budivelnik написав:
Звіздобол дулясто/калюжний , це ти за рекламу КГС гроші отримуєш - ти й таблички складай....
Значтца так и запишем - пан "пiдрахуй" снова сел в лужу и тупо увиливает от ответа.
|
|
Значтца так и запишем - пан "пiдрахуй" снова сел в лужу и тупо увиливает от ответа. Записую звіздобол-дулястий , дон калюжно-шаромижний не в стані сам виконати роботу по рекламі КГС , а тому вимагає допомоги . Допомога прийде - але спочатку поділись грошима, а вже потім почнемо вести переговори як тобі краще оболванити місцевих студентів яких ти лохами вважаєш.
Що заїло ? Так не лізь туди куди не просять , або туди де зеленого поняття не маєш ,бо на відміну від твоїх чебуреків ( виготовленних невідомо ким, невідомо коли і невідомо з чого ) , коли людина купує вже збудований будинок вона може прийти , подивитись і прийняти рішення підходить їй це співвідношення ціна/якість - чи ні. Якщо підходить - купує і в пятій точці вона бачить заявку кримського чебуречника про те що ціни зависокі.( для нього може й зависокі - бо гім.но випускає ) . а от якби дійсно виготовив людську страву в людському ресторані з поважних інгрідієнтів по ціні чебурека - ціни б йому тоді не було , а так ......
шоб заесть, я должен быть тем, кем меня тут обзывают а я в общепите по молодости квартал проработал - было дело (у меня вобще богатый жизненный опыт, в отличие от тебя))) да и обзываете все вы меня все время растишки, т.к. я правду привык лупить, вот и прет из вас всех г*но пролетарское логику тебе буду преподавать еще долго, т.к. прогресса нет чебурек людина понюхала и поняла, съедобное или нет - т.к. даже ребенок может отличить свежее от не свежего - это природное а вот будынок шоб понять как построен, из чего, где бока и проколы - не каждый профессионал поймет на глаз - экспертиза нужна не говоря уже о среднестатистическом пакупане вот ему лапшу и вешают по полной впрочем уже по умолчанию практически весь сегодняшний новострой с боками ранее были нормы - щас за взятку все решают но среднестатистический пакупан мало шо об этом знает - ему показывают красивый фасад - с него хватит)) вот я(и другие) об этом пишу - а стройбанов это в ярость вводит - т.к. истина она одна, и она за нами и ты это знаешь, но устраиваешь клоунады, которые всех токма смешат Цю тему тут не обговорювали , але я з радістю її підтримаю в контексті 1 Будь який виробник знає більше про продукцію яку випускає ніж потенційний покупець 2 Пункт 1 не доводить , що виробник буде користуватись своїми знаннями з єдиною метою зашкодити покупцю 3 На ринку існують і інші виробники , які можуть прояснити ситуацію з товаром + існують незалежні експерти які за плату мають можливість провести незалежну і повноцінну експертизу 4 Емоційні заявки людей які не являються ні виробниками( бо не мають ні відповідних знань , ні засобів виробництва) ні покупцями ( бо недостатньо коштів) - не зможуть змінити цю асиметричність.
Я знаю , що ти пацан широкопрофільний в 2008 - на валютній гілці гривню відстоював, в 2009 - на будівельній вчив мене економіці і вартості буд матеріалів ( накладні в пайнті підробляючи і 6 в ПДВ переставляючи після коми) , в 2010 - сперичався зі мною що існують плівки , додавання яких перетворює каркасно/щитовий будиночок - в спасіння обвалістів, 2011 - ти практично пропустив , банили тебе часто ти вважаєш що за правду , я вважаю що за дурь ,але пішло на користь. І всі ці знання ти почерпнув студентом в столовці квартал відробивши і в школі псячу будку з батьком перебудувавши. ПС В цирку навіть медведя вчать на велосипеді їхздити , а до тебе все ніяк не дійде що будь які інтернет досягнення згубляться перед реальними знаннями. Я реальний - ти писака всезнайка інтернетний. І таких на кожному форумі пучок за пять копійок , тому зайвий раз мене по дрібницям не чіпай - дивишся і далі будеш гуру виглядати перед іншими такими ж всезнайками.
Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?
1. Стосовно ринку нерухомості - тут звичайна людина нічого не вдіє. Як зазначив Андрій - людина бачить лише фасад. Власне, це і чебуреків стосується 2. Там, де мова йде про гроші, не можна сподіватись на чиєсь сумління. Асиметрія надає можливість заробити більше грошей (нещодавня пожежа тому приклад). І споживач у нас ніяк не захищений - у нас не сформовано ні експертиз, ні брендів і немає ніякого контролю. 3. Яким чином інший виробник (в контексті будівництва) це зробить? Чи є приклади у вас? 4. З появою масмедіа (і особливо інтернету) це стало можливим cosjak
Ви знаєте з яких комплектуючих зроблений телевізор ? Ви можете з зовнішнього вигляду сказати як він буде працювати ? І таких прикладів навколо нас тисячі. Тому по вашому запитанню Я , на протязі 20 хвилин перебування в будинку при будівництві якого використовувались стандартні масові технології , зможу дати поверхневий аналіз по питанням а - як довго простоїть б - які в нього є вади і як їх можна вирішити в конкретній квартирі. Для більш повного аналізу мені потрібні будуть креслення , зразки використаних матеріалів , або можливість отримати матеріал виколупавши його з стіни і так далі+час+кошти. Таким чином способи себе захистити при вкладання від 0,3 млн грн і вище - є ( до речі Ви ж страхуєте свій автомобіль , повне каско 7% і вище , чому ж тоді не запросите мене ( або такого як я )щоб я за 7% від вартості житла яке купуєте Якщо ж тисячі студентів яким всі винні будуть кричати що все навколо погано - це ніяким чином не змінить ні якість цього будинку і не підкаж шляхи які б могли покращити цю якість . Це зрозуміло ?
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||