не мамонт но теж мутує, любителям історії крім другої світової радив б почитати про першу світову.

|
|
![]()
"Я ж не лох"(с), тебе жінка в СЗЧ не пускає Бо ти, стільки ніколи не отримував, як в ЗСУ Ти пузиришься, як ти підешь в СЗЧ, але ... окрім гучних постів - ніяких дій Вже ж було від тебе "на Пасху 2025 - стопудово в СЗЧ" ) Тому 1941-1946 роки, демобілізація. Часу у тебе багато, вивчай історію ) PS. Ще, двадцятка(чи шістка) ти православна, Євангіліє почитай. Нарешті ![]() ти довбанувся з дуба? Вона не схотіла виїхати зі мною з дітьми. Все. Пускати мене вона нікуди не може і грошей я їй даю тільки на харчі, ну іще платю за комунальні. Про те скільки я заробляю і скільки є, вона може лиш догадуватись. Ще бракувало жінку до грошей допускати...) для особо одарьонних серед нєдоразвітих, я можу собі дозволити вже взагалі нічого не получати. З моїми витратами мені вистачить. При самих оптимістичних планах на дожитіє. Сам вивчай історію. Як таким патріотам як ти після першої світової штиками кишки випускали ![]() Воно вам в плюс не піде, те що я зараз передумав йти в сзч. Я вам патріотам навоюю...))) ![]() Сьогодні провідне видання Financial Times опублікувало статтСьогодні провідне видання Financial Times опублікувало статтю ...
Один з європейських дипломатів заявив виданню: «Здається, на Банковій вважають, що Захід, особливо США, змістив фокус. Що верховенство права та належне врядування більше не мають такого значення». ![]()
Интересно выглядит, когда человек с дивана в глубоком тылу рисует перспективы человеку на фронте, сколько лет ему ещё воевать. ![]() ![]() тут діло не в особистому. При всій повазі до Успіху я не він, не бачу смислу агітувати ні шамана з псом ні сина флер. ![]() Я говорю про загальний дух на фронті. Даж мобілізовані полковники недовольні заявами черчіля. Хоть вони вертіти армійським механізмом вміють... я теж далеко не така жертва яким кітпес мене уявляє) вчусь бистро, кадрові вже не вірізняють, що піджак. ![]()
ЛАД, Banderlog давно не на фронте, он давно в глубоком тылу ЛАД, это когда мой город стал в глубоком тылу ? Напиши, я почитаю Но ЧСХ, парторг и святоша слились в одно единое ) Как и было в СССР ) ![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуЯ ж казав Головною ознакою совковості - є переконання що найшвидшим і найправильнішим варіантом швидкого досягнення мети - є примус... Наш теоретик всмоктавши отруту совка - так і не отримав протиотруту у вигляді інструмент - мотивація.. І так і не навчився розуміти , що примус а - потребує дуже великих витрат ресурсу б- знищує людину як особистість... Тому моє йому послання. Якщо людину треба знищити (влаштувати голодомор) для того щоб Держава пройшла 5 років розвитку за 3... - то це совкова маячня. Бо виграш(програш) для Держави в якої тривалість існування виражається сотнями років не йде ні в яке порівняння з життям людини яка повинна 100% свого життя мучитись щоб держава пришвидшилась на 0,1-1% часу свого існування. От і виходить Якщо люди живуть так як хочуть жити і тільки 5% САМОСТІЙНО і без примусу міняючи своє життя-міняють життя Держави- так повільно ,- то це для ЛЮДЕЙ в рази краще ніж ломати їх як це робили комуняки чи совки. Тому моя теза про те що КОЖЕН може покращити своє життя, але НЕ ЗОБОВЯЗАНИЙ його покращувати заради інших і є головним принципом майбутнього співіснування громадян і Держави. Держава для людей а не люди для Держави...
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуНе зрозумів проти чого ти виступаєш? 1 Все залежить від системи координат 2 Так якщо ми в системі близькій до стану справ в ОРДЛО - то спочатку достатньо просто бути краще від ОРДЛО 2 Після виконання пункту 2 треба переходити до наступного правила Треба робити краще ніж було зроблено так як описано в попередньому пункті. От ця ЕВОЛЮЦІЙНІСТЬ і є тим шляхом який приведе людей туди куди вони хочуть прийти. ПС Останні 50 років розвитку світової економіки показали Чим ліберальніший ринок - тим більша нерівномірність доходів Чим ліберальніший ринок - тим швидше ростуть доходи як бідних так і багатих Чим зарегульованіший ринок-тим повільніший ріст доходів але повільніший і ріст нерівномірності доходів При зарегульованому ринку доходи бідних ростуть повільніше ніж доходи бідних в ліберальному ринку. Тому зрозуміло , що завжди буде можливість бути як Баба Яга завжди проти... Бо бідні хочуть швидше багатіти( і це можливо в ліберальному але не можливо в зарегульованому) але бідні не хочуть щоб зростала нерівність( а це можливо тільки в зарегульованому) Тому яке б рішення не прийняла влада - бідні( які більшість)-ЗАВЖДИ будуть проти... але варіант є Загнати їх в концтабір щоб не зважати на їх бажання.
|
|