Журналисты не нашли в самолете Януковича ни позолоты, ни ...
+Додати тему
Відповісти на тему
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші. Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
Аэробус А-319, на котором летает президент Украины Виктор Янукович, не смотря на цену в 80 млн. евро, не имеет в салоне ни позолоты, ни мрамора, а сам салон оформлен в бежевых тонах...
Хм.. Так журналисты ещё много чего не нашли.. По сей причине и задают вопросы "главе государства".. Вот- как пример- не нашёл объяснения Мустафа Наем на вопрос -мол чего при разрухе полной в Украине- семья пэрзыдэнта- богатеет?
Так кто из журналюг пи.дит? Кто-то из двух должен ответить за неправдивую информацию( судя по гуманности и неупередженности нашего независимого суда - пожизненно,если это был чувак - писака про золотые унитазы)
Steward написав:> Мебель в салоне обита кожзамом, Почему-то я этому не верю, как-то перед пацанами западло!
Правильно, что не верите избранному(единственному) корру от ахметовской "Сегодня" , которая после громкого увольнения главреда тише воды, ниже травы Не в стиле. Как пример, об одной из многих "радостей жизни"
Словосполучення "Резиденція "Межигір'я" поступово перетворюється на синонім не лише неприхованої корупції, але і непомірної розкоші. Після кількох етапів відмивання "оборудки", через фіктивні судові позови, перепродаж і банкрутство, зрештою майно опинилося на балансі донецької фірми "Танталіт", пов'язаної з Віктором Януковичем. Після відчуження резиденції з власності держави всі об'єкти там були зруйновані, а на їх місці побудована справжня феодальна вотчина.
З того часу навколо "Межигір'я" складають легенди. Про страусів та кенгуру, яких розводить Янукович. Про ексклюзивну німецьку "обналічку" всередині маєтку площею декілька тисяч метрів, створеного майстрами фінської фірми "Хонка". Про двері з ліванського кедра за півмільйона гривень. Про люстру за 50 тисяч доларів. Про манеж для коней, марину для яхт і майбутній гольф-клуб. Про майданчик для вертольота, який обладнаний не гірше, ніж в аеропорту.
У травні цього року до "УП" надійшла інформація, що Віктор Янукович обзавівся новою радістю в житті. Отже, за ексклюзивним замовленням для "Межигір'я" було виготовлено унікальний в своєму роді "Палац на воді". На базі дебаркадера президенту зробили плавучий будинок прийомів, який кілька тижнів тому був доставлений до "Межигір'я" та пришвартований у внутрішній гавані. ... За розповіддю джерел, цей ексклюзивний корабель має в собі приватний кабінет та залу для прийомів, яка завершується естрадою. "Палац" оформлено в стилі "донецький шик" - дерево коштовних порід, сусальне золото, мармур та кришталь. Орієнтовну вартість цього "дива" можна оцінити в декілька мільйонів доларів. ...