Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
flyman написав:мопед не мій, тільки перепостив оголошення
У меня какой-то другой Интернет, в котором по этой сылке нет слов "система Дія встановила комісію". Зато там правильно написано, что комис установил Укргаз.
це з іншого джерела (в якому журналіст згвалтував ...) я так розумію, що газмяз це той міфічний оператор, який ніс збитки
idealstorm написав:Підкажіть, маю папірці куплені через СенсБанк і хочу продати достроково. Протягом дня коли Сенс змінює ціну на купівлю/продаж їхніх облігацій?
idealstorm написав:Підкажіть, маю папірці куплені через СенсБанк і хочу продати достроково. Протягом дня коли Сенс змінює ціну на купівлю/продаж їхніх облігацій?
17:30
Реально встигнути продати (всередині сенсу) щоб закрити по рахунку до 18:00?
17:30
Реально встигнути продати (всередині сенсу) щоб закрити по рахунку до 18:00?
А для чого відкладати продаж аж до кінця дня, якщо в цей день треба закрити по рахунку? Чому не продати вранці? Якщо є бажання "полоскотати нерви", то можна й в 17:25 спробувати, але я б не радив
alibob написав:Реально встигнути продати (всередині сенсу) щоб закрити по рахунку до 18:00?
Виберіть рахунок (поточний або картковий, окрім єПідтримка), на який будуть зараховані кошти від продажу облігацій. Якщо продаж виконано: ▪ в робочий час депозитарію НБУ (з 09:00 до 17:30) — кошти зарахуються: на картку онлайн, на поточний рахунок після 14:00; ▪ в неробочий час депозитарію НБУ — кошти зарахуються на наступний робочий день: на картку після 11:00, на поточний рахунок після 14:00.
Как я понимаю, хочется продаться после повышения цены в 17:30? Значит после 11:00 следующего дня зачислятся на карту. Думаю, что до 18:00 реально