Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Ну я поки що не знайшов дані за перше півріччя, мабуть ще рано, на сайті Міністерства культури та туризму є підсумки за січень-травень 2025 року - 17 781 531 турист відвідав Туреччину: Але знайшов про "напівпорожні готелі" - теж повна брехня:
"Порівняно з європейськими країнами, Туреччина виділяється у категорії «ціна-якість». Хоча середній рівень заповнюваності готелів у Туреччині становить 70,4%, середня вартість номера за ніч становить 118 доларів, що приблизно на 25% менше, ніж у таких країнах, як Італія та Франція. Незважаючи на цю різницю в ціні, висока якість обслуговування підтримується, що перетворює це на перевагу. Згідно з даними онлайн-платформ для подорожей TripAdvisor та Booking.com, Туреччина посідає вищий за середній показник по Європі за рівнем задоволеності гостей, маючи бал 8,4."
Це були оприлюднені результати «Звіту про туризм та готельний менеджмент у Туреччині за літній сезон 2025 року», підготовленого дослідницьким та консалтинговим підрозділом OteliSat.com. Джерело: https://www.aa.com.tr/tr/isdunyasi/turi ... adi/695387
BIGor написав:Дюрі-бачі можливо просто грошей в них не вийшло на Грецію?
Мій приятель у Львові багато років керує власною туристичною фірмою. Тиждень тому мені сказав, що справи йдуть ДУЖЕ добре: українці мандрують та мандрують. На перше місце він поставив напрямок: Чорногорія. Ще додав, що спрямовують туристів через аеропорт Кишинева.
Польські оператори не дають українським агентам нормальних цін. З Кишинева летять купляючи пакет українського оператора, з польських міст по пакетах польського.
Мій приятель у Львові багато років керує власною туристичною фірмою. Тиждень тому мені сказав, що справи йдуть ДУЖЕ добре: українці мандрують та мандрують. На перше місце він поставив напрямок: Чорногорія. Ще додав, що спрямовують туристів через аеропорт Кишинева.
Те що їдуть в Чорногорію доказує що просто не вистачає грошей на Грецію або Ваш приятель не може запропонувати інших напрямків. А єропейці собі їздять в Грецію і не жаліються.
BIGor написав:Те що їдуть в Чорногорію доказує що просто не вистачає грошей на Грецію або Ваш приятель не може запропонувати інших напрямків. А єропейці собі їздять в Грецію і не жаліються
Може й таке бути. Особисто я в Греції був тільки 1 раз на конференції восени 2019 і крім класної архітектури запам'яталось ставлення людей, які всі як один раді щоб ти по скоріше пішов з їх магазину чи кафе і нічого не замовляв та не купував.
Те що їдуть в Чорногорію доказує що просто не вистачає грошей на Грецію або Ваш приятель не може запропонувати інших напрямків. А єропейці собі їздять в Грецію і не жаліються.
Там же цінник (різниця між цінниками) не така щоб вау. Може це саме якраз свідомий вибір, а не ужимання по ціні
Як там з адекватністю молоді в Польщі, Америці і в інших країнах? Мене, крім тотальної корупції і беззаконня, вже починає дуже сильно бісити відсутність хоч якоїсь адекватності у підлітків. Повсюди мат-перемат, в міському транспорті крики, та куди не глянь - майже всюди відбиті неадекватні діточки. Ну і 99% з них - російська мова, російський контент і російське музло на телефонах. Просто дивишся на це все і думаєш, це ж і батьки такі ж кончені в більшості. Страшно уявити, як мій син буде з подібним бидлом вчитися і гуляти. Тут вже реально починаєш думати, що може варто емігрувати хоча б заради дітей.