|
|
![]() Ірина_ Ни разу не слышал, чтобы отпуск в Украине называли в разы дешевле, чем зарубежом. Все знакомые, которые отдыхали в Европе, Турции, Египте - все поголовно говорили, что альтернативы в Украине дороже
![]() Подорож до ВінниціВітаю, планую з сестрою поїхати на тиждень до Вінниці. Далеко їхати не можу бо робота може повернути мене до міста у будь-який момент. порадьте будьласка цікаві місця у Вінниці куди можна було б сходити. Може музеї чи картинні галереї. Буду вдячна за допомогу.
![]() Літо у розпалі, а отже час подумати, де провести свою відпустку чи просто відпочити кілька днів від буденності. Попри війну в Україні залишається чимало локацій для відпочинку. І сьогодні ми розповідаємо про Карпати та гірський відпочинок влітку. 00:00 Вступ 01:01 Похід у гори - сходження на Говерлу 01:50 Мальовничий Хом'як - складно, але фантастично 02:41 Відпочинок у Буковелі 04:30 Озеро молодості - не море, але купатися можна 04:30 Сільський відпочинок у Карпатах 05:26 Відпочинок у Яремче 06:33 Милуватися Карпатами на всі 100: відпочинок у селах Дземброня чи Ясіня 06:59 Романтичний туризм і мальовничі озера Карпат 08:08 Скільки коштує доїхати до Карпат
|
|