|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 19 кві, 2026 15:48
budivelnik написав: ЛАД написав:. Если она пошла в полицию и получила оружие, должна была понимать, что пистолет выдают не для красоты.
Тебе також парторгом обрали щоб ти проводив політінформацію з допомогої якої совок міг ставати сильнішим і окуповувати більше територій своєю ідеологією.. І крім червоної книжечки . Тобі ж дали якісь додаткові блага, типу елітного санаторія, чи відпестки в липні... А ти що натворив? Розвалив совок.... От і виходить Той хто сам нічого не зробив- більше від інших викрикує про несправедливість...
не був він ніяким парторгом - там ще треба мізки було мати. моральні принципи були зайві, а мізки - потрібні. як побачили після розвалу, ЛАД теж визнаєте - якраз дуже вдало влаштувалися цинічні, але розумні. а ЛАД не зміг, тому зараз й хариться, нічого йому не перепало - а багато хто зміг...
-
Shaman
-
-
- Подякував: 830 раз.
- Подякували: 1768 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Нед 19 кві, 2026 15:49
budivelnik написав: _hunter написав: budivelnik написав:...... То тобі треба який рік? 2027 - але щоб твої внуки ще розхльобували неаявність агресивної педерації на своїх кордонах? Чи 2030 - і тоді внукам пофіг , бо Україна по чисельності і економічній міцності буде більша/сильніша від будь якого осколка педерації.
Та што ж у вашей братии все к "шоп у соседа корова сдохла" сводится?  В том 30м году к "кордонам/ВВП 91го" какое отношение будет? - меня, "почемуто", это больше интересует...
Ти мягке з холодним - не перемішуй.. В пуйла як і в громадянина СААХОВА тільки два варіанти Або він перемагає(саахов веде в Загс) Або його до прокурора в Гаазі(для саахова до районного прокурора)
И снова: "он/они/у него"... Так с ВВП по ППС к "кордонам 91го" - что будет-то? Шаман там с вопроса про финансирование слился тихонечько...
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 494 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 19 кві, 2026 15:53
Shaman написав: _hunter написав: Shaman написав:ти задав кілька питань, я відповів. на мої питання - ти мовчиш
Не "відповів", а "я ж не ворожка"... Так ты мне мои же вопросы задаешь. Добавляя (для эпичности?) всякие пустопорожние "шалені"...
що ж ти так брешеш недолуго. я тебе запитав спочатку два питання - хто ігнорує перемовини та що ж робити в цьому випадку? потім запитав, чи розумієш ти рівень втрат Раші. ти не відповів на жодне. я відповів на твоє питання про вибори та про кордони. про фінансування це вже було третє питання.
Так и я тебе ответил уже: _переговоры_ были в Стамбуле. То, что происходит сейчас - следсвие Стамбула и следующего за ним "Плана Трампа". "рівень втрат" - нет: придуманные тобой фантазии я не понимаю - о чем я тебе, опять же неоднократно - повторял... Выборы/кордоны - то был один вопрос. Ну да то такэ...
-
_hunter
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 19 кві, 2026 15:59
ЛАД написав:Shaman Понятно. С вами можно говорить, только гороха наевшись. Одна публикация для вас не аргумент. В 2022 публиковались стамбульские угоды. Вы их тоже не видели/не доверяете. А хуже, например тем, что там не было претензий на территории, захваченные после 2022. И тогда не было столько убито людей и разрушено. В результате вы пофлудили, но на мой вопрос не ответили. Хотя я его выделил жирным. И цепляние к словам "вечная война". Понятно, что она не вечная. тем более, что я сразу писал: "очень долгая", "до краха России".
територіальне питання було серед невирішених питань. я пам'ятаю, що про реалії на землі руські кажуть з 2022 року. так ця публікація лише підтверджує - це були проєкти, які нічим не закінчилися, все одно були невирішені КЛЮЧОВІ питання. ми це побачимо й в інших публікаціях. більше всього цивільних загинуло в Маріуполі. ви хочете довести, що краще не воювати, чим воювати - яка неочікувана теза. але коли на тебе вже напали, й не збираються домовлятися - то треба воювати. бо інакше загиблих, арештованих та зниклих буде набагато більше. ми це вже теж обговорювали. я ще відповім  але ж ЛАД, ВАШОЇ відповіді теж немає. точніше, вона в нас однакова - вести перемовини, а поки не домовилися - доводиться воювати. й я, й й ви так кажете - так про що ми сперечаємось?.. нових умов, окрім того, що вже Раші запропоновані - ніхто сформулювати не може. фінський варіант, політична залежність - це все слова. як на мене, просто завуальована капітуляція. так й скажіть, але чомусь навіть на це мужності немає... й якщо ви так наполягаєте? я вже теж питав РАНІШЕ. а на які поступки взагалі пішла Раша? хоч одна? вони не будуть нас бомбити?
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Нед 19 кві, 2026 16:09
_hunter написав: Shaman написав: _hunter написав:Не "відповів", а "я ж не ворожка"... Так ты мне мои же вопросы задаешь. Добавляя (для эпичности?) всякие пустопорожние "шалені"...
що ж ти так брешеш недолуго. я тебе запитав спочатку два питання - хто ігнорує перемовини та що ж робити в цьому випадку? потім запитав, чи розумієш ти рівень втрат Раші. ти не відповів на жодне. я відповів на твоє питання про вибори та про кордони. про фінансування це вже було третє питання.
Так и я тебе ответил уже: _переговоры_ были в Стамбуле. То, что происходит сейчас - следсвие Стамбула и следующего за ним "Плана Трампа". "рівень втрат" - нет: придуманные тобой фантазии я не понимаю - о чем я тебе, опять же неоднократно - повторял... Выборы/кордоны - то был один вопрос. Ну да то такэ...
сову на глобус майже натяг. але насправді поточні перемовини - це дійсно заслуга Трампа, він примусив сторони, в першу чергу Рашу, до перемовин. зараз вони знову забуксовали. й Стамбул тут ні до чого. але ти вже просто жонглюєш словами. я бачу - Україна готова до перемовин, Раша ні. що не так? тобто ти не бачиш, що Раша несе втрати внаслідок війни, навіть ті, що наш Генштаб публікує - це теж не втрати Раші, це мої фантазії? я правильно зрозумів? ти спеціально задаєш питання, які не мають відповіді - а потім, чого мені не відповідають. але щоб й цей аргумент забрати - так, фінансування буде. в яких розмірах й в якому форматі - це ще ніхто не знає. буде відстрочка/списання боргів. рівень фінансування буде достатній, щоб продовжити розвиватися після війни. за умови - всі наполегливо працюють - ТМ Будівельник. а ті хто лише розповідають та чекають, що за них хтось зробить - тут свалу не буде. негативний сценарій розвитку можливий. але те, що країна воює п'ятий рік дає вагомі підстави вважати, що є необхідна кількість людей - а це менше 50%, які витягнуть баласт а твої відповіді - 3:0. злився. заперечити нема чого, визнати теж не можеш...
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Нед 19 кві, 2026 16:12
_hunter написав: budivelnik написав: _hunter написав:Та што ж у вашей братии все к "шоп у соседа корова сдохла" сводится?  В том 30м году к "кордонам/ВВП 91го" какое отношение будет? - меня, "почемуто", это больше интересует...
Ти мягке з холодним - не перемішуй.. В пуйла як і в громадянина СААХОВА тільки два варіанти Або він перемагає(саахов веде в Загс) Або його до прокурора в Гаазі(для саахова до районного прокурора)
И снова: "он/они/у него"...
Ти хоч колись думаєш головою , а не тим на чому сидиш? Є БІЙ В БОЮ ДВІ сторони.... Ми пробуємо нанести ДРУГІЙ стороні максимальні втрати.... З досвіду останніх 12 років Війни -видно , що наша тактика використання нової зброї ПЕРЕМАГАЄ тактику ворога - закидування мясом.... Але сторін -ДВІ Тому НАША позиція буде залежати від ЇХ ДІЙ І чим швидше вони впадуть -тим нам краще. То як це тобі пояснити не згадуючи про ДРУГУ сторону? _hunter написав:Так с ВВП по ППС к "кордонам 91го" - что будет-то? Шаман там с вопроса про финансирование слился тихонечько...
А чого ти змішуєш ВВП і КОРДОНИ ? Перше з другим не взаємозалежне... Але є Різниця ВВП при кордонах 1991 буде рости швидше ніж ВВП з сьогоднішніми лініями протистояння. Тому знову до тебе Труси-Хрестик То ти за ріст ВВП ( значить за кордони 1991) Чи ти за падіння ВВП (значить за сьогоднішню лінію зіткнення) Тепер про фінансування Чим більше ЄС буде хотіти використовувати нас як санітарний кордон -тим довше і в більших розмірах нас будуть фінансувати.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 301 раз.
- Подякували: 3033 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 19 кві, 2026 16:23
Letusrock написав:Незрозуміло чому ти не можеш визнати що через дії/бездіяльність "ненавчених" загинуло на кілька людей більше ніж могло б.
Ти на мої питання надай відповіді, потім щось белькочи )
-
pesikot
-
-
- Подякував: 550 раз.
- Подякували: 1261 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Нед 19 кві, 2026 16:28
Shaman написав: _hunter написав: Shaman написав:що ж ти так брешеш недолуго. я тебе запитав спочатку два питання - хто ігнорує перемовини та що ж робити в цьому випадку? потім запитав, чи розумієш ти рівень втрат Раші. ти не відповів на жодне. я відповів на твоє питання про вибори та про кордони. про фінансування це вже було третє питання.
сову на глобус майже натяг. але насправді поточні перемовини - це дійсно заслуга Трампа, він примусив сторони, в першу чергу Рашу, до перемовин. зараз вони знову забуксовали. й Стамбул тут ні до чого. але ти вже просто жонглюєш словами. я бачу - Україна готова до перемовин, Раша ні. що не так? тобто ти не бачиш, що Раша несе втрати внаслідок війни, навіть ті, що наш Генштаб публікує - це теж не втрати Раші, це мої фантазії? я правильно зрозумів? ти спеціально задаєш питання, які не мають відповіді - а потім, чого мені не відповідають. але щоб й цей аргумент забрати - так, фінансування буде. в яких розмірах й в якому форматі - це ще ніхто не знає. буде відстрочка/списання боргів. рівень фінансування буде достатній, щоб продовжити розвиватися після війни. за умови - всі наполегливо працюють - ТМ Будівельник. а ті хто лише розповідають та чекають, що за них хтось зробить - тут свалу не буде. негативний сценарій розвитку можливий. але те, що країна воює п'ятий рік дає вагомі підстави вважати, що є необхідна кількість людей - а це менше 50%, які витягнуть баласт а твої відповіді - 3:0. злився. заперечити нема чого, визнати теж не можеш...
>>> що не так? То, что ты просто описываешь происходящее - не пытаясь даже задуматься о причинах. >>> це теж не втрати Раші, це мої фантазії? я правильно зрозумів? Нет: вообще ничего не понял. Смотри: можно сказать "на улице шалено похолодало". Еще можно сказать "на улице шалено похолодало на 0.1 градус". Полезная информация? - наверное. НО: если вопрос стоит "когда конкретный человек от этого шалено похолодало замерзнет нафиг" - при том, что на улице +40 - тут все становится "чуть" сложнее... >>> в яких розмірах й в якому форматі - це ще ніхто не знає Спасибо, Кэп!
-
_hunter
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 19 кві, 2026 16:32
budivelnik написав: _hunter написав: budivelnik написав:Ти мягке з холодним - не перемішуй.. В пуйла як і в громадянина СААХОВА тільки два варіанти Або він перемагає(саахов веде в Загс) Або його до прокурора в Гаазі(для саахова до районного прокурора)
И снова: "он/они/у него"...
Ти хоч колись думаєш головою , а не тим на чому сидиш? Є БІЙ В БОЮ ДВІ сторони.... Ми пробуємо нанести ДРУГІЙ стороні максимальні втрати.... ...... _hunter написав:Так с ВВП по ППС к "кордонам 91го" - что будет-то? Шаман там с вопроса про финансирование слился тихонечько...
А чого ти змішуєш ВВП і КОРДОНИ ? Перше з другим не взаємозалежне... ......
Так я и не смешиваю. Я про оба показателя спросил. - так-то Кубань - довольно отсталый регион, что бы его прям в Достижения записывать. А теперь о причинах: возвращаясь к "ДВІ сторони" - был такой деятель - Пир. Так вот он всех ну прямо в труху победил...
-
_hunter
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 19 кві, 2026 16:38
_hunter Розвалиться педерація- Кубань ЗОБОВЯЗАНА буде шукати захисту від Чечні... Найближчий це ми. Не розвалиться - той не треба
Тепер про ПІРА Він витратив все що мав На відміну від нього витратити все ми не можемо ... бо витрачаємо гроші ЄС/Канади/Австралії/Японії.... Останні ЗАЦІКАВЛЕНІ в тому щоб ми МОГЛИ витратити те що вони нам дають для СВОЄЇ ОБОРОНИ.
Останнє Про ВВП Ти чогось стидливо це стер Тому продублюю Так ти за ріст ВВП яке буде вищим при кордонах 1991 року Чи ти за падіння ВВП яке буде при кордонах 2026 року ?
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 301 раз.
- Подякували: 3033 раз.
-
-
Профіль
-
-
1