Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Подсчитал, 26% с ежемесячной выплатой выгодней этих 27%. А 26,25% Дельты тем более, еще банк посолидней, и нет этих дополнительных 12 месяцев. Кто знает, если я в часиков 12 в Дельту приеду с деньгами, они мне сразу откроют счет и клиент банк? Успею в течении дня депозит там открыть?
[quote="1418558:tatop"][quote="1418555:zuker1111"]Клоуны, поменяли ставки, которые ни одного дня так и не действовали...
ну тут трошки інше...така реклама...))) а як клієнти вирішили щось оформляти...реклама скінчилась..такі "шустрі " дії банку наводять на роздуми ... і жо речі..сьогодні в колцентру "видавив" ліміти на зовнішні перерахування..я чесно то в ступорі - всього 10 000 гр. в день...!!! це..заведи туди пристойну сумму а потім місяць виводити??? мда...про можливість зміни ліміту...з колцентру нічого не вдалось витягнути..буду писати в головний офіс - нехай терміново все налагоджують... такого документа як регламент по операціям в інет-банку не виявлено... колцентр..що риба об лід... Понеділок для офіса Ідеї мабудь буде важким..маю намір їх "завантажити " по повній ..
zuker1111 написав:Подсчитал, 26% с ежемесячной выплатой выгодней этих 27%. А 26,25% Дельты тем более, еще банк посолидней, и нет этих дополнительных 12 месяцев. Кто знает, если я в часиков 12 в Дельту приеду с деньгами, они мне сразу откроют счет и клиент банк? Успею в течении дня депозит там открыть?
По власному досвіду, не встигнете, лише на наступний день.