Нерухомість у Львові

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 6566676869 ... 285>
Сообщение Добавлено: Пт 07 дек, 2012 11:18

someone писал(а):
  Козак-характерник писал(а):zahar_ Да ну їх...повидаляв все.. 8)

:( я прочитать не успел...

В приватні повідомлення напишу... :wink:
Козак-характерник
2

С нами с: 09.10.12
Благодарил (а): 2249 раз.

Сообщение Добавлено: Пт 07 дек, 2012 11:20

someone писал(а):

Ви нічого не втратили .
В се видаленне , залишилось в моїх повідомленнях - є в мене така звичка , щоб людям легше було зрозуміти про що я пишу - я відповідаю , цитуючи повідомлення того кому відповідаю .
Так що все в одному флаконі - цитата-відповідь :D
budivelnik

С нами с: 15.01.09
Благодарил (а): 307 раз.

1
1
Сообщение Добавлено: Пт 07 дек, 2012 11:22

Козак-характерник писал(а):
  someone писал(а):

В приватні повідомлення напишу... :wink:

:) ок
someone

С нами с: 14.06.11
Благодарил (а): 107 раз.

Сообщение Добавлено: Пт 07 дек, 2012 12:41

Re: Нерухомість у Львові

Реально Характерник невідомо що тут робить. Якщо то він повидаляв свої пости, то "написане в Інтернеті- не вирубаєш і сокирою". Або тепер на фінансах. юа зарплату отримують за кількість постів на гілці.
3-я причина - піднімались питання, які комусь могли дуже сильно нашкодити (напр, будівництво на Лукаша). От і заговорили тему.
ostrig

С нами с: 04.02.09
Благодарил (а): 8 раз.

Сообщение Добавлено: Пт 07 дек, 2012 20:19

ostrig
Характерник повидаляв повідомлення напевно тому що пан Будівельник не вірить в ціну 55 тисяч у.о. за 47кв.м. на Пекарській. Він напевно так захопився продажем своїх квартир в Рясне-Руська що не заглядав на сайти з продажу нерухомості або просто не хоче бачити реальних цін або вірити в них.
Наприклад тут http://www.real-estate.lviv.ua/50771-kv ... O-vul.html хочуть за 47кв.м. всього 50 тисяч. Хоча це звичайно не Пекарська, це просто бічна Кн. Романа, яка може назватись "центром" міста трішки більше ніж Пекарська. Я розумію що кімнати прохідні, потребує ремонту, і т.д. але факт залишається фактом - планування на австрійський люкс в центрі Львова відносно непогане, не останній поверх, не перший, вхід з двору, що в центрі міста є плюсом а не мінусом так як переважно всі під"їзди де вхід "з вулиці" трохи загаджені, особливо по святах і підчас масових гулянок...
На Менцинського біля обл. управління міліції http://www.real-estate.lviv.ua/51484-kv ... M-vul.html 63кв.м. продають дешевше за 80 тисяч у.о. при тому що з ремонтом, і залишають кухонні меблі... при доплаті ще і будинок в Карпатах обіцяють...
Частіше треба дивитись на вартість на вторинному ринку, а не орієнтуватись на абстрактний первинний ринок, де продаються голі коробки в нульвому циклі по ціні австрійського будинку з ремонтом.
І зразу кажу, щоб не провокувати нападки типу "а ви телефонували? а ви ходили дивились? і т.д." - телефонував, дивився, багато різних квартир, і первинний ринок і вторинний, і далі ходжу, шукаю, чекаю... так як цінам ще падати є куди.
ghost

С нами с: 17.02.12
Благодарил (а): 132 раз.

Сообщение Добавлено: Пт 07 дек, 2012 20:23

ghost писал(а):ostrig
Характерник повидаляв повідомлення напевно тому що пан Будівельник не вірить в ціну 55 тисяч у.о. за 47кв.м. на Пекарській.

Вірно...ділишся інформацією "живою"...а тебе поливають брудом...ну то нехай..саме головне,що придбав нарешті житло... :wink:
Козак-характерник
2

Сообщение Добавлено: Пт 07 дек, 2012 20:41

Козак-характерник писал(а):
  ghost писал(а):ostrig
Характерник повидаляв повідомлення напевно тому що пан Будівельник не вірить в ціну 55 тисяч у.о. за 47кв.м. на Пекарській.

Вірно...ділишся інформацією "живою"...а тебе поливають брудом...ну то нехай..саме головне,що придбав нарешті житло... :wink:

1 Будівельник задав кілька запитатнь на які отримав відповіді
Окремий вхід ( а не по балкону)
Ж/б перекриття( а не дерево)
Не прохідні кімнати
Планування ближче до квадрату , а не кишка

Звідки зробив висновок( нікого не ображаючи а просто засумнівався в правдивості опонента) , так як подібне житло ( по моїй інформації ) коштує від 70 000 доларів
2 Після цього опонент зрозумівши що дав маху в слідуючих своїх повідомленнях уточнив
а - таке житло на ринку коштує від 70000 , але йому скинули бо готівка
б - стан житла потребує ремонту тисяч в 20-30 ( чомусь ця інформація не озвучувалась відразу)
в - він взагалі знаходиться в Донецьку ( три дні тому ще не мав житла, сьогодні має при цьому знаходиться в донецьку при цьому тільки що до нього дійшло що потребує ремону)

І при чому тут вірить/не вірить ?

Я ж свої повідомлення не знищив ! І не редагував!
І де в них можна знайти образи ?

Виходить не я , а опонент зрозумівши що лоханувся спробував заховати кінці в воду, а тепер пробує виставити себе насмерть ображеним

.
budivelnik

1
1
Сообщение Добавлено: Пт 07 дек, 2012 20:49

budivelnik писал(а):

Виходить не я , а опонент зрозумівши що лоханувся спробував заховати кінці в воду, а тепер пробує виставити себе насмерть ображеним

.

А я действительно похож на галлюцинацию. Обратите внимание на мой профиль в лунном свете, - кот полез в лунный столб и хотел что-то еще говорить, но его попросили замолчать, и он ответив: - Хорошо, хорошо, готов молчать. Я буду молчаливой галлюцинацией, - замолчал.
Козак-характерник
2

Сообщение Добавлено: Пт 07 дек, 2012 20:56

Re: Нерухомість у Львові

ghost писал(а):Наприклад тут http://www.real-estate.lviv.ua/50771-kv ... O-vul.html хочуть за 47кв.м. всього 50 тисяч.

Звичайно що хочуть
Толку з двох кімнат розміром в 3 х 5 метрів , коли одна з них прохідна , та ще й вікно в проході а не на протилежній стороні , тобто ( кишка)
Правий я чи ні - можна побачити на скані ( хоча й поганенькому)

http://fotohost.org/images/a14fc6d8-13kB.jpg
budivelnik

1
1
Сообщение Добавлено: Сб 08 дек, 2012 16:45

ghost Поділіться будь-ласка, де берете варіанти квартир? Знайомі, оголошення? Чи подались до рієлторів?
Абсолютно погоджуюсь з Вами -квартири будуть падати в ціні. В це не вірять тільки продавці.
Як в дитинстві - я закрив очі, і думаю що мене не бачать. А потім ціна падає, і вони лікті кусають - чому раніше не продав.

З останніх спостережень. Іхав в 42 маршрутці на Сихів, поряд сиділа жіночка, років так "майже пенсія" До неї хтось подзвонив, і з розмови можна було зрозуміти, що ця пані - "фахівець з нерухомості". Спеціально не прислухався, але рівень розмов "Беріть, поки не пізно, а то в мене вже завдаток буде завтра від іншого", "1200 - нормальна ціна, як для Нового Львова, здача в 2014 році". "Ви за тисячу за квадрат навіть підвала не знайдете". Хоч було видно, що і сама навіть не вірить, в те, що іншим впарює.
ostrig

С нами с: 04.02.09
Благодарил (а): 8 раз.

#<1 ... 6566676869 ... 285>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: Ana + гостей: 2