Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Виявляється прямо поповнити онлайн депо через касу можна лише в тому відділенні де оформлявся інтернет банк. У всіх інших лише в 2 прийома. 1. Поповнюєм поточний. 2. З поточного в ІБ на депо.
То...Ідея робить з пана головного баштанника ..повного лоха ??..))) вона кошти резервує на рахунках НБУ за короткі депо як за довгі ?..тобто менші....мда...от збиткуються з найкращого в Європі банкіра...))
Свідомо роблять це...у оману вводять... клієнта тримають за ЛОХА....розірвав достроково договір....Якщо з самого початку шулерські прийомчики....то що далі очикувати?
Не потрібно нагнітати, тут лежать мої гроші. Жодного випадку невиконання Ідеєю своїх зобовязань, мені невідомо. Немає чого на шляхту наїжджати.
и правильно, без подтверждающих фактов нечего на банк бочку катить
kievlyanka написав: и правильно, без подтверждающих фактов нечего на банк бочку катить
Есть факты-хитропопый договор....и намерения....вводят клиента в заблуждение сознательно...указывая срок депозита...На словах менеджера одно...а в договоре другое...Это не факты?Поэтому почитал и порвал с ними через месяц досрочно...Да..пока нарушений договоров не было....но ключевое слово пока...Если КРЫЗА...неизвестны их дальнейшие действия...
kievlyanka написав: и правильно, без подтверждающих фактов нечего на банк бочку катить
Есть факты-хитропопый договор....и намерения....вводят клиента в заблуждение сознательно...указывая срок депозита...На словах менеджера одно...а в договоре другое...Это не факты?Поэтому почитал и порвал с ними через месяц досрочно...Да..пока нарушений договоров не было....но ключевое слово пока...Если КРЫЗА...неизвестны их дальнейшие действия...
мне нравится обслуживаться в банке: 1 нет толпы 2 возможность пополнения до лета 3 вовремя банк исполняет свои обязательства
на данный момент у банка нет заманчивых предложений, так как летом набрался денежных средств под 26% и 27%, но я регулярно просматриваю сайт банка и жду новых и интересных ставок