Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Boundless написав:Підкажіть, розрахункова дата буде дата відкриття карти?
Так. Точніше дата підписання договору.
Boundless написав:Які ще є нюанси на які варто звернути увагу..?
Знати що таке проводка/розподіл по рахунку (кліринг), для банка головне гроші на рахунку, а не авторизований залишок на картці. Знати, що за готівкові операції % окремо капає і щоб погасити ці операції, треба картку виводити в нуль.
Boundless написав:Збираюся відкрити карту Хамелеон. Підкажіть, розрахункова дата буде дата відкриття карти? Які ще є нюанси на які варто звернути увагу (крім абонки 100 грн за використання кред ліміту)?
вже відкривають хамон з кред лімітом? кредліміт може бути більше 30 т грн?
Shaman написав:вже відкривають хамон з кред лімітом? кредліміт може бути більше 30 т грн?
Про открывают ли прям сразу с КЛ ещё и выше 30к не скажу, но на мой имеющийся я сейчас могу перераспределить КЛ в пределах 50к. Больше пока не позволяют, хотя в общем КЛ ещё запас есть.
Shaman написав:вже відкривають хамон з кред лімітом? кредліміт може бути більше 30 т грн?
Про открывают ли прям сразу с КЛ ещё и выше 30к не скажу, но на мой имеющийся я сейчас могу перераспределить КЛ в пределах 50к. Больше пока не позволяют, хотя в общем КЛ ещё запас есть.
в мене теж дозволяє збільшити хамон, але ще цього не робив. раніше було обмеження 30 т грн, тому цікаво, чи збільшили ліміт, чи може глюк програми (що у випадку Сенс )
Shaman написав:в мене теж дозволяє збільшити хамон, але ще цього не робив. раніше було обмеження 30 т грн, тому цікаво, чи збільшили ліміт, чи може глюк програми (що у випадку Сенс )
Shaman написав:в мене теж дозволяє збільшити хамон, але ще цього не робив. раніше було обмеження 30 т грн, тому цікаво, чи збільшили ліміт, чи може глюк програми (що у випадку Сенс )
Ще з приводу нескінченного пільгового періоду: менеджер сказала, що кредитний ліміт надається на 1 рік, в тарифах також є згадка про один рік. Тобто через рік потрібно повністю загаситися?