Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Ой+ Але факт. І не тільки у мене. Ситуація була образно така неодноразово: на конверт заведено: 900₴ з універсальної іншої особи і 100₴ з власної КДВ. З конверта була оплата 950₴. Решту до 50₴ не давало повернути на КДВ без коміс.
Visky написав:Ой+ Але факт. І не тільки у мене. Ситуація була образно така неодноразово: на конверт заведено: 900₴ з універсальної іншої особи і 100₴ з власної КДВ. З конверта була оплата 950₴. Решту до 50₴ не давало повернути на КДВ без коміс.
Так може то лишились 50 ті, шо були від іншої особи
Visky написав:Ой+ Але факт. І не тільки у мене. Ситуація була образно така неодноразово: на конверт заведено: 900₴ з універсальної іншої особи і 100₴ з власної КДВ. З конверта була оплата 950₴. Решту до 50₴ не давало повернути на КДВ без коміс.
Так може то лишились 50 ті, шо були від іншої особи
Причём у Привата так всегда. Помнится, что если открыть депо с КДВ и пополнить его с Универсальной, то в первый месяц досрочное закрытие уже только на Универсальную. Так сказать "достаточно одной таблетки".