Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
Всюдиносапхайчик написав:А ось і графік на 3-й квартал, заплановано торги тричі по $ і двічі по €. Для порівняння у 2024 році за аналогічний період було 5 торгів по долару з загальним лімітом 900 млн та 2 по євро з лімітом 200 млн.
ВЕСЕЛЬЧАК У написав:Через кого зараз найкраще брати участь у валютних аукціонах Мінфіну? З погляду зручності, мінімальних комісій.
З того, що я знаю:
1. У Приваті "*Операції з купівлі військових облігацій – не тарифікуються (до закінчення періоду дії воєнного стану)." Ймовірно, будуть якісь невеликі разові витрати при відкритті рахунків у ц/п, тощо. Преміальним клієнтам доступне оформлення угод від 1 млн грн на первинному ринку, непреміальним - з портфеля банка у приват-24. Зверніться до свого преміального менеджера або станьте преміальним клієнтом для угод від 1 млн грн на первинному ринку. Також необхідно буде пройти фінмон.
2. В Ощада комісії дуже символічні можна вважати, що їх не існує і придбання на первинному ринку також через свого преміального менеджера + фінмон.
Приват не пропонує послугу виходу на аукціон, тільки вторинний ринок, тобто з його портфеля, в приват24
ihorsic написав:[quote="5868540:Всюдиносапхайчик"]А ось і графік на 3-й квартал, заплановано торги тричі по $ і двічі по €. Для порівняння у 2024 році за аналогічний період було 5 торгів по долару з загальним лімітом 900 млн та 2 по євро з лімітом 200 млн.
vadymbanker Та невже? Якщо не знаєте, краще не вводьте людей в оману, Приват надає послуги придбання ОВДП на первинному ринку, по сумі придбання від 1 млн грн.
Всюдиносапхайчик написав:vadymbanker Та невже? Якщо не знаєте, краще не вводьте людей в оману, Приват надає послуги придбання ОВДП на первинному ринку, по сумі придбання від 1 млн грн.
Всюдиносапхайчик написав:vadymbanker Та невже? Якщо не знаєте, краще не вводьте людей в оману, Приват надає послуги придбання ОВДП на первинному ринку, по сумі придбання від 1 млн грн.
Круто не знав, дуже дякую!
Придбання на первинному ринку відбувається не через приват-24, а через інші засоби зв'язку і через свого менеджера (преміального).
ВЕСЕЛЬЧАК У написав:Через кого зараз найкраще брати участь у валютних аукціонах Мінфіну? З погляду зручності, мінімальних комісій.
З того, що я знаю:
1. У Приваті "*Операції з купівлі військових облігацій – не тарифікуються. Також необхідно буде пройти фінмон.
2. В Ощада комісії дуже символічні можна вважати, що їх не існує і придбання на первинному ринку також через свого преміального менеджера + фінмон.
Дякую. Поспілкувався з Приватом. Комісій немає. В Ощаді не спілкувався. Якийсь він досі не клієнтоорієнтований. Не хочу зв'язуватися. У Райфі назвали комісію 0,05% (мін. 10 дол/євро) + 400 грн. разово за відкриття рахунку. Фінмон, зрозуміло, є у кожного.
З того, що я знаю:
1. У Приваті "*Операції з купівлі військових облігацій – не тарифікуються. Також необхідно буде пройти фінмон.
Дякую. Поспілкувався з Приватом. Комісій немає. В Ощаді не спілкувався. Якийсь він досі не клієнтоорієнтований. Не хочу зв'язуватися. У Райфі назвали комісію 0,05% (мін. 10 дол/євро) + 400 грн. разово за відкриття рахунку. Фінмон, зрозуміло, є у кожного.
Ще трохи інформації: В усіх трьох банках купівля відбувається через преміального менеджера, він/вона робить все, щоб клієнт лише підписався, де треба. У Приваті та Райфі купівля на первинному ринку повністю цифрова і не потребує походів у банк. В Ощаді треба деякі документи фізично підписувати у банку. Отже, якщо по простоті придбання оцінювати, то з цих трьох найкраще Приват та Райф.
Якщо по комісіях / витратах, то переможці Приват та Ощадбанк. Ощадбанк не такий дерев'яний, як може здаватися чи яким він колись був, особливо коли працюєш через свого менеджера.