|
ПУМБ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Вів 15 лип, 2025 17:10
Искатель написав:Двічі поспіль не нарахували кешбек при оплаті в магазині Prostor. Запропонували чекати 10 днів. Тобто якщо купував 10.07 - написати у банк 21.07, по другій покупці 14.07 - написати у банк 25.07. А інші клієнти не перевірять, і можна буде зекономити... Я не розумію: банк досі не навчився коректно виплачувати кешбек? То взагалі приберіть цю можливість, не позортеся. Службу IT, мені здається, треба частково звільнити з "вовчим білетом" за неможливість реалізації простої операції!
У мене так само, вже 2 покупки не було окешбечини. Тому шановний представник банку, зверніть увагу на цей момент та передайте у відповідний відділ для вірішення цієї масової проблеми. Дякую.
-
lloydbanksua
-
-
- Подякував: 80 раз.
- Подякували: 205 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 15 лип, 2025 17:51
Amethyst написав:спропробуйте спочатку через інет-екк гугла/Оплата і підписки, а не через застосунок
це спрацює якщо в гаманці більше 20ти карток?
-
KVV
-
-
- Подякував: 68 раз.
- Подякували: 182 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 15 лип, 2025 18:42
lloydbanksua написав: У мене так само, вже 2 покупки не було окешбечини. Тому шановний представник банку, зверніть увагу на цей момент та передайте у відповідний відділ для вірішення цієї масової проблеми. Дякую.
Вітаємо! Ми бажаємо більш детально розібратися в ситуації, саме тому написали Вам в приватні повідомлення для уточнення інформації.
-
PUMB
-
- Представник банку
-
- Подякував: 797 раз.
- Подякували: 218 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 15 лип, 2025 18:44
Искатель написав:Двічі поспіль не нарахували кешбек при оплаті в магазині Prostor. Запропонували чекати 10 днів. Тобто якщо купував 10.07 - написати у банк 21.07, по другій покупці 14.07 - написати у банк 25.07. А інші клієнти не перевірять, і можна буде зекономити... Я не розумію: банк досі не навчився коректно виплачувати кешбек? То взагалі приберіть цю можливість, не позортеся. Службу IT, мені здається, треба частково звільнити з "вовчим білетом" за неможливість реалізації простої операції!
Вітаємо! Ми обов'язково розберемося в ситуації та надамо Вам зворотній зв'язок.
-
PUMB
-
- Представник банку
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 16 лип, 2025 09:27
PUMB написав: Искатель написав:Двічі поспіль не нарахували кешбек при оплаті в магазині Prostor. Запропонували чекати 10 днів. Тобто якщо купував 10.07 - написати у банк 21.07, по другій покупці 14.07 - написати у банк 25.07. А інші клієнти не перевірять, і можна буде зекономити... Я не розумію: банк досі не навчився коректно виплачувати кешбек? То взагалі приберіть цю можливість, не позортеся. Службу IT, мені здається, треба частково звільнити з "вовчим білетом" за неможливість реалізації простої операції!
Вітаємо! Ми обов'язково розберемося в ситуації та надамо Вам зворотній зв'язок.
Зі свого боку я нагадаю і 21.07, коли мине 10 днів від першої покупки, і 25.07, коли мине 10 днів з другої покупки. І взагалі - тепер ви матимете "вдячного" клієнта, який усюди при нагоді буде популяризувати Ваші послуги...
-
Искатель
-
-
- Подякував: 1065 раз.
- Подякували: 4871 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
13
2
Додано: Сер 16 лип, 2025 10:34
Кстати, вопрос о кешбеке. Посмотрела список, там в описаниях разница. Написано, допустим, Интертоп - максимальный кешбек мастеркард 500 грн. Покупать можно и просто в магазинах, и онлайн. Это за каждую покупку или в месяц? Непонятно. Если у других написано, что за первую покупку онлайн, то все ясно. А вот если просто фраза о максимальном кешбеке, то вопрос.
-
Hella
-
-
- Подякував: 145 раз.
- Подякували: 41 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 16 лип, 2025 15:11
Hella написав:Кстати, вопрос о кешбеке. Посмотрела список, там в описаниях разница. Написано, допустим, Интертоп - максимальный кешбек мастеркард 500 грн. Покупать можно и просто в магазинах, и онлайн. Это за каждую покупку или в месяц? Непонятно. Если у других написано, что за первую покупку онлайн, то все ясно. А вот если просто фраза о максимальном кешбеке, то вопрос.
Вітаємо! Якщо вказано "Максимальна винагорода - Сума винагороди", то мається на увазі, що це максимальна сума кешбеку за один календарний місяць, яку можна отримати виконавши умови партнера. Якщо ж у партнера вказано "За першу покупку", то в такому разі кешбек нараховується лише один раз.
-
PUMB
-
- Представник банку
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 16 лип, 2025 16:48
PUMB Спасибо!
-
Hella
-
-
- Подякував: 145 раз.
- Подякували: 41 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 17 лип, 2025 13:03
PUMB Дякую за підтримку (Пів справи зроблено -залишилось дочекатись від Візи)))
-
NO PASARAN
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 17 раз.
-
-
Профіль
-
-
|