Ринок ОВДП

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
  #<1 ... 898899900901902 ... 907>
Повідомлення Додано: Пон 30 чер, 2025 19:32

vadymbanker написав:
ihorsic написав:
  Всюдиносапхайчик написав:А ось і графік на 3-й квартал, заплановано торги тричі по $ і двічі по €. Для порівняння у 2024 році за аналогічний період було 5 торгів по долару з загальним лімітом 900 млн та 2 по євро з лімітом 200 млн.

https://www.mof.gov.ua/uk/kalendar-aukcioniv

По долару якось не логічний графік погашення 31.07 а вони аукціон 29 проводять. Мабуть свіжих грошей для погашення нашкрібати хочуть
Повний треш. Що робити не знаю. Можливо є якийсь банк готовий рол овер зробити…?

А в чому проблема продати овдп достроково?
Bobua

Подякував: 119 раз.
Подякували: 174 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Вів 01 лип, 2025 06:47

Navegantes написав:
  ihorsic написав:Останній робочий день кварталу та перший робочий день місяця ці обмеження вже не діють?

Діють. Найближче котирування Привату - 02/07/2025

Раніше 1-го нічого би не зробив, а зараз замовив облігації.
Ой+

Подякував: 109 раз.
Подякували: 1111 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Вів 01 лип, 2025 09:29

Re: Ринок ОВДП

Всюдиносапхайчик написав:
  ВЕСЕЛЬЧАК У написав:Через кого зараз найкраще брати участь у валютних аукціонах Мінфіну? З погляду зручності, мінімальних комісій.

З того, що я знаю:

1. У Приваті "*Операції з купівлі військових облігацій – не тарифікуються (до закінчення періоду дії воєнного стану)." Ймовірно, будуть якісь невеликі разові витрати при відкритті рахунків у ц/п, тощо. Преміальним клієнтам доступне оформлення угод від 1 млн грн на первинному ринку, непреміальним - з портфеля банка у приват-24. Зверніться до свого преміального менеджера або станьте преміальним клієнтом для угод від 1 млн грн на первинному ринку. Також необхідно буде пройти фінмон.

2. В Ощада комісії дуже символічні можна вважати, що їх не існує і придбання на первинному ринку також через свого преміального менеджера + фінмон.
Приват не пропонує послугу виходу на аукціон, тільки вторинний ринок, тобто з його портфеля, в приват24
vadymbanker

Подякував: 4 раз.
Подякували: 125 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 01 лип, 2025 09:30

Bobua написав:
  vadymbanker написав:
ihorsic написав:[quote="5868540:Всюдиносапхайчик"]А ось і графік на 3-й квартал, заплановано торги тричі по $ і двічі по €. Для порівняння у 2024 році за аналогічний період було 5 торгів по долару з загальним лімітом 900 млн та 2 по євро з лімітом 200 млн.

https://www.mof.gov.ua/uk/kalendar-aukcioniv

По долару якось не логічний графік погашення 31.07 а вони аукціон 29 проводять. Мабуть свіжих грошей для погашення нашкрібати хочуть
Повний треш. Що робити не знаю. Можливо є якийсь банк готовий рол овер зробити…?

А в чому проблема продати овдп достроково?[/quote]Ніхто у мене їх не купить на біржі, погашення дуже скоро - 31 липня, дохідність буде майже нуль.
vadymbanker

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 01 лип, 2025 10:10

vadymbanker Та невже? Якщо не знаєте, краще не вводьте людей в оману, Приват надає послуги придбання ОВДП на первинному ринку, по сумі придбання від 1 млн грн.
Всюдиносапхайчик

Подякував: 20 раз.
Подякували: 82 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 01 лип, 2025 11:04

Всюдиносапхайчик написав:vadymbanker Та невже? Якщо не знаєте, краще не вводьте людей в оману, Приват надає послуги придбання ОВДП на первинному ринку, по сумі придбання від 1 млн грн.
Круто не знав, дуже дякую!
vadymbanker

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 01 лип, 2025 11:19

vadymbanker написав:
Всюдиносапхайчик написав:vadymbanker Та невже? Якщо не знаєте, краще не вводьте людей в оману, Приват надає послуги придбання ОВДП на первинному ринку, по сумі придбання від 1 млн грн.
Круто не знав, дуже дякую!

Придбання на первинному ринку відбувається не через приват-24, а через інші засоби зв'язку і через свого менеджера (преміального).
Всюдиносапхайчик

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 01 лип, 2025 11:34

ВЕСЕЛЬЧАК У написав:Через кого зараз найкраще брати участь у валютних аукціонах Мінфіну? З погляду зручності, мінімальних комісій.

З того, що я знаю:

1. У Приваті "*Операції з купівлі військових облігацій – не тарифікуються. Також необхідно буде пройти фінмон.

2. В Ощада комісії дуже символічні можна вважати, що їх не існує і придбання на первинному ринку також через свого преміального менеджера + фінмон.

Дякую.
Поспілкувався з Приватом. Комісій немає.
В Ощаді не спілкувався. Якийсь він досі не клієнтоорієнтований. Не хочу зв'язуватися.
У Райфі назвали комісію 0,05% (мін. 10 дол/євро) + 400 грн. разово за відкриття рахунку.
Фінмон, зрозуміло, є у кожного.
ВЕСЕЛЬЧАК У

Подякував: 24 раз.
Подякували: 46 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 01 лип, 2025 11:50

ВЕСЕЛЬЧАК У написав:

З того, що я знаю:

1. У Приваті "*Операції з купівлі військових облігацій – не тарифікуються. Також необхідно буде пройти фінмон.

Дякую.
Поспілкувався з Приватом. Комісій немає.
В Ощаді не спілкувався. Якийсь він досі не клієнтоорієнтований. Не хочу зв'язуватися.
У Райфі назвали комісію 0,05% (мін. 10 дол/євро) + 400 грн. разово за відкриття рахунку.
Фінмон, зрозуміло, є у кожного.

Ще трохи інформації: В усіх трьох банках купівля відбувається через преміального менеджера, він/вона робить все, щоб клієнт лише підписався, де треба. У Приваті та Райфі купівля на первинному ринку повністю цифрова і не потребує походів у банк. В Ощаді треба деякі документи фізично підписувати у банку. Отже, якщо по простоті придбання оцінювати, то з цих трьох найкраще Приват та Райф.

Якщо по комісіях / витратах, то переможці Приват та Ощадбанк. Ощадбанк не такий дерев'яний, як може здаватися чи яким він колись був, особливо коли працюєш через свого менеджера.
Всюдиносапхайчик

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 01 лип, 2025 11:59

Ринок ОВДП

Для покупки ОВДП на аукціоні фін мон не потрібен, коли йдеться про військові облігації. Так в Ощаді. Напевно і в Приваті.
vadymbanker

Профіль

#<1 ... 898899900901902 ... 907>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: moveton і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор