В ЄС говорять про ізоляцію Януковича

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші.
Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
  #<1234>
Повідомлення Додано: Чет 20 вер, 2012 12:35

LBR написав:zeleniy, хворі ті, хто не помічає очевидного. По факту, справи саме такими і є.

Для мене "теорія змови" не є очевидною і що? Який ваш діагноз? Я хворий??? Ви висловили у своєму коментарі правильні слова у неправильному контексті. Я про бревно в оці. Я вважаю суспільство хворим через те, що воно, суспільство, загалом і кожен його член весь час шукають винних. І цими винними готові призначити навіть прибульців з марсу...
zeleniy

Подякував: 605 раз.
Подякували: 679 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 26 вер, 2012 08:54

Tip Top написав:
  Maleficarum написав:Чивакуня пересажает усю Ойропу за клевету..

Время пошло.....или Ойропа Витю обмотает изоляцией с ног до головы, в 10 слоев, как кокон - или Витя даст вказiвку - разобратся с ойропейскими казлами, кто мешает жить.... :cry:

Стратегия.... :twisted:

Важко Ойропі буде обмотати ВФ з голови до ніг. Геополітичне розміщення не те. Інакше давно б обмотали. А ми б допомогли... а може і без Ойропи би впорались :mrgreen:
Гондурас_мля

Повідомлення Додано: Сер 26 вер, 2012 09:05

LBR написав:Эуропе надо бы напомнить, что у их уровень бардака стремительно приближается к украинскому. Европейский еврейский конгресс снабжает этих нищебродов - евродепутатов, чтобы квакали и квакали, а бревна в своем глазу не замечали.

я очень хочу пожить в украине при жидомасонском бардаке. хотя бы как в чехии.
что нужно сделать для этого? :)
Cricetus cricetus

Подякував: 408 раз.
Подякували: 413 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 26 вер, 2012 09:18

Cricetus cricetus написав:
  LBR написав:Эуропе надо бы напомнить, что у их уровень бардака стремительно приближается к украинскому. Европейский еврейский конгресс снабжает этих нищебродов - евродепутатов, чтобы квакали и квакали, а бревна в своем глазу не замечали.

я очень хочу пожить в украине при жидомасонском бардаке. хотя бы как в чехии.

Елементарно, Ватсон :mrgreen:
Перш за все треба брехати менше, що в Європі жити хочемо (але за гроши і душу Мефистофелю-Януковичу продамо) :mrgreen:
Гондурас_мля

Повідомлення Додано: Сер 26 вер, 2012 09:47

уверяю вас, что и в европе за гроши многие продадутся.
система выстроена и сбалансирована так. что минимизирует эту склонность людской натуры.
Cricetus cricetus

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 26 вер, 2012 10:03

Cricetus cricetus написав:я очень хочу пожить в украине при жидомасонском бардаке. хотя бы как в чехии.

Начните с себя - не кидайте мусор на улице куда попало, будьте вежливым, уступайте место в транспорте, в туалете будьте аккуратнее, займитесь спортом, бросьте пить и курить, больше читайте, уважайте права и свободы других людей. И тогда, если каждый будет следовать этим несложным правилам, нам Европа сама собой тут построится.
Дваждыдвашник

Подякував: 890 раз.
Подякували: 833 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 26 вер, 2012 10:25

ну я примерно так и делаю.
но, думаю, критическая масса людей подобного типа поведения будет набираться еще лет 20-30. если повезет, не будет крупных потрясений, и украина сохраниться как единое целое.
Cricetus cricetus

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 26 вер, 2012 10:31

Cricetus cricetus написав:ну я примерно так и делаю.
но, думаю, критическая масса людей подобного типа поведения будет набираться еще лет 20-30. если повезет, не будет крупных потрясений, и украина сохраниться как единое целое.

тогда три варианта:
1) ждать;
2) тикать;
3) строить Европу для отдельно взятого себя любимого.
Дваждыдвашник

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 26 вер, 2012 11:45

Дваждыдвашник написав:
  Cricetus cricetus написав:я очень хочу пожить в украине при жидомасонском бардаке. хотя бы как в чехии.

Начните с себя - не кидайте мусор на улице куда попало, будьте вежливым, уступайте место в транспорте, в туалете будьте аккуратнее, займитесь спортом, бросьте пить и курить, больше читайте, уважайте права и свободы других людей. И тогда, если каждый будет следовать этим несложным правилам, нам Европа сама собой тут построится.

А ось фіг там :mrgreen:
Це все для демократичного суспільства справедливо. Тобто коли від твого голосу і від твого бажання залежить бути тут Європі чи ні. Візьміть наприклад нещодавні вибори в Білорусі. Всі мої знайомі-білоруси кажуть, що на вибори прийшло не більше 25...30%, а згідно ітоговим результатам явка біля 70%. Про результат вже можна не питати.
Про вибори президента в Росії - таке саме. Навіть по телевізору були кадри с 140% проголосувавших "ЗА" Путіна :mrgreen:
Не треба бути генієм, щоб спрогнозувати такий же перебіг подій через місяць у нас. І як тут будеш тверезим і ввічливим, коли п'яні і нахабні бандюки при владі тільки того і бажають, щоб ти був таким. А вони тим часом тебе пограбують, а твоє волевиявлення сфальсифікують. І при цьому будуть тобі в очі брехати, що диктатура то добре, а дерьмократія - то погано.
Ні, щоб бути в Європі треба бути злим і рішучим в відстоюванні своїх прав. Все інше прикладеться само собою :mrgreen:
Гондурас_мля

Повідомлення Додано: Сер 26 вер, 2012 11:54

Гондурас_мля
Гениальный пост, который многое объясняет, браво!
Всегда можно вести себя как бы*** - бухать и говорить матом, объясняя это бандитами при власти. Потрясающе!
Зашел в туалет, испражнился, не смыл за собой - бандиты мол, в правительстве засели, не до того, мол!
Бутылку пива выкинул из окна машины на полном ходу - в знак протества против политики Азарова, а че тут такого?
О том, что Ваша вежливость и трезвость нужны Вашим же близким, в первую очередь, Вы как то даже не подумали!!!!
Имею смелость утверждать, что когда в обществе, критическая масса, как правильно указал тов. Cricetus, будет состоять из трезвых и вежливых, то и бандиты у власти как то вдруг сойдут на нет.
Дваждыдвашник

Профіль

#<1234>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор