Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
ostrig написав:2 З його слів, терміт купують підрядники, щоб здешевити собівартість метра. Той, хто бере для себе, терміт не бере. Нічого дивного, що продукт "до створення якого я мав безпосереднє відношення", ви будете тільки хвалити.
1 Кожен кулик своє болото хвалить 2 Станом на сьогодні терміт в роздрібі дорожчий церазіту То чому Ви вважаєте що я буду переплачувати , пригіршій ( по заявкам Вашого родича ) якості 3 Я інженер-будівельник і знаю що практично будь-яка суміш на цементній основі на 99% складається з піску/цементу/вапна. На підставі яких таких складових яких в терміті/церазіті - не більше 1% Ви можете стверджувати що церазіт кращий
ПС Я не мав відношення до створення торгової марки Терміт і сумішей під цією назвою . Я мав відношення до створення підприємства , після розподілу якого виокремилась частка під назвою Терміт.
Кілька сторінок тому я писав про скандальне будівництво на Лукаша, де хочуть будувати 16-поверховий хмарочос. Скандальне , тому що -земля відводилася під приватну забудову -військова прокуратура оскаржує рішення, - жителі пікетують, - власником ділянки, по паперам йде пенсіонерка - не проводилась геологічна розвідка, а є інформація, що на цій ділянці є печери людського походження (австрійські каземати) Але , як видно з фото (даю зсилку), все йде повним ходом. http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=1550699
Повторюю- ні за кого не агітую, ні за , ні проти, нічого не рекламую.
Шановний Ви пробуєте рекламувати те що продаєте Ви чи Ваші знайомі і при цьому пробуєте принизити якість продукту до створення якого я мав безпосереднє відношення.
То чим те що рекламуєте Ви краще від того що захищаю я ?
ostrig написав:Кілька сторінок тому я писав про скандальне будівництво на Лукаша, де хочуть будувати 16-поверховий хмарочос. Скандальне , тому що -земля відводилася під приватну забудову -військова прокуратура оскаржує рішення, - жителі пікетують, - власником ділянки, по паперам йде пенсіонерка - не проводилась геологічна розвідка, а є інформація, що на цій ділянці є печери людського походження (австрійські каземати) Але , як видно з фото (даю зсилку), все йде повним ходом. http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=1550699
м-да, мне вот интересно кто там покупает квартиры и кто лоббирует это строительство? видно нужна большая активность жителей и еще большая огласка в сми, соцсетях
1 На жаль я сам не встиг побачити що був заблокований 2 З того що зникло одне з моїх повідомлень - я роблю висновок що за нього . Правда воно збереглось в цитуваннях форумчан . Нічого там страшного не було , за одним маленьким виключенням Тикати дулі і обзивати шаромигами і цицькосмоками на цих сторінках індульгенція тільки в захара . а всіх інших за подібну фразу . як наприклад за цю мою - Все за що так яросно боровся шаромиго/розвінчувач,дулетикач банять .
Цікаво Що за позиція подвійних стандартів Невже емоційні викрики несформованих особистостей так сильно потрібні на цих сторінках ?