|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2012-2 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Чет 04 жов, 2012 21:00
Kolop написав: budivelnik написав:1 Яка різниця скільки будувався будинок ? Це ж проблема забудовника , адже саме він несе найбільші збитки від подовження виробничого циклу
Найбільші збитки від подовження виробничого циклу несе отой бідолаха - інвестор, що придбав на етапі будівництва квартиру.
1 Хто як не обвалісти розповідав про 2/3 не проданого навеса2 Хто як не обвалісти розповідав про викуп через підставних різного роду спекулянтами ? Таким чином кінцевий інвестор( той хто купує житло для себе) з точки зору найпросунутішого обваліста володіє дай бог щоб 20-30% збудованого житла , а значить 70-80% інвестицій це гроші клятих спекулянтів і зажравшихся будівельників.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 04 жов, 2012 21:07
vano написав: budivelnik написав:Так само я не бачу нічого поганого в тому , що замість чобіт з шкіри марсіанського тушканчика імпортованих з Італії вартістю в 6000 грн пара , яка небуть Торі для своїх батьків пенсіонерів прикупить в мене 1 м2
Дорогий будівельнику, не будьте дурником, ви не продаєте по одному квадратному метру, залиште ваші абстракті теотеризування. Будьте практиком, в кінці кінців.
1 Тільки дурники або найбільш просунуті обвалісти - купують чоботи по 6000 грн , не маючи власного житла над головою. 2 Я без проблем у вигляді плати за свої обєкти візьму житло ринкова вартість якого становить не менше ніж 70% від мого + 30% готівка/безготівка( мені все одно , я працюю по білому) Таким чином , враховуючи що вартість найдешевшого мого - 47 000 , будь хто , хто має гроші на 23 пар чобіт і житло вартістю в 30000 - може до мене звертатись
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 04 жов, 2012 21:13
budivelnik написав: Kolop написав: budivelnik написав:1 Яка різниця скільки будувався будинок ? Це ж проблема забудовника , адже саме він несе найбільші збитки від подовження виробничого циклу
Найбільші збитки від подовження виробничого циклу несе отой бідолаха - інвестор, що придбав на етапі будівництва квартиру.
1 Хто як не обвалісти розповідав про 2/3 не проданого навеса2 Хто як не обвалісти розповідав про викуп через підставних різного роду спекулянтами ? Таким чином кінцевий інвестор( той хто купує житло для себе) з точки зору найпросунутішого обваліста володіє дай бог щоб 20-30% збудованого житла , а значить 70-80% інвестицій це гроші клятих спекулянтів і зажравшихся будівельників.
Тобто той інвестор, що купив для себе - хороший. Той інвестор, що купив для перепродажу - клятий спекулянт. Ваша відповідь на мою репліку полягає в тому, що оскільки кажуть про існування великого "навесу", то від подовження виробничого циклу забудовниками страдають більше кляті спекулянти - бо їх просто більше. Так ? Аааа....... Чи Ви маєте на увазі, що отой весь "великий навес" профінансований власними коштами будівельників і тому вони несуть найбільші збитки ?
-
Kolop
-
-
- Подякував: 144 раз.
- Подякували: 18 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 04 жов, 2012 21:19
Kolop написав:Тобто той інвестор, що купив для себе - хороший. Той інвестор, що купав для перепродажу - клятий спекулянт. Ваша відповідь на мою репліку полягає в тому, що оскільки кажуть про існування великого "навесу", то від подовження виробничого циклу страдають більше кляті спекулянти - бо їх просто більше. Так ?
1 Я взагалі не вважаю людей які свої вкладають - спекулянтами ( адже в противному разі - спекулянти всі депозитники, покупці дорогих речей , золота і так далі) 2 В будь якому розкладі, я особисто вважаю що 20% кінцевої ціни - це прибуток будівельника, 10% кінцевої ціни - прибуток інвестора , тому при будь якому розкладі цими 30% ризикують будівельники і їх інвестори( не кінцеві) 3 Кінцеві інвестори( майбутні жильці) ризикують тільки величинами сум які в них йдуть на оренду житла на терміни затягнення здачі в експлуатацію понад ті , які були обумовлені в договорах , при чому , як правило оплата за майбутнє житло на 100% повинна бути оплачена тільки після отримання людиною документів. Ааааа....  - так 
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 04 жов, 2012 21:33
budivelnik написав: Kolop написав:Тобто той інвестор, що купив для себе - хороший. Той інвестор, що купав для перепродажу - клятий спекулянт. Ваша відповідь на мою репліку полягає в тому, що оскільки кажуть про існування великого "навесу", то від подовження виробничого циклу страдають більше кляті спекулянти - бо їх просто більше. Так ?
1 Я взагалі не вважаю людей які свої вкладають - спекулянтами ( адже в противному разі - спекулянти всі депозитники, покупці дорогих речей , золота і так далі) 2 В будь якому розкладі, я особисто вважаю що 20% кінцевої ціни - це прибуток будівельника, 10% кінцевої ціни - прибуток інвестора , тому при будь якому розкладі цими 30% ризикують будівельники і їх інвестори( не кінцеві) 3 Кінцеві інвестори( майбутні жильці) ризикують тільки величинами сум які в них йдуть на оренду житла на терміни затягнення здачі в експлуатацію понад ті , які були обумовлені в договорах , при чому , як правило оплата за майбутнє житло на 100% повинна бути оплачена тільки після отримання людиною документів. Ааааа....  - так 
Тоді зрозумів. ІМХО на рахунок збитків. Не згоден. Особливо по 3 пункту. Але кожен вважає те, що він вважає.
-
Kolop
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 04 жов, 2012 21:45
Kolop написав:ІМХО на рахунок збитків. Не згоден. Особливо по 3 пункту. Але кожен вважає те, що він вважає.
1 Я надіюсь що Ви не відносите себе до фанатиків якоїсь ідеї  , а якщо так , то не дивно що Ви маєте відмінну від моєї думку , але ж це не заважає дебатувати. 2 Я також , не сліпий фанатик і реагую на ситуацію яка змінюється. Як приклад такої реакції , є зміна ( модифікація) моєї ж пропозиції . Було ( наприклад по 2-кімнатній) 3 х 10 000 +12 х 1 500 в місяць моє оформлення Стало __________________________43 000 при 100% оплаті  оформлення 50 на 50% Отже 1 варіант 48000 (з яких 30000 практично відразу + 18 000 розтермінування на рік) 2 варіант ____43 000 + приблизно 2000 оформлення=45 000 відразу
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 04 жов, 2012 21:57
budivelnik написав: Kolop написав:ІМХО на рахунок збитків. Не згоден. Особливо по 3 пункту. Але кожен вважає те, що він вважає.
1 Я надіюсь що Ви не відносите себе до фанатиків якоїсь ідеї  , а якщо так , то не дивно що Ви маєте відмінну від моєї думку , але ж це не заважає дебатувати. 2 Я також , не сліпий фанатик і реагую на ситуацію яка змінюється. Як приклад такої реакції , є зміна ( модифікація) моєї ж пропозиції . Було ( наприклад по 2-кімнатній) 3 х 10 000 +12 х 1 500 в місяць моє оформлення Стало __________________________43 000 при 100% оплаті  оформлення 50 на 50% Отже 1 варіант 48000 (з яких 30000 практично відразу + 18 000 розтермінування на рік) 2 варіант ____43 000 + приблизно 2000 оформлення=45 000 відразу
Я більш розширено (крім оренди на термін затримки) розумію збитки конкретного інвестора. Є різні життєві ситуаціі. Не всі забудовники продають так як Ви. По договору забудовник в перевазі. Умови договору не обговорюються. Розстермінування не є гарантією незмінності ціни метра у період розстрермінування.
-
Kolop
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 04 жов, 2012 22:17
Kolop написав:Умови договору не обговорюються. Розстермінування не є гарантією незмінності ціни метра у період розстрермінування.
На жаль вище перечисленне стосується не тільки будівельників , а й наприклад договорів кредиту/депозиту - банк , договорів страхування і так далі і тому подібне . Скажімо так Практично будь який субєкт підприємництва , якщо він на порядок і більше - більший від партнера - пробує ( і в нього це виходить у 90% випадків) навязати більш вигідні для себе умови співпраці.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 04 жов, 2012 22:25
RON написав:До кінця поточного року загальний держборг України складе 404,1 млрд гривень, заявили у Мінфіні. З цієї суми заборгованість перед іноземцями складе 210,4 млрд гривень (52,1%), а внутрішній борг – 193,7 млрд гривень (47,9%). Також відомство прогнозує, що за останній квартал року країна віддасть своїм кредиторам більше 2 млрд доларів. За цей же час планується взяти нових позик на суму 6,9 млрд грн. Нагадаємо, що станом на 1 вересня 2012 загальний розмір прямого державного боргу склав 390,839 млрд гривень (48,897 млрд доларів), у тому числі зовнішній борг – 24,709 млрд доларів, внутрішній – 193,336 млрд гривень (24,188 млрд доларів). У Бюджеті-2012 прописано, що максимальний борг, який країна може собі дозволити за даний рік складає 416,3 млрд грн.
И эти люди ежедневно говорят мне о сильной гривне  и о не упадёт тамущостабильни?  я таки продолжаю предполагать, шо до конца весны 2013 100% в бетон рано - либо долдепо, либо подматрац.... лучше долдепо думаецца...
Я тоже пообщалась с некоторыми банками, неформально признаются что проблемные кредиты составляют 70-90% кредитного портфеля, только такую информацию никто не светит, иначе капитал в минус уходит, резервы сформированы всего ничего. Так какое депо? Лично я до февраля, о депо даже думать не хочу. Сейчас важно свое сохранить.
-
Тори
-
-
- Подякував: 20 раз.
- Подякували: 62 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 04 жов, 2012 22:30
Тори написав: RON написав:До кінця поточного року загальний держборг України складе 404,1 млрд гривень, заявили у Мінфіні. З цієї суми заборгованість перед іноземцями складе 210,4 млрд гривень (52,1%), а внутрішній борг – 193,7 млрд гривень (47,9%). Також відомство прогнозує, що за останній квартал року країна віддасть своїм кредиторам більше 2 млрд доларів. За цей же час планується взяти нових позик на суму 6,9 млрд грн. Нагадаємо, що станом на 1 вересня 2012 загальний розмір прямого державного боргу склав 390,839 млрд гривень (48,897 млрд доларів), у тому числі зовнішній борг – 24,709 млрд доларів, внутрішній – 193,336 млрд гривень (24,188 млрд доларів). У Бюджеті-2012 прописано, що максимальний борг, який країна може собі дозволити за даний рік складає 416,3 млрд грн.
И эти люди ежедневно говорят мне о сильной гривне  и о не упадёт тамущостабильни?  я таки продолжаю предполагать, шо до конца весны 2013 100% в бетон рано - либо долдепо, либо подматрац.... лучше долдепо думаецца...
Я тоже пообщалась с некоторыми банками, неформально признаются что проблемные кредиты составляют 70-90% кредитного портфеля, только такую информацию никто не светит, иначе капитал в минус уходит, резервы сформированы всего ничего. Так какое депо? Лично я до февраля, о депо даже думать не хочу. Сейчас важно свое сохранить.
У всех 70%-90% ? У русских капитал в минус может уйти ? А после февраля проблемки меньше станет ?
-
Kolop
-
-
-
-
Профіль
-
-
|