Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2012-2

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 14721473147414751476 ... 2381>
Повідомлення Додано: Чет 04 жов, 2012 21:00

Kolop написав:
  budivelnik написав:1 Яка різниця скільки будувався будинок ? Це ж проблема забудовника , адже саме він несе найбільші збитки від подовження виробничого циклу

Найбільші збитки від подовження виробничого циклу несе отой бідолаха - інвестор, що придбав на етапі будівництва квартиру.

1 Хто як не обвалісти розповідав про 2/3 не проданого навеса
2 Хто як не обвалісти розповідав про викуп через підставних різного роду спекулянтами ?

Таким чином кінцевий інвестор( той хто купує житло для себе) з точки зору найпросунутішого обваліста володіє дай бог щоб 20-30% збудованого житла , а значить 70-80% інвестицій це гроші клятих спекулянтів і зажравшихся будівельників.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 04 жов, 2012 21:07

vano написав:
  budivelnik написав:Так само я не бачу нічого поганого в тому , що замість чобіт з шкіри марсіанського тушканчика імпортованих з Італії вартістю в 6000 грн пара , яка небуть Торі для своїх батьків пенсіонерів прикупить в мене 1 м2

Дорогий будівельнику, не будьте дурником, ви не продаєте по одному квадратному метру, залиште ваші абстракті теотеризування. Будьте практиком, в кінці кінців.

1 Тільки дурники або найбільш просунуті обвалісти - купують чоботи по 6000 грн , не маючи власного житла над головою.
2 Я без проблем у вигляді плати за свої обєкти візьму житло ринкова вартість якого становить не менше ніж 70% від мого + 30% готівка/безготівка( мені все одно , я працюю по білому)

Таким чином , враховуючи що вартість найдешевшого мого - 47 000 , будь хто , хто має гроші на 23 пар чобіт і житло вартістю в 30000 - може до мене звертатись
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 04 жов, 2012 21:13

budivelnik написав:
  Kolop написав:
  budivelnik написав:1 Яка різниця скільки будувався будинок ? Це ж проблема забудовника , адже саме він несе найбільші збитки від подовження виробничого циклу

Найбільші збитки від подовження виробничого циклу несе отой бідолаха - інвестор, що придбав на етапі будівництва квартиру.

1 Хто як не обвалісти розповідав про 2/3 не проданого навеса
2 Хто як не обвалісти розповідав про викуп через підставних різного роду спекулянтами ?

Таким чином кінцевий інвестор( той хто купує житло для себе) з точки зору найпросунутішого обваліста володіє дай бог щоб 20-30% збудованого житла , а значить 70-80% інвестицій це гроші клятих спекулянтів і зажравшихся будівельників.

Тобто той інвестор, що купив для себе - хороший.
Той інвестор, що купив для перепродажу - клятий спекулянт.
Ваша відповідь на мою репліку полягає в тому, що оскільки кажуть про існування великого "навесу", то від подовження виробничого циклу забудовниками страдають більше кляті спекулянти - бо їх просто більше.

Так ?

Аааа.......

Чи Ви маєте на увазі, що отой весь "великий навес" профінансований власними коштами будівельників і тому вони несуть найбільші збитки ?
Kolop

Подякував: 144 раз.
Подякували: 18 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 04 жов, 2012 21:19

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

Kolop написав:Тобто той інвестор, що купив для себе - хороший.
Той інвестор, що купав для перепродажу - клятий спекулянт.
Ваша відповідь на мою репліку полягає в тому, що оскільки кажуть про існування великого "навесу", то від подовження виробничого циклу страдають більше кляті спекулянти - бо їх просто більше.
Так ?

1 Я взагалі не вважаю людей які свої вкладають - спекулянтами ( адже в противному разі - спекулянти всі депозитники, покупці дорогих речей , золота і так далі)
2 В будь якому розкладі, я особисто вважаю що 20% кінцевої ціни - це прибуток будівельника, 10% кінцевої ціни - прибуток інвестора , тому при будь якому розкладі цими 30% ризикують будівельники і їх інвестори( не кінцеві)
3 Кінцеві інвестори( майбутні жильці) ризикують тільки величинами сум які в них йдуть на оренду житла на терміни затягнення здачі в експлуатацію понад ті , які були обумовлені в договорах , при чому , як правило оплата за майбутнє житло на 100% повинна бути оплачена тільки після отримання людиною документів.

Ааааа.... :D - так :D :D :D
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 04 жов, 2012 21:33

budivelnik написав:
  Kolop написав:Тобто той інвестор, що купив для себе - хороший.
Той інвестор, що купав для перепродажу - клятий спекулянт.
Ваша відповідь на мою репліку полягає в тому, що оскільки кажуть про існування великого "навесу", то від подовження виробничого циклу страдають більше кляті спекулянти - бо їх просто більше.
Так ?

1 Я взагалі не вважаю людей які свої вкладають - спекулянтами ( адже в противному разі - спекулянти всі депозитники, покупці дорогих речей , золота і так далі)
2 В будь якому розкладі, я особисто вважаю що 20% кінцевої ціни - це прибуток будівельника, 10% кінцевої ціни - прибуток інвестора , тому при будь якому розкладі цими 30% ризикують будівельники і їх інвестори( не кінцеві)
3 Кінцеві інвестори( майбутні жильці) ризикують тільки величинами сум які в них йдуть на оренду житла на терміни затягнення здачі в експлуатацію понад ті , які були обумовлені в договорах , при чому , як правило оплата за майбутнє житло на 100% повинна бути оплачена тільки після отримання людиною документів.

Ааааа.... :D - так :D :D :D

Тоді зрозумів.

ІМХО на рахунок збитків. Не згоден. Особливо по 3 пункту.

Але кожен вважає те, що він вважає.
Kolop

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 04 жов, 2012 21:45

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

Kolop написав:ІМХО на рахунок збитків. Не згоден. Особливо по 3 пункту.

1 Я надіюсь що Ви не відносите себе до фанатиків якоїсь ідеї :D , а якщо так , то не дивно що Ви маєте відмінну від моєї думку , але ж це не заважає дебатувати.
2 Я також , не сліпий фанатик і реагую на ситуацію яка змінюється.
Як приклад такої реакції , є зміна ( модифікація) моєї ж пропозиції .
Було ( наприклад по 2-кімнатній) 3 х 10 000 +12 х 1 500 в місяць моє оформлення
Стало __________________________43 000 при 100% оплаті :D оформлення 50 на 50%

Отже 1 варіант 48000 (з яких 30000 практично відразу + 18 000 розтермінування на рік)
2 варіант ____43 000 + приблизно 2000 оформлення=45 000 відразу
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 04 жов, 2012 21:57

budivelnik написав:
  Kolop написав:ІМХО на рахунок збитків. Не згоден. Особливо по 3 пункту.

1 Я надіюсь що Ви не відносите себе до фанатиків якоїсь ідеї :D , а якщо так , то не дивно що Ви маєте відмінну від моєї думку , але ж це не заважає дебатувати.
2 Я також , не сліпий фанатик і реагую на ситуацію яка змінюється.
Як приклад такої реакції , є зміна ( модифікація) моєї ж пропозиції .
Було ( наприклад по 2-кімнатній) 3 х 10 000 +12 х 1 500 в місяць моє оформлення
Стало __________________________43 000 при 100% оплаті :D оформлення 50 на 50%

Отже 1 варіант 48000 (з яких 30000 практично відразу + 18 000 розтермінування на рік)
2 варіант ____43 000 + приблизно 2000 оформлення=45 000 відразу

Я більш розширено (крім оренди на термін затримки) розумію збитки конкретного інвестора. Є різні життєві ситуаціі.
Не всі забудовники продають так як Ви.
По договору забудовник в перевазі. Умови договору не обговорюються.
Розстермінування не є гарантією незмінності ціни метра у період розстрермінування.
Kolop

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 04 жов, 2012 22:17

Kolop написав:Умови договору не обговорюються.
Розстермінування не є гарантією незмінності ціни метра у період розстрермінування.

На жаль вище перечисленне стосується не тільки будівельників , а й наприклад договорів кредиту/депозиту - банк , договорів страхування і так далі і тому подібне .

Скажімо так
Практично будь який субєкт підприємництва , якщо він на порядок і більше - більший від партнера - пробує ( і в нього це виходить у 90% випадків) навязати більш вигідні для себе умови співпраці.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 04 жов, 2012 22:25

RON написав:
До кінця поточного року загальний держборг України складе 404,1 млрд гривень, заявили у Мінфіні.
З цієї суми заборгованість перед іноземцями складе 210,4 млрд гривень (52,1%), а внутрішній борг – 193,7 млрд гривень (47,9%).
Також відомство прогнозує, що за останній квартал року країна віддасть своїм кредиторам більше 2 млрд доларів. За цей же час планується взяти нових позик на суму 6,9 млрд грн.
Нагадаємо, що станом на 1 вересня 2012 загальний розмір прямого державного боргу склав 390,839 млрд гривень (48,897 млрд доларів), у тому числі зовнішній борг – 24,709 млрд доларів, внутрішній – 193,336 млрд гривень (24,188 млрд доларів).
У Бюджеті-2012 прописано, що максимальний борг, який країна може собі дозволити за даний рік складає 416,3 млрд грн.

И эти люди ежедневно говорят мне о сильной гривне :shock: и о не упадёт тамущостабильни? :wink: я таки продолжаю предполагать, шо до конца весны 2013 100% в бетон рано - либо долдепо, либо подматрац.... лучше долдепо думаецца...

Я тоже пообщалась с некоторыми банками, неформально признаются что проблемные кредиты составляют 70-90% кредитного портфеля, только такую информацию никто не светит, иначе капитал в минус уходит, резервы сформированы всего ничего. Так какое депо?
Лично я до февраля, о депо даже думать не хочу. Сейчас важно свое сохранить.
Тори

Подякував: 20 раз.
Подякували: 62 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 04 жов, 2012 22:30

Тори написав:
  RON написав:
До кінця поточного року загальний держборг України складе 404,1 млрд гривень, заявили у Мінфіні.
З цієї суми заборгованість перед іноземцями складе 210,4 млрд гривень (52,1%), а внутрішній борг – 193,7 млрд гривень (47,9%).
Також відомство прогнозує, що за останній квартал року країна віддасть своїм кредиторам більше 2 млрд доларів. За цей же час планується взяти нових позик на суму 6,9 млрд грн.
Нагадаємо, що станом на 1 вересня 2012 загальний розмір прямого державного боргу склав 390,839 млрд гривень (48,897 млрд доларів), у тому числі зовнішній борг – 24,709 млрд доларів, внутрішній – 193,336 млрд гривень (24,188 млрд доларів).
У Бюджеті-2012 прописано, що максимальний борг, який країна може собі дозволити за даний рік складає 416,3 млрд грн.

И эти люди ежедневно говорят мне о сильной гривне :shock: и о не упадёт тамущостабильни? :wink: я таки продолжаю предполагать, шо до конца весны 2013 100% в бетон рано - либо долдепо, либо подматрац.... лучше долдепо думаецца...

Я тоже пообщалась с некоторыми банками, неформально признаются что проблемные кредиты составляют 70-90% кредитного портфеля, только такую информацию никто не светит, иначе капитал в минус уходит, резервы сформированы всего ничего. Так какое депо?
Лично я до февраля, о депо даже думать не хочу. Сейчас важно свое сохранить.

У всех 70%-90% ? У русских капитал в минус может уйти ?
А после февраля проблемки меньше станет ?
Kolop

Профіль

#<1 ... 14721473147414751476 ... 2381>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор