Еще одно.
Я УВЕРЕНА, что настоящий бизнесмен, производитель, строитель, который делает ДЕЛО, НИКОГДА не посчитает нужным устраивать эти позорные разборки. Ему это просто НЕКОГДА и НЕИНТЕРЕСНО.
|
|
![]() Еще одно.
Я УВЕРЕНА, что настоящий бизнесмен, производитель, строитель, который делает ДЕЛО, НИКОГДА не посчитает нужным устраивать эти позорные разборки. Ему это просто НЕКОГДА и НЕИНТЕРЕСНО.
![]() А я вважаю , що справжній фахівець ніколи не позволить двірнику або студенту звинувачувати його у маніпуляціях чи брехні , не зважаючи на те що я згоден документально довести 95% всієї викладенної мною на цих сторінках інформації . +До всього іншого я вважаю , що на форумі діє правило відповідності , по якому Хочеш взнати щось про опонента виклади не менш важливу інформацію про себе , бо у випадку: Ти виклади 100% точної бо 95% мене не влаштовує . я я тебе покритикую не викладаючи про себе нічого Ставить в нерівні умови і позволяє плодитись шизоїдним неадекватам.
![]() Можу відповісти аналогічно Звідки розум у сцикуна і сопляка ? який навіть 10% про себе боїться на розглят викласти Чи не так сцикло пришелепкувате ? Ти ж збрехало розповідаючи про 500% на фонді , і точно збрехало про продаж в 2008 квартири , а ну покажи документи в яких написано що ти їх продав . і документи привезеш у Львів в любий ресторан чи кафе . а я з друзями їх перевірю . Разом з цими документами прихопи виписку з фонди де ти 500% отримав і договора з банків на суми з 5 нулями де ти грощі тримав , а я провірю . і так далі . Так чим цея моя вимога відрізняється від вимог брехла трьохбуквенного ? І аргументація один в один і сленг і форма звертання . Так чому я поганий а він борець ?
![]() [quote="1094748:budivelnik"]
Неужели человек может быть на столько туп, что не можешь прочесть черным по белому написанное??? Я выложил о себе всю информацию - всю котору считаю необходимой. Ну так воспользуйся ПОИСКОМ. "У нищих слуг нет" (С) А у тупых брехунов и подавно!!! ![]()
![]()
Тим що це гілка по цінам на нерухомість, а не про фонду та банки та особисті заощадження (тут вони, як фактор тілки розглядаються - банки та фонда). ПС, просто констатація факту ![]() Kolop
А може згадаємо притчу про козацького попа , якого мусили забити кийками за те що він пропив рясу . І піп сказав Хай бє мене той хто ніколи в житті не не пропивав штанів... Жоден з козаків не підійшов . Тому я не проти щоб мене критикували , але проти критики різного роду брехунів і фантазерів . Якщо він хоче з датами і цифрами - будь ласка. Спочатку по квартирам які в нього в 2008 - одна :
а через 6 місяців він виявляється здавав і продавав 2 :
Таким чином по питанню трьохбуквенний /будівельник - квартири рахунок 1:1 Далі наприклад з валютами зберігання . Тут взагалі маразм повний: Ну наприклад:
Слідуючий приклад - сумми заощаджень :
Як .... в ополонці колихаються між більше 80000 і до 350 000 , легенька така різниця в 4 рази , а мене як бобіка склоняли за 360 000 - 390 000 , чи 500 - 550 ( тобто максимальне відхилення 10%) І таких я ще можу накопати з десяток другий. Тому запитання Чи може людина яка міняє свої повідомлення на 180 градусів ( валюта-гривня , 80000 - 350000 , одна квартира - дві ) звинувачувати в нечесності іншу людину розбіжність цифр якої на порядок менша ? )
![]() Василь А може спочатку попросите мене , щоб я Вам особисто підвіз папірці: договори купівлі 5 квартир в 2009 році договори купівлі двох квартир в 2010 Після цього Ви зобовязуєтесь підтримати мене на цих сторінках і зачмирити трьохбуквенного Як Вам така пропозиція , по ходу діла поставите мені пляшчинку коньяку , бо автоматично пересвідчитесь в документальному існуванні будинку проти якого у Вас були зауваження . То як підійде ?
![]() Ну, Вы же сами спросили сейчас, так? Поэтому еще раз: потому что я давно читаю эту ветку. Провокатором всегда выступаете Вы. А чуть что - так Вы сразу весь в белом. И так со всеми, кто с Вами не согласен. Будивельнику - БАН!
|
|