Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 2866286728682869
Повідомлення Додано: Сер 02 лип, 2025 17:34

Re: Еміграція, заробітчанство

Хто там казав, що за останні пару років не позбавили громадянства України жодну людину?Онуфрія вже позбавили, хоч і не по його заяві
The_Rebel

Подякував: 97 раз.
Подякували: 188 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Сер 02 лип, 2025 22:54

Ще 35 повідомлень - і пан Флайман поб"є всі рекорди світу - 400 000 дописів!
Розповідав я сьогодні про це пану Миколі, з яким не бачилися років 10…

Зараз пан Микола в Австралії.
Дивні ті австралійці: призначити йому пенсію в 2 000 австралійських доларів - хоча він звичайний український біженець, який жодного дня не працював в Австралії...
Працював навіть не ІТ-ником - звичайний майстер на одному із заводів України...
Здається, того і заводу вже немає...
А 2 000 австралійських доларів - є!

А взагалі нам всім треба пишатися: дописувачі якось пнуться, намагаються чи заробити якусь копійчину, чи якось кудись інвестувати, чи просунутися по "службі", чи якось змінити автівку, чи забезпечити дітям харчування, чи зошити для школи - а є альтернативний приклад!
Наприклад: філіппінку то стригти за свої гроші - НЕ ТРЕБА! Це ж слава Богу, що, досліджуючи інфляцію в різних країнах світу, він не знає, що за останній рік тільки жіноча стрижка в Україні замість 800 гривень стала вартувати 1 200 гривень - яка економія тільки на патлах!
Востаннє редагувалось akurt в Чет 03 лип, 2025 04:49, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Подякував: 3988 раз.
Подякували: 1434 раз.

Профіль

4
Повідомлення Додано: Сер 02 лип, 2025 23:24

rjkz теж розказував про ньюанси відношення і роботу США
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2842 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Чет 03 лип, 2025 10:31

Нюанси зрозумілі: зарплатня з оплатою за годину 17,5$ теоретично забезпечує людині досить непогане існування.
Але є нюанс.
В останній мій візит в США в серпні 2024 року я бачив безліч вакансій і по 20-22$ за годину.
Я тоді гуляв по другому за величиною місту штату California і про себе розраховував, скільки така людина має за місяць.
Так ось: все ОК, якщо у людини є житло.
Це основна стаття витрат.

Якщо є житло - думав я, працюючи як калькулятор, то навіть при такій зарплатні можна жити досить непогано.

Альтернатива: отримуй освіту, отримуй кваліфікацію, отримуй навички в роботі - і живи на зарплатню, яка дозволяє тобі жити пристойно.

Для більшості учасників форуму така можливість вже є втраченою. Хоча в США існує приказка про те, що вчитися та перевчитися із повною зміною професії можна в будь-якому віці.

Але ось для дітей - саме час думати - і думати дуже добре.
Інакше попадуть вони на святкування 95-и річчя одного професора з Ужгорода (здається вчора було), який «читає» лекції за трьома дисциплінами. Ну цей хоч філолог - там сам Бог велів, а якщо не філолог?
akurt

Профіль

4
Повідомлення Додано: Чет 03 лип, 2025 15:40

akurt написав:Нюанси зрозумілі: зарплатня з оплатою за годину 17,5$ теоретично забезпечує людині досить непогане існування.
Але є нюанс.
В останній мій візит в США в серпні 2024 року я бачив безліч вакансій і по 20-22$ за годину.
Я тоді гуляв по другому за величиною місту штату California і про себе розраховував, скільки така людина має за місяць.
Так ось: все ОК, якщо у людини є житло.
Це основна стаття витрат.

Якщо є житло - думав я, працюючи як калькулятор, то навіть при такій зарплатні можна жити досить непогано.

Альтернатива: отримуй освіту, отримуй кваліфікацію, отримуй навички в роботі - і живи на зарплатню, яка дозволяє тобі жити пристойно.

Для більшості учасників форуму така можливість вже є втраченою. Хоча в США існує приказка про те, що вчитися та перевчитися із повною зміною професії можна в будь-якому віці.

Але ось для дітей - саме час думати - і думати дуже добре.
Інакше попадуть вони на святкування 95-и річчя одного професора з Ужгорода (здається вчора було), який «читає» лекції за трьома дисциплінами. Ну цей хоч філолог - там сам Бог велів, а якщо не філолог?

тоді як Грег
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2842 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Чет 03 лип, 2025 18:37

The_Rebel написав:Хто там казав, що за останні пару років не позбавили громадянства України жодну людину?Онуфрія вже позбавили, хоч і не по його заяві

так і в німеччині 10 заяв підписали, не шукав, але там мабуть був син мосейчук.
таке вони піписують))
BeneFuckTor

Подякував: 259 раз.
Подякували: 25 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 04 лип, 2025 10:33

Еміграція, заробітчанство

News from Germany

Поздоровив приятеля з Днем народження.
Ех, були часи: в Туреччині разом майже щодня їздили кататися на лижах. Мій товариш просто чемпіон в тій справі...
Зараз в Німеччині... Не заздріть: виїхав для супроводу жінки з важкою хворобою...

- Як там капіталістичні смаколики?
- Та как, пряники бывают часто в рабочей бытовке (straight). Одно без другого тут редко бывает))
- Хочу в робочу битовку!
- Могу устроить сафари тур... По раб бытовкам Германии)) недорого! Говорю ж не дорого)) 12,8€ /час - 30℅ налоги. )) За месяц виходить 1800 примерно. Если выходных было не очень много. Ну... Это ж бродячая работа. Мы постоянно переезжаем с место на место. Поэтому жизни почти нет)
Ну зато Германию почти всю посмотрел...
Жилье нам оплачивается.
- Ну, чудово: головні витрати у людей...
- Щас почти неделю ничо не делаем. Хваленый немецкий порядок (((. Бардака в организации у них наааерно больше чем у нас (teeth).
akurt

Профіль

4
  #<1 ... 2866286728682869
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей