2010 22:12

попытка игнрировать наиболее активных собередников, мнения которых расходятся с вашим...

Чомусь не зважаючи на те що Ваші думки з моїми кардинально розходяться , Вас я в ігнор не ставив , хоча як тільки вирішите тикати і бризгатись слиною , так відразу і подумаю .
На рахунок комплексів . так будь які наші переваги , це продовження наших недоліків.
На рахунок приплетеного магазину , так зверніть увагу , вже пройшло два дні , а ще жоден не зміг спростувати моє повідомлення про ціноутворення в магазині продуктових товарів . Так де ці Ваші українські хлопці з двома ларьками :?: Чому мовчать і не спростовують . Підозрюю що їм також на житло доходів не вистарчає .
А мовчать по тій причині що в моєму прикладі чітко показано що ціноутворення що в кіоску , що на будові - відбувається по однаковим правилам і з однаковим кінцевим результатом
По власній гілці - там можна знайти цифри і без зовнішнього тиску від моїх або Ваших емоцій перевірити їх правдивість
какой смысл тут сидеть и спорить, придут другие и вы опять будите про свой магазин говорить, про жену с деньгами, про ваших детей с квартирами. ведь все должны знать что вы самый лучший строитель, бизнесмен, и специалст по общим вопросам...

Власне що бачу , що толку мало , тому й перевів самих найхамовитіших і найнеприємніших в ігнор . Маю право , як казав Старішко - демократія.
А оповідання про дітей ( до речі в мене ще й дві дочки є ) , це спосіб максимальною відвертістю про себе , добитись такої ж довіри від читачів . Я їм вірю , і вірю що вони хочуть почути і взнати , а що твориться на будові .А хамів і тролів , вже не переробиш.
До речі побачите за кілька тижнів , на скільки очиститься тут атмосфера . Адже ті хто в ігнорі паразитували на конфлікті будівельник - ігноровані. Зараз конфлікту апріорі не буде . Будуть спокійні запитання і спокійні відповіді , а вище означені персонажі просто будуть бовтатись в своєму болітці , бо ніхто їх і не помітить , Інформації в їх повідомленнях - мало . Виключення Андрій_в , але і в цього гугль-рулить .
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 12 кві, 2010 22:13

Поэтому можете смело ставить меня тоже в игнор.

пустіться до хамства і я виконаю Ваше прохання .
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 12 кві, 2010 23:05

budivelnik написав:
Не верьте Будивельнику, что не смогут построить, если будут предпосылки для этого, то построят ровно столько сколько нужно
.......
Главное - мотивация (капиталистическая мотивация работает даже лучше).

1 Якщо буде мотивація , то навіщо шукати нових :?: - старі побудують .
2 А якщо для зниження ціни потрібно опустити прибутки будівельників , то яким чином Ви покращите мотивацію :?:
3 Якщо Ви вважаєте що сьогодні прибутки будівельників високі , то чому не спостерігаються черги бажаючих працювати на будівництві ( і це під час кризи і масових звільнень то знижень заробітних плат )

1. Шукати нових не треба, но если взять с нуля адекватных людей, научить их правильно по технологии работать, то результат обычно получается лучше.
2. Про прибыль строителей никто не говорит, вы такие же заложники ситуации как и все остальные.
3. Прибыли строителей сегодня никакие, да и в эпоху "расцвета" 2006-2007 гг зарабатывали в основном девелоперы и риелторы.
Per-Cent

Повідомлення Додано: Пон 12 кві, 2010 23:13

budivelnik написав:3 Особисто звернувся до модератора з проханням заблокувати для Вас мої повідомлення . Правда не знаю наскільки це можливо технічно .

Звиняйте, но это бред. Модератор этого не может делать. Вы не можете управлять кому Вас читать, только кого читать. И дело не в технической стороне. (Да и вообще открывается другой браузер/прокси/ и спокойно читается. )
activist

#<1 ... 559560561562563 ... 2815>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє