UA написав:Почнуться проблеми з реалізацією майна банків що ліквідуються, потім з фінансовими показниками Фонду...Паніка вкладників.... Курс..
Вы слишком переоценивает свои силы
Можливо. Зробивши відповідні висновки на фін. кризі ще кінця існування ссср, подальші пять фінансових криз пройшов без втрат. В елітарному клюбі постраждалих вкладників на цьому ресурсі мене хтось читав? Те що в фінансових питаннях не можна переоцінювати власні здібності цілком згоден.
timbraidmail написав:Я так понимаю доллар сейчас дешевый как никогда?
США багато років і десятиліть витісняли з своєї території виробництво всього, що тільки можливо. Основним товаром, на який там були орієнтовані і який активно розвивали - трежурки, безпосередньо долар (для реалізації обох долар мав бути міцним і дорогим), "інформаційні послуги" і акції технологічних гігантів, головним продуктом яких були мрії і обіцянки. Зараз в світі склалася ситуація, коли великої ваги і попиту набувають саме механізми, техніка, ракети, снаряди, міни, форма, берці, мясо, зерно і тд. Більшість цього всього виробляється у всьому світі, США не монополісти, а американський борг і долар, через відомі всім події і персони, втратили авторитет. Щодо мрій і казок, потреба в них значно зменшилася, крім того, сформувалася конкуренція і США втратили і тут. Тому їх держборг став відчутно ризикованим і торговий і платіжний дефіцит стали проблемою. Але зараз Вашингтон не особливо має простих і дієвих механізмів їх вирішити.
Митна угода з Китаєм - це перемога Китаю, Вєтнам теж не перемога США а передумова значної інфляції, а що буде 9 липня не знає ніхто. Сировинні угоди - іграшки для Донні, як минулорічні наші безпекові угоди - іграшки для регента. Левова частка рідкісноземельних металів видобувається в Китаї і припинивши експорт на певний період, Піднебесна відправила в нокаут економіки всіх інших країн (особливо США). Трамп зразу ж підписав з Китаєм угоду і заволав на весь світ, що електроавтомобілі - це повний непотріб і Маска треба вислати в ПАР.
ЄС буде якийсь час купувати озброєння в США, але в рази більше зусиль прикладається на розвиток власного виробництва і скоро не тільки Франція стане конкурентом для Вашингтону на світовому ринку озброєнь. Фундамент для європейської валюти значно кращий зараз.
Та попри все, ойро і бакс є тими інструментами, які не можуть вічно і безперервно дорожчати чи дешевшати. Корекція євро напрошується і проглядається. Мабуть почнеться вона вже наступного тижня. А от куди пара повернеться чи до 1,15 чи до 1,13? Після цього євро продовжить шлях до 1,2х а долар стане ще дешевшим...
Visky написав:Realist Ситуація така, що НБУ тримає більш-менш курс неринковими інтервенціями, а на інфляцію практично "забив", заморозивши ставку у період інфляційного злету
Мене зараз більше за інше турбує ситуація з жорсткім наїздом Прокуратури на Фонд гарантування вкладів . Щоб ось так безпідставно, доїли держ. установу що забезпечує макрофінансову стабільність не було при жодній владі. Почнуться проблеми з реалізацією майна банків що ліквідуються, потім з фінансовими показниками Фонду...Паніка вкладників.... Курс.. Такого бардака за ради кишень пари прокурорів в цій державі ще не було.
Після того, як я декілька років судився з фондом, пройшовши 3 суди, а ті навіть тягнули з виконанням рішення суду до виконавчої, попросивши туди не звертатися, збрехавши, що самі виплатять, я - за прокуратуру, хай потрусять клоаку, фондарів - до відповідальності! Яка паніка за фонд у війну? Мабуть така ж, як за "дефолт"
Ви - просили , атб - зробили, відкрили в 15 хв від мене . Тож хто там казав про сснікерс в АТБ за 40 грн ? https://ibb.co/5WFzz4RF Рахуйте по атб кажете було по 30 ? -47,7 ( зараз ) = 17,7грн . в магазині порід як на ціннику без знижки . Знижка то таке.
Успіх написав: Але це все дрібниці/дурниці порівняно з цінами на цьогорічні фрукти! Полуницю/черешню/малину/чорницю/абрикос і т.п. - можна брати за дві щоки!
це блін не фрукти а ЯГОДИ : черешня 120-145, ( норм ціна) вишня 135, полуниця 135, . Фрукти це: персики абрикоси мандарини апельсини ( цитрусові) А цьогорічних яблук і груш ще нема, не сезон ще. Інша справа що ягоди переважно вони не смачні бо не достиглі , але то питання друге. Снікерс не залежить від сезону та врожаю, тому більш обєктивний так там аже 26% какао , але то таке . Якщо що я не рекомендую снікерс , тільки протеїнові батончики з вмістом білку 50% і більше .