Не вставляется изображение , выходит пустое окно "вставити зображення" и на этом всё. Есть ещё одна старая проблема , но не могу вставить её скрин ,причину см. выше, при нажатии "ваші повідомлення" выходит сообщение "вибачте, але ви не можете здійснювати новий пошук так швидко. Повторіть вашу спробу пізніше".
тот мастер вставки что есть на форуме работает плохо: или изображние вставляется без подгонки под ширину колонки, или подгоняется но при этом пережимается целиком, а не делается превью меньшего размера
Пропозиція: По гілці виводити рейтинг топ-дописувачів взагалі в %, за останній місяць чи інший проміжок часу, бо є теми де одні і ті ж форумчани строчать повідомлення навіть підряд.
Vadim V хостинг картинок (http://hostingkartinok.com/) через який ми працювали, не робочий близько 2 тижнів, саме тому відсутня можливість завантаження картинок у повідомленнях. Ми сподівалися, що сервіс запрацює. Оскільки проблема затягнулася, вже завтра передам колегам, гадаю найдуть альтернативний сервіс. Наразі рекомендую скористатися для прикладу https://imgbb.com/. Завантажуєте картинку чи скрін зі свого пристрою та отримуєте необхідне посилання для вставки у форум. Копіюєте й вставляєте у своє повідомлення Щодо пошуку, на жаль, все без змін. Змінювали налаштування для покращення роботи пошуку, це не дало результату. Необхідна масштабна оптимізація форуму, це об'ємна робота. Поки що відклали цей процес. Я можу принести від себе тільки вибачення за незручності Обіцяти Вам щось зараз - не можу.
Ой+ дякую за пропозицію, проте не до кінця розумію Вашу ідею. Можете детальніше розповісти? Яким чином ми будемо враховувати якість цих повідомлень, якщо Ви про це?! Робити такий рейтинг потрібну вручну. Зараз мене почнуть звинувачувати в упередженості. Заблокуєш користувача чи видалиш повідомлення й відразу прилітають листи щастя - а чого мене, а чого саме мої повідомлення і т.д. Якщо я почну на власний розсуд це відсортовувати, мене закидають помідорами) Якщо ці % будуть додавати самі ж користувачі, буде як з +1. Не є секретом для всіх, що у нас на форумі є недобросовісні користувачі, які створюють клони і набивають собі подяки. Власне з % буде аналогічно. Повторюся, я не дуже зрозуміла ідею, тому відкрита до обговорення.
Ірина_ написав:Ой+ дякую за пропозицію, проте не до кінця розумію Вашу ідею. Можете детальніше розповісти? Яким чином ми будемо враховувати якість цих повідомлень, якщо Ви про це?! Робити такий рейтинг потрібну вручну. Зараз мене почнуть звинувачувати в упередженості. Заблокуєш користувача чи видалиш повідомлення й відразу прилітають листи щастя - а чого мене, а чого саме мої повідомлення і т.д.
Я тільки про кількісні показники в гілці, наприклад: 1. ххххх (628 повідомлень / хх.**% від усіх повідомлень) 2. yyyyy (*** повідомлень / хх.**% від усіх повідомлень) 3. і т.д. Щоб видно хто в цій гілці найчастіше дописує.