Судя по ОИ, у нас вчера под конец торгов закрывали лонги. Что грустно, конечно, но, по крайней мере не шортили. Сегодня будет на УБе очень показательный день.
minemax написав:Судя по ОИ, у нас вчера под конец торгов закрывали лонги. Что грустно, конечно, но, по крайней мере не шортили. Сегодня будет на УБе очень показательный день.
Да, крыли судя по всему. На счет сегодня - может еще рано на окончательное погружение, много важных событий ждет как по европе, так и по сша. ОИ у амцев вчера почти неизменным остался после 9 сессий роста. Пролив выкупался. Объемы опять очень даже средние.
minemax написав:Судя по ОИ, у нас вчера под конец торгов закрывали лонги. Что грустно, конечно, но, по крайней мере не шортили. Сегодня будет на УБе очень показательный день.
Мотор вчера, когда были попытки вырваться из боковика вверх, и сегодня подпёрли бидами. Значит кто-то старается удержать уровень и не дать провалиться вниз. Зачем это делается - чтобы раздать лонги на фьюче или может сформировать выход вверх - я не знаю. Но факт имеет место быть.
"Аэрофлот" назвав літаки АН-148 дорогими і перестав їх купувати
Російський "Аэрофлот" вирішив обмежитися шістьма літаками АН-148 українсько-російського виробництва. Про це в інтерв’ю "Эхо Москвы" сказав гендиректор компанії Віталій Савельєв. "148-й, до речі – я знов проводжу паралель – зараз ціна-якість не відповідають. Шість машин – і ми зупинились. Ми ще шість машин могли докупити. Але різко підняли ціну. Знаєте, якщо "Жигулі" коштують цю ціну, а Wolksvagen іншу, то ми будемо робити ставку на "Жигулі", бо це все-таки дешевше. А коли ціни вирівнялись, я все-таки вирішу трохи додати і купити Wolksvagen", - заявив Савельєв. Тим не менше, він зазначив, що зараз проблем з експлуатацією літака стало значно менше "Зараз АН-148 літає більше 9 годин на добу. Це дуже хороший показник. Тобто він на рівні тих же Airbus. Інша справа зараз – ціна-якість", - додав Савельєв. Як відомо, Ан-148 спроектований київським АНТК ім. Антонова, в програмі виробництва задіяні завод "Авіант" в Україні і "Воронезьке акціонерне літакобудівне товариство" в Росії. Шість таких літаків експлуатуються дочірньої авіакомпанією "Аерофлоту" - авіакомпанією "Росія".