Вітаю друзі!
Лінійка онлайн депозитів суттєво розширена. Зокрема, доступний "Найкращий від Миколая" та інші.
Дякую ОР за врахування моїх пропозицій.
|
|
![]() Дельта онлайнВітаю друзі!
Лінійка онлайн депозитів суттєво розширена. Зокрема, доступний "Найкращий від Миколая" та інші. Дякую ОР за врахування моїх пропозицій. ![]()
В принципе, очень даже правильно и справедливо. Но невыполнимо - в такой формулировке! Кто может со стопроцентной уверенностью утверждать в один прекрасный день, что "вот теперь вот" в ЗГ№1 исправлены ВСЕ глюки!? Да никто! Ибо, как гласит один из "постулатов" программирования, каждая последняя найденная ошибка является предпоследней. За примерами далеко не надо ходить, возьмем КК1. По "независящим от Дельты причинам" клиенты никак своими платежами не могут "вписаться" в необлагаемый штрафом период, несмотря на все старания Дельты. Аналогично, по "независящим от Дельты причинам" терминалы ряда банков в торговой сети не воспринимают ЗГ№1. Сколько это будет длится, пока неизвестно. Появятся ли новые глюки? - опять же никто не застрахован от этого. К чему это я? К тому, что, на мой взгляд, в настоящий момент предложение octopus'а следовало бы скорректировать так: заменить "оформил карту до момента (даты) исправления всех глюков" на "оформил карту до момента (даты) восприятия ЗГ№1 терминалами всех банков в торговой сети". Т.е. когда пройдем первую стадию глючности и исправим ее недостатки. Ну, а когда (если) появятся свежие, новоявленные глюки критического (для жизнедеятельности продукта) характера, опять вернуться к теме (возврата) оплаты за обслуживание...
![]() Re: ДельтаУ відділенні сьогодні сказали, що Найкращий до Миколая діє поки що до кінця року. Що буде далі менеджерам не відомо. В перших числах січня закінчуються останні "кола друзів". Цікаво як це врахує Дельта?
![]() Дело Ваше... а я разместил "Найкращий від Миколая" в онлайне. Мне менеджер говорил о потенциальной доступности этого продукта о онлайне. А когда его ввели, то я удивился, что он доступен только при посещении отделения... А теперь всё выравнялось. Думаю оф.информация на сайте скоро появится. Да и мы тут тусуемся для того, чтобы подсказывать друг - другу до появления оф,информации. Разве не так? Востаннє редагувалось Vial в Пон 26 гру, 2011 16:48, всього редагувалось 1 раз.
![]() На офсайті Дельти строк дії (до 31.12.11 раніше, і до 31.01.12 зараз) позначено ТІЛЬКИ для тих депо, які позиціонуються як «Акційна пропозиція». Найкращий ВІД Миколая не має такої відмітки, щодо його «Акційності» і щодо його терміну закінчення, так само як і депо з лінійки звичайних «Накращих…»… Тобто «Найкращий від Миколая» - це не акційний депо, і тому логічно, що у випадку його скасування або зниження ставок, Дельта МАЄ повідомити про це ЗАВЧАСНО (за кілька днів), як це раніше вже було із звичайними «Найкращими…». Звісно це моя така логіка, хоча у Дельти може бути і «жіноча», враховуючи що нею керує ОР… ![]()
![]() В ІБ в описі онлайнового депозиту "Найкращий Значний-2012" помилково обізвали його "Найкращий-2012".
При наведенні курсора на %% ставки онлайнового депозиту "Зростаючий Акційний" показує його термін від 14 до 168 днів. Насправді максимальний термін має бути 182 дні - основний термін 14 днів плюс 12 пролонгацій по 14 днів кожна. Кінцеві %% ставки також помилково показані рівними початковим. Також хочу висловити побажання зробити можливість припинити чергову пролонгацію на 14 днів онлайнового депозиту "Зростаючий Акційний" в інтернеті, без відвідування відділення, з перерахуванням суми депозиту в цей день на поточний рахунок. А загалом, мерсі вері мач, що радуєте клієнтів новими можливостями. ![]() Востаннє редагувалось Mirax в Пон 26 гру, 2011 17:09, всього редагувалось 5 разів.
![]() онлайн: найкращий проти миколаяа я теж хочу попросити, щоб в інет-банці дали можливість розривати договори!
а то я вклався в онлайні в "найкращий під 21,5", а через пару днів появився "миколай під 24,5"... вот така петрушка! і що тепер? ![]() Vial
Вітаю! Щодо "сутності" заперечень не маю, але за "БУКВОЮ закону", тобто формою його "фактичної публічної пропозиції (або презентації)" на офіційному сайті Дельти він такий самий, як звичайний "Найкращий" та "Найкращий для своїх". ![]() Тут ще така "колізія" з новрічними святами. НБУ вирішив, що 31, 1, 2 у банків вихідні, а у відділенні повідомили, що скоріше за все 3.01.12 Дельта працює без клієнтів. То як тоді бути, якщо депо закінчується 2.01.12? Тобто чи його повернуть або переоформлять у перший РОБОЧИЙ день 3.01.12 (як за договором), чи тільки 4.01.12? Тобто чи буде все за "буквою закону" (за договором у 1-й РОБОЧИЙ день), чи за "сутністю" Дельта "прихватизує" відсотки за 1 день?..
|
|