Лукашенко хоче "категорично заборонити" працівникам звільнят
+Додати тему
Відповісти на тему
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші. Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
Во-первых, если будут хорошие условия, то на одного уволившегося придёт 5 желающих трудоустроится. А во вторых, до 2015 года, чтобы получать 1 000 долл., нужно дожить. Или до 2015 года с работника достаточно барака и пайки?
я так понял, что он хочет поднять ответственность: а то у нас так - деньги на модернизацию взяли, раздеребанили и уволились. или взяли и проели, ничего не сделав. только вот делает Бацька кажется как всегда не тем путём )))
"Батька" красноречиво показал "как хорошо жить в Беларуси" и подтвердил гениальную фразу: "Если Вы не интересуетесь политикой - политика интересуется Вами". А то у нас "модно" рассказывать, что главное в государстве - экономика и только она нужна "народу".
serman написав:Мне одному кажется что в Беларусии жернова времени вращаются в обратную сторону и сейчас 1861 год?
Навіщо таку далечінь згадувати. В СРСР узаконене рабство існувало до 1967 року
Розпитайте батьків, дідів скільки рублів за трудодень платили і яка була пенсія у селян в 1967році.
PS. У мого діда (1901року народження), який проробив в колгоспі з 1932 до 1966 пенсія була 12 рублів, а у бабки (1903року народження) - 6 рублів. Виїхати в місто вони не могли (були безпаспортні), але щосили виштовхували в місто своїх дітей. Вчиться, казали їм, гризіть зубами ту науку, бо пропадете тут на буряках не за цапову душу... Так і померли безпаспортні в селі один за одним і по всіх кутах іх бідної хати під солом'яною стріхою мій батько знаходив заховані мішочки з сухарями. У людей, які дивом вижили в 1933, жах що ті дні можуть повернутись зберігся до самої сметрі.