|
МММ-2011. Доход от 20% до 60% в месяц!!! |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Перелік фінансових компаній, які були під підозрою в шахрайстві. Фінансові піраміди та лохотрони в Україні. Все, що пов'язано з фінансовими схемами, націленими на обман довірливих учасників.
Додано: Вів 03 кві, 2012 12:50
yura Юра, ты что забыл 2009й? Закон был, да НБУ мораторий ввел. И есть тот закон или нет его - стало глубоко фиолетово. И банк не обанкротился, и не снимешь ничего. Юрчик, в вашей пирамиде платежи будут идти до самого конца. Но 2/3 участников, не успеют выйти, т.к. касса опустеет внезапно. Понимаешь это слово? Т.е. час назад там были миллионы, а тут бац, и пусто. Видимо, в это поверить сложнее всего?  Правда, если заграница начнет участвовать, август, может, и переживете. Но, это вряд ли.
-
Free
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 447 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 03 кві, 2012 12:52
Free так они как же говорят, что у них все хорошо, чтобы поток толпы не останавливался  усыпление бдительности  П.С. буду позже, как писал Развивайся - у меня сейчас выплаты в банке позже вас прочитаю 
Востаннє редагувалось kievlyanka в Вів 03 кві, 2012 12:55, всього редагувалось 1 раз.
-
kievlyanka
-
-
- Подякував: 675 раз.
- Подякували: 824 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 03 кві, 2012 12:55
kuynka Конечно, говорят. И для привлечения и потому, что отрицательную динамику там сложно увидеть и она накроет их лавиной. А там, кому как повезет.
-
Free
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 03 кві, 2012 13:27
Free А почему все так сильно на Маврикии завязано? "Период спокойствия" какой-то.
-
Free
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 03 кві, 2012 13:54
yura написав:Вы условия кредита прочитали, если вы реально будете участвовать, и тут на форуме размещать правду о системе. Чтобы доставить как можно больше удовольствия жаждущим  Но как обычно, разговор ни о чем. Останусь я лучше при своих. И кстати не 350, а 380 уе. через месяц.
Ви даремно відступаєте. Моя участь чи не участь нічого суттєво не змінить. Але мої піарпослуги для Системи можуть коштувати набагато дорожче якихось 380$. Без серйорного опонування ніякі ВАші докази не будуть сприйматися. Серйозні аргументи і факти, які можна перевірити. Тоді Вам повірять.
-
tatop
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 410 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 03 кві, 2012 13:59
tatop ваші позитивні відгуки, такі ж самі як мільйони інших позитивних які вже є і продовжують зявлятися нові))) і грошей вони не коштують))))) а хто ви? можливо інкогніто??)))) якась відома зірка? - тоді так - прийдеться за рекламу башляти Вам, це реально)
-
renaid
-
-
- Подякував: 14 раз.
- Подякували: 17 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 03 кві, 2012 14:08
Всем добрый день! Касательно МММ, тут много объективной и актуальной информации не выложено. Например (может быть интересно финансистам), размещение вклада "для новичков" на неделю с 10% "подъемом". Или же: размещая деньги на долгосрочные депозиты (1-12 мес), вы имеете право снять тело в любое время, и заработать к нему %% по курсу Мавро (из расчета 5% в неделю, ориентировочно). Т.е., есть так сказать продукты, которые менее рискованны, но и менее доходны. Также интересно следующее: факт наличия так называемого "Личного счета", когда участник декларирует остаток на своем текущем или карточном счету, предоставляя руководителю ячейки копию (скрин с инетбанкинга), с этого момента происходит начисление %%. И прочие интересные моменты. Но самое главное: Пантелеич ясно пишет - гарантий нет, без всяких причин и объяснений Вы можете лишиться своих средств... И хочется, и колется, не правда ли... 
-
marcos
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 03 кві, 2012 14:10
renaid Ребята, вы смотрели видеообращение Маврикия от 2го апреля? Патриарх к верующим. Короче. Думаю - осталось 2 месяца.
-
Free
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 03 кві, 2012 14:14
renaid написав:tatop ваші позитивні відгуки, такі ж самі як мільйони інших позитивних які вже є і продовжують зявлятися нові))) і грошей вони не коштують))))) а хто ви? можливо інкогніто??)))) якась відома зірка? - тоді так - прийдеться за рекламу башляти Вам, це реально)
Відомих зірок в рекламу МММ11 залучати не слід, як на мене. Зі мною буде унікальна ситуація. Добрі чарівники з Системи подарували 380$ тільки за те, щоб я правдиво розповів, як це в найменших деталях відбулося. При цьому я нічим не ризикував, відчуваєте цімес цього посилу. Є історія недовіри до системи, потім перший крок і чудо. І все абсолютно чесно. А ці всі позитивні відгуки...ну що вони варті. Ви пішли б далі Самого Пантілєєвіча, надали абсолютні гарантії за свої ж створені Системою кошти і віддали незнайомій людині за слова правди. Так можете Ви Многое чи не можете?
-
tatop
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 03 кві, 2012 14:25
Free написав:renaid Ребята, вы смотрели видеообращение Маврикия от 2го апреля? Патриарх к верующим. Короче. Думаю - осталось 2 месяца.
Так за місяць ще встигнуть мені 380$ перерахувати? Думаю встигнуть.
-
tatop
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-