В приватні повідомлення напишу...

|
|
![]() Ви нічого не втратили . В се видаленне , залишилось в моїх повідомленнях - є в мене така звичка , щоб людям легше було зрозуміти про що я пишу - я відповідаю , цитуючи повідомлення того кому відповідаю . Так що все в одному флаконі - цитата-відповідь ![]()
![]() Re: Нерухомість у ЛьвовіРеально Характерник невідомо що тут робить. Якщо то він повидаляв свої пости, то "написане в Інтернеті- не вирубаєш і сокирою". Або тепер на фінансах. юа зарплату отримують за кількість постів на гілці.
3-я причина - піднімались питання, які комусь могли дуже сильно нашкодити (напр, будівництво на Лукаша). От і заговорили тему. ![]() ostrig
Характерник повидаляв повідомлення напевно тому що пан Будівельник не вірить в ціну 55 тисяч у.о. за 47кв.м. на Пекарській. Він напевно так захопився продажем своїх квартир в Рясне-Руська що не заглядав на сайти з продажу нерухомості або просто не хоче бачити реальних цін або вірити в них. Наприклад тут На Менцинського біля обл. управління міліції Частіше треба дивитись на вартість на вторинному ринку, а не орієнтуватись на абстрактний первинний ринок, де продаються голі коробки в нульвому циклі по ціні австрійського будинку з ремонтом. І зразу кажу, щоб не провокувати нападки типу "а ви телефонували? а ви ходили дивились? і т.д." - телефонував, дивився, багато різних квартир, і первинний ринок і вторинний, і далі ходжу, шукаю, чекаю... так як цінам ще падати є куди.
![]() 1 Будівельник задав кілька запитатнь на які отримав відповіді Окремий вхід ( а не по балкону) Ж/б перекриття( а не дерево) Не прохідні кімнати Планування ближче до квадрату , а не кишка Звідки зробив висновок( нікого не ображаючи а просто засумнівався в правдивості опонента) , так як подібне житло ( по моїй інформації ) коштує від 70 000 доларів 2 Після цього опонент зрозумівши що дав маху в слідуючих своїх повідомленнях уточнив а - таке житло на ринку коштує від 70000 , але йому скинули бо готівка б - стан житла потребує ремонту тисяч в 20-30 ( чомусь ця інформація не озвучувалась відразу) в - він взагалі знаходиться в Донецьку ( три дні тому ще не мав житла, сьогодні має при цьому знаходиться в донецьку при цьому тільки що до нього дійшло що потребує ремону) І при чому тут вірить/не вірить ? Я ж свої повідомлення не знищив ! І не редагував! І де в них можна знайти образи ? Виходить не я , а опонент зрозумівши що лоханувся спробував заховати кінці в воду, а тепер пробує виставити себе насмерть ображеним .
![]() А я действительно похож на галлюцинацию. Обратите внимание на мой профиль в лунном свете, - кот полез в лунный столб и хотел что-то еще говорить, но его попросили замолчать, и он ответив: - Хорошо, хорошо, готов молчать. Я буду молчаливой галлюцинацией, - замолчал.
![]() Re: Нерухомість у Львові
Звичайно що хочуть Толку з двох кімнат розміром в 3 х 5 метрів , коли одна з них прохідна , та ще й вікно в проході а не на протилежній стороні , тобто ( кишка) Правий я чи ні - можна побачити на скані ( хоча й поганенькому)
![]() ghost Поділіться будь-ласка, де берете варіанти квартир? Знайомі, оголошення? Чи подались до рієлторів?
Абсолютно погоджуюсь з Вами -квартири будуть падати в ціні. В це не вірять тільки продавці. Як в дитинстві - я закрив очі, і думаю що мене не бачать. А потім ціна падає, і вони лікті кусають - чому раніше не продав. З останніх спостережень. Іхав в 42 маршрутці на Сихів, поряд сиділа жіночка, років так "майже пенсія" До неї хтось подзвонив, і з розмови можна було зрозуміти, що ця пані - "фахівець з нерухомості". Спеціально не прислухався, але рівень розмов "Беріть, поки не пізно, а то в мене вже завдаток буде завтра від іншого", "1200 - нормальна ціна, як для Нового Львова, здача в 2014 році". "Ви за тисячу за квадрат навіть підвала не знайдете". Хоч було видно, що і сама навіть не вірить, в те, що іншим впарює.
Зараз переглядають цей форум: realestate77 і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|