и это самый важный фактор... это если призадуматься даже ценнее для человека чем еда. как ни парадоксально
потому как оказаться на улице это социальное дно из которого нет выхода. это очень пугает человека, в своей квартире можно даже голодать, но это в сознании не так страшно как спать на теплотрассе.
Oven написав:ничего. После того как Домик в 15 раз перерисовал график динамики цены, и выдал полный идиотизм - обсуждать все это желания нет. А по теме - сдают то, что должны были сдать 4 года назад, под цену метра в $3000-3500, что с этим делать сегодня не понятно. Но я об этом и раньше писал - рано или поздно все эти шедевры архитектуры попадут на рынок - но кто их оценит?
Этот график(кол-во кв-р) адекватный , по базе авизо , которая показывает среднюю 317 долл м2 по киеву на 2001-й год .. (первая запись 282 долл м2)
в 2003-ем средняя 614 долл м2 что более чем в два раза ниже от домика
Востаннє редагувалось obval в Суб 28 лип, 2012 12:40, всього редагувалось 1 раз.
и это самый важный фактор... это если призадуматься даже ценнее для человека чем еда. как ни парадоксально
потому как оказаться на улице это социальное дно из которого нет выхода. это очень пугает человека, в своей квартире можно даже голодать, но это в сознании не так страшно как спать на теплотрассе.
вам ща Овен расскажет что чем покупать квартиру в Киеве лучше уехать в грецию
budivelnik написав:Які пункти правил цього форуму дозволяють тобі називати мене дурником ?
Брехня твоя даёт право !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Прийшли вихідні - засираємо сторінки
Для собачки шелудової 1 Жодне твоє враження про мою інформацію не дає тобі права мене в чомусь звинувачувати 2 Якщо ти з чимось не згоджуєшся - ти маєш право висловити свою думку 3 Якщо ти вважаєш що я порушую правила - ти маєш право а - занести мене в ігнор б - поскаржитись адміністрації
Тому в мене пропозиція нульового варіанту 1 Ти підтираєш за собою свій бруд - я підтираю наслідки які з твоєї вини виникли з моєю допомогою 2 Якщо п1 не буде виконаний - я даю 90% що нас з тобою забанять , правда в мене є надія . що тебе як причину - забанять на тиждень , а мене на день .
То як ? Самі наведемо порядок чи почекаємо поки тьотя-прибиральниця прийде і по кутках розставить ?
этот фактор сильно влияет на ценообразование на КРН?
я валяюсь от наших местных экспертоф - вести речь о том, шо у чела есть риск голодать, и натягивать его "спрос" на КРН
obval написав:В стране полно недостроев , обманутые инвесторы ... и тд
что есть следствием обвала цен...
привет инопланетянам подавляющее большинство - это тупо Аферы изначально - там нихто и не планирует заканчивать оформляются в офшорке, берут землю в аренду, строят какой нибудь каркас - шоб денех побольше собрать (типа видите - стройка идет, не котлован!)) и все, досвидания
budivelnik написав: 1 Пропозиція модератора не була направлена на те щоб допомогти одним загнати в свою віру інших . Пропозиція була спрямована на зменшення емоцій ( в тому числі і звинувачень ) і на збільшення доказового матеріалу з вказанням джерела цих доказів в кількості як мінімум два джерела . Я свою позицію можу підтвердити з двох джерел , одне пряме . яке орієнтується виключно на ціни Києва: http://megakvartal.com/statistics.cgi http://fotohost.org/images/a115cd59-5kB.png друге яке прямого відношення до Києва не має і базується виключно на інформації про власні продажі
Ваши "виключно на інформації про власні продажі" в львовской области не аргумент при расмотрении тренда на КРЖН.
Где второй источник?
2 Я вважаю , що поведінка цін в одній державі підлягає одним економічним законам , тому рівень цін - може бути різний , поведінка цін - в однотипних районах - однакова. Тому Львів входить як і Київ в пятірку найдорожчих міст України Цінова політика під Львовом - аналогічна ціновій політиці під Києвом Рівень цін під Львовом - впливає на рівень цін У Львові - звідст рівень цін під Києвом- впливає на рівень цін у Кмєві ( і навпаки)
Тому Якщо під Львовом ціни ростуть це зумовлено ростом цін у Львові . а якщо ростуть ціни у Львові - то ціни будуть рости і в Києві.
Це логічний ланцюжок. З ним можна сперичатись ( і це Ваше право ) , але звинувачувати мене що у мене є ця думка - ви права не маєте .
Я її привів Ваше право а - взяти до уваги б - не брати до уваги Ви не маєте права - звинувачувати мене в наявності в мене думок які відрізняються від Ваших .
Где второй источник по КРЖН?
Почему Ваш первый источник при задании тех параметрах о которіх идёт речь не показал РОСТА УРОВНЯ ЦЕН на 10% на КРЖН?
Я не знаю что там за параметры у Вас на графике - я ввёл следущие :все квартиры, все районы, среднее арифметическое цены, объявления и МЕГАКВАРТАЛ РОСТА О КОТОРОМ ВЫ ГОВОРИТЕ НЕ ПОКАЗАЛ http://www.radikal.ru "Де море"- ГДЕ 10% РОСТ УРОВНЯ ЦЕН на КРЖН?
budivelnik - "на мыло"
Востаннє редагувалось zahar_ в Суб 28 лип, 2012 12:56, всього редагувалось 1 раз.