Департамент поліції особливого призначення «Об'єднана штурмова бригада Національної поліції України «Лють»
Чисельність 6 000
6000 зі всієї поліції і ті не добровільно? Я не думаю, з урахуванням того, що 90% поліції заброньовано.
|
|
![]() Не проходив ще, повістки нема, самому йти, записуватись в електронну чергу? Я з компа пишу, за телефон давно кинув платити, хочуть 200 гривень на місяць, коли я майже нікуди не телефоную, воно з компа працює? Бо хотів оновити дію для кешбеку, дудку, тільки зі смартфона. Я не мисливець, взагалі, не уявляю, як можна стріляти в беззахисну тварину. ![]()
і за інтернет ти не платиш? ![]() ![]()
За кабельний плачу. І взагалі, тема тут не про мене, а про силовиків. ![]() Таке враження, що ще збільшується кількість усілякою заброньованої охорони, коли людей стає все менше. От за 15 хвилин бачив 2 машини якогось, здається, охоронного холдингу (якщо не помиляюсь), раніше таких машин взагалі не бачив. Це не диілячись на незліченну кількість поліції, муніципальної охорони, міських варт, Шеріфа (здається, з правом патрулювання) та безліч приватних охорон.
![]() Уряд спростив видачу паспортів для чоловіків-українців за кордоном.
Кабінет Міністрів України запровадив важливі зміни у процедурі оформлення паспортів для чоловіків призовного віку (18-60 років), які перебувають за межами України. Не потрібен військовий квиток, нічого не треба робити особисто, скасовано проходження медичної комісії. Цікаво, як це можливо- медичні перевірки проводяться без участі заявника? Навіть, якщо ти офіцер, спецназівець та втік.. Навіть звання ніхто не позбавляє і ранніх пенсій. Як це все розуміти - чого не зробиш для синків? ![]() Інший форум кишить втікачами, які сидять в Європі і закликають до терору (а тепер їм іще безперешкодне відновлення наших паспортів зробили), польський "офіцер". який втік у 22-му, закликає, взагалі, дозволити, щоб ТЦКшники розстрілювали всіх без розбору, "спочатку стріляли, а потім думали" (одразу зрозуміло, що це за персонаж, скоріше за все, працює на ворога), усілякі марки, германи, качмари, пірати, дрейки (всі до одного сидять в Європі, не говорячи вже про болукана, який і не приховує, що всіх нас ненавидить, сидячи на німецькому соціалі, і ставить регочучі смайлики з наших бід, як і багато інших) і інші здорові мужики теж недалеко пішли, от, що пише той Дрейк, який не пішов захищати свій рідний Бердянськ, а змотався до Європи:
"Доукомплектувати ТЦК, підвищити їхню матеріальну мотивацію, покращити матеріально-технічне забезпечення та розширити список їхніх прав для виконання планів з мобілізації." Багато з чим можна було б погодитися, якби не декілька "але", - по-перше, якби автор писав з окопу, а не з европейського айпішніка і не з німецьких соціалів, по-друге, всім вище перерахованим треба, в першу чергу, забезпечувати воїнів на нулі, а прав у ТЦКшників зараз і так вистачає, по-третє, відправитти воювати тих, про кого я тут вже давно пишу. Та і таке поняття, як плани, здається, ми вже давно мали пережити. Всі пам'ятають, до чого призвели плани у 32-33-му році, коли керуються не здоровим глуздом і розумінням наявної ситуації, а планами, і не задумуються стосовно можливості їх виконання. Ось останній випадок, тому підтвердження: Чоловіку зламали плече та ногу, покалічили, ні за що, когось за це покарають? Але ж деякі хочуть ще більше треша, аби потішити своє самолюбство, що вони втекли, і тицяти пальцем з кущів, або просто працюють на ворога.. На кого працюють отакі покидьки і їхнє керівництво, яке дозволяє такі необгрунтовані насильницькі дії по відношенню до людей, і скільки шкоди це принесе репутації мобілізаційного процесу і державі вцілому? Востаннє редагувалось hxbbgaf в П'ят 16 тра, 2025 00:26, всього редагувалось 1 раз.
|
|