|
ICQ втратила 10 мільйонів користувачів за рік |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші. Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
Додано: Нед 09 вер, 2012 21:54
юзаю аську, но редко. сейчас все перешли на скайп, а прдвинутые на джаббер. на жабу подсадить непродвинутых не получилось - сидят в контактах. да и всё таки самое лучшее - это договориться о встрече. е-маил тоже в последнее время для меня обрел "второе дыхание"...
-
cellar
-
-
- Подякував: 455 раз.
- Подякували: 451 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 10 вер, 2012 10:29
А я користуюсь аською , правда використовую программу R&Q так як вона бере менше оперативної памяті , в порівнянні зі теперішньою аською, а старі версії асьок самі обновлюються . В мене старенький компютер , і тому для мене важливі программи які беруть мало оперативної памяті! для прикладу ,запустіть нову аську і R&Q і Ви побачите різницю , або скайп версії 3,6 (та що раніше не буде працювати) і новий скайп (в якому так як і в асьці - БАГАТО СПАМУ), так побачите що новий скайп жре більше оперативної памяті!!! а якщо ресурси обмежені то це головний критерій ))
-
Віталька
-
-
-
-
-
-
|
|
+ Додати тему
|