Южаніна: кожен силовик має повоювати

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Форум містить персональні теми форумчан ділової спрямованості. Теми, що користуються популярністю в цьому розділі, можуть бути перетворені на окремі підфоруми.
  #<1 ... 7891011>
Повідомлення Додано: Нед 04 тра, 2025 11:49

Faceless написав:
hxbbgaf написав:Ти хочеш сказати, що Лють - то не добровольці?

Більшість там добровільно-примусово

Департамент поліції особливого призначення «Об'єднана штурмова бригада Національної поліції України «Лють»
Чисельність 6 000

6000 зі всієї поліції і ті не добровільно? Я не думаю, з урахуванням того, що 90% поліції заброньовано.
hxbbgaf

Подякував: 1677 раз.
Подякували: 2366 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 04 тра, 2025 20:05

Навіть ті ж мисливці з офіційно зареєстрованою зброєю, вони такі хоробрі стріляти в беззахисних тварин, то, може, могли б і в ворога постріляти? Треба зобов'язати їх всіх явитися до ТЦК до якогось числа.
hxbbgaf

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 04 тра, 2025 20:09

hxbbgaf написав:Навіть ті ж мисливці з офіційно зареєстрованою зброєю, вони такі хоробрі стріляти в беззахисних тварин, то, може, могли б і в ворога постріляти? Треба зобов'язати їх всіх явитися до ТЦК до якогось числа.

Ти пройшов медкомісію, мисливець?
Hotab

Подякував: 397 раз.
Подякували: 2396 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Нед 04 тра, 2025 20:18

Hotab написав:
  hxbbgaf написав:Навіть ті ж мисливці з офіційно зареєстрованою зброєю, вони такі хоробрі стріляти в беззахисних тварин, то, може, могли б і в ворога постріляти? Треба зобов'язати їх всіх явитися до ТЦК до якогось числа.

Ти пройшов медкомісію, мисливець?

Не проходив ще, повістки нема, самому йти, записуватись в електронну чергу? Я з компа пишу, за телефон давно кинув платити, хочуть 200 гривень на місяць, коли я майже нікуди не телефоную, воно з компа працює? Бо хотів оновити дію для кешбеку, дудку, тільки зі смартфона.
Я не мисливець, взагалі, не уявляю, як можна стріляти в беззахисну тварину.
hxbbgaf

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 04 тра, 2025 21:01

hxbbgaf написав:Не проходив ще, повістки нема, самому йти, записуватись в електронну чергу? Я з компа пишу, за телефон давно кинув платити, хочуть 200 гривень на місяць, коли я майже нікуди не телефоную, воно з компа працює? Бо хотів оновити дію для кешбеку, дудку, тільки зі смартфона.

і за інтернет ти не платиш? :D
unicdima

Подякував: 107 раз.
Подякували: 191 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 05 тра, 2025 11:17

unicdima написав:
  hxbbgaf написав:Не проходив ще, повістки нема, самому йти, записуватись в електронну чергу? Я з компа пишу, за телефон давно кинув платити, хочуть 200 гривень на місяць, коли я майже нікуди не телефоную, воно з компа працює? Бо хотів оновити дію для кешбеку, дудку, тільки зі смартфона.

і за інтернет ти не платиш? :D

За кабельний плачу. І взагалі, тема тут не про мене, а про силовиків.
hxbbgaf

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 06 тра, 2025 23:29

Таке враження, що ще збільшується кількість усілякою заброньованої охорони, коли людей стає все менше. От за 15 хвилин бачив 2 машини якогось, здається, охоронного холдингу (якщо не помиляюсь), раніше таких машин взагалі не бачив. Це не диілячись на незліченну кількість поліції, муніципальної охорони, міських варт, Шеріфа (здається, з правом патрулювання) та безліч приватних охорон.
hxbbgaf

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 07 тра, 2025 00:41

hxbbgaf

От за 15 хвилин бачив 2 машини якогось, здається, охоронного холдингу (якщо не помиляюсь), раніше таких машин взагалі не бачив.

Беруть тебе в котел
Hotab

Подякував: 397 раз.
Подякували: 2396 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Чет 15 тра, 2025 12:36

Уряд спростив видачу паспортів для чоловіків-українців за кордоном.
https://www.ukrainepuls.com/uryad-spros ... a-kordonom

Кабінет Міністрів України запровадив важливі зміни у процедурі оформлення паспортів для чоловіків призовного віку (18-60 років), які перебувають за межами України.

Не потрібен військовий квиток, нічого не треба робити особисто, скасовано проходження медичної комісії.
Цікаво, як це можливо- медичні перевірки проводяться без участі заявника?

Навіть, якщо ти офіцер, спецназівець та втік.. Навіть звання ніхто не позбавляє і ранніх пенсій.

Як це все розуміти - чого не зробиш для синків?
hxbbgaf

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 15 тра, 2025 23:35

Інший форум кишить втікачами, які сидять в Європі і закликають до терору (а тепер їм іще безперешкодне відновлення наших паспортів зробили), польський "офіцер". який втік у 22-му, закликає, взагалі, дозволити, щоб ТЦКшники розстрілювали всіх без розбору, "спочатку стріляли, а потім думали" (одразу зрозуміло, що це за персонаж, скоріше за все, працює на ворога), усілякі марки, германи, качмари, пірати, дрейки (всі до одного сидять в Європі, не говорячи вже про болукана, який і не приховує, що всіх нас ненавидить, сидячи на німецькому соціалі, і ставить регочучі смайлики з наших бід, як і багато інших) і інші здорові мужики теж недалеко пішли, от, що пише той Дрейк, який не пішов захищати свій рідний Бердянськ, а змотався до Європи:
"Доукомплектувати ТЦК, підвищити їхню матеріальну мотивацію, покращити матеріально-технічне забезпечення та розширити список їхніх прав для виконання планів з мобілізації."
Багато з чим можна було б погодитися, якби не декілька "але", - по-перше, якби автор писав з окопу, а не з европейського айпішніка і не з німецьких соціалів, по-друге, всім вище перерахованим треба, в першу чергу, забезпечувати воїнів на нулі, а прав у ТЦКшників зараз і так вистачає, по-третє, відправитти воювати тих, про кого я тут вже давно пишу. Та і таке поняття, як плани, здається, ми вже давно мали пережити. Всі пам'ятають, до чого призвели плани у 32-33-му році, коли керуються не здоровим глуздом і розумінням наявної ситуації, а планами, і не задумуються стосовно можливості їх виконання.

Ось останній випадок, тому підтвердження:
https://rivnepost.rv.ua/news/bahatoditn ... mu-pobitti
Чоловіку зламали плече та ногу, покалічили, ні за що, когось за це покарають? Але ж деякі хочуть ще більше треша, аби потішити своє самолюбство, що вони втекли, і тицяти пальцем з кущів, або просто працюють на ворога..
На кого працюють отакі покидьки і їхнє керівництво, яке дозволяє такі необгрунтовані насильницькі дії по відношенню до людей, і скільки шкоди це принесе репутації мобілізаційного процесу і державі вцілому?
Востаннє редагувалось hxbbgaf в П'ят 16 тра, 2025 00:26, всього редагувалось 1 раз.
hxbbgaf

Профіль

1
  #<1 ... 7891011>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей