Прямо біда…
Завівся.
Чужі 900€ хотів помацати? Ще не зароблені.
Італійку рано ховати: ще жива.
|
|
![]() - платити податки з того, що заплатиш йому за «прийом» на неназваному пісчаному пляжі;
- оформити медичну страховку під час подорожі на вказаний вище пляж в Італії; дуже корисна річ у оголошеній професії ; - правильному триманні штикові та совкової лопати під час поховання іноземних мешканців - за власною професією, яка нарешті є оголошеною. P.S. Ніколи не очікував, що моє просте інформаційне повідомлення - а головне про майбутню зарплатню в 900€ - викликає такий ажіотаж. ![]() Згідно із затвердженою на пляжі таксою.
50 000 гривень, на «довірену особу»… Ти ба як збудив його догляд за італійкою на півдні Італії… ще й не відбувся, але таке збудження: і гриби не такі, і страховки немає, і податки наперед не заплатили, і транспорт не такий. У нього все б було краще… головне: транспорт би був «такий»: має досвід поховання… ![]() Еміграція, заробітчанство
News from Netherlands Ну тепер про Нідерланди та саме за темою гілки. У вже далекому 2024 році я перебував у Польші серед нашої діаспори (я і зараз НЕ перебуваю ні в Туреччині, де не був вже майже рік), ні у Франції (де мешкаю вже майже рік). В компанію українців тоді прибула наша українка, яка чекала від людини, яка ганяє автівки з України, своє авто Toyota Corolla, щоби далі те авто опинилося в Нідерландах, де оформила собі «Тиичасовий захист». Пані жила з мамою, якій 90 (!) років, в Нідерландах на повному голанському забезпеченні: готель, триразове харчування, повне медичне обслуговування, всі комунальні забави від прання білизни до плавального басейну та «цирульника» - все безкоштовно. Готівковими грошима вони отримували по 50€ на місяць. Сьогодні повідомила, що Еміграція є еміграцією та заробітчанство є заробітчанством: влаштувалася на прибирання офісів фірм. Зрозуміло: що ті 50€ на місяць… Ех, вимушена еміграція, вона закликає/примушує до заробітчанства… Працює… ну і дай Боже… ![]() Re: Еміграція, заробітчанствоТрамп відкрив в Флориді тюрму для мігрантів, оточену болотом з алігаторами... А що робити, коли Сибіру нема...
![]() Еміграція, заробітчанство
News from USA Ну, поки панове вивчають яке місце чекає їх в тюрмі у США, інші люди працюють наполегливо в США. Вчора виповнився рівно 1 (один) тиждень, як наша людина почала працювати доктором в госпіталі університету. Зауважу, що клініка університету входить в трійку найвідоміших госпіталей в США. Я запитав про враження. Зауваження: не так просто стати доктором в США. Спочатку вони працюють так званими "резидентами" - так називають докторів, які працюють під наглядом більш досвідчених докторів. В такому режимі треба відпрацювати 4-5 років. Шлях для визнання диплома медичного університету, якій було закінчено НЕ в США, зайняв 2 (два) роки... Відповідь нижче: "Ще 2 резиденти ми чекаємо. Усього нас буде 7. Перший тиждень був насичений різними орієнтаціями, робота розпочинається завтра. Моя перша ротація буде легкою. Поки що все дуже подобається. Єдине - паркування для резидентів не найзручніше. 15 хвилин із дому на авто до паркування, потім із паркування чекаєш автобус до госпіталю, з автобусної зупинки теж ще пішки йти. Тож виїжджати треба за 30-40 хвилин." P.S. Зарплатня 69 000 доларів на рік, Чистими "на руки" орієнтовно 56 000 доларів на рік. Надіслано мені фото: на ньому 2 хлопця та 3 дівчини біля дверей госпіталю. Всі дівчата - білі та ще й білявки. З двох хлопців - двоє білих, але один трохи все ж не білий. Смаглявий. Велетень, не знаю якої нації, можливо з мексиканців. Ще двоє докторів з"являться "на днях". Кожен має бейдж з надписом "Doctor" і що цікаво - особистий пейджер. ![]() а потім ловити рибку на Філахпрацюєш в США
а потім, бац, ловиш рибку на Філах
|
|