Нерухомість у Львові

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 6566676869 ... 285>
Повідомлення Додано: П'ят 07 гру, 2012 12:18

someone написав:
  Козак-характерник написав:zahar_ Да ну їх...повидаляв все.. 8)

:( я прочитать не успел...

В приватні повідомлення напишу... :wink:
Козак-характерник
2

Подякував: 2245 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 07 гру, 2012 12:20

someone написав:

Ви нічого не втратили .
В се видаленне , залишилось в моїх повідомленнях - є в мене така звичка , щоб людям легше було зрозуміти про що я пишу - я відповідаю , цитуючи повідомлення того кому відповідаю .
Так що все в одному флаконі - цитата-відповідь :D
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 07 гру, 2012 12:22

Козак-характерник написав:
  someone написав:

В приватні повідомлення напишу... :wink:

:) ок
someone

Подякував: 107 раз.
Подякували: 216 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 07 гру, 2012 13:41

Re: Нерухомість у Львові

Реально Характерник невідомо що тут робить. Якщо то він повидаляв свої пости, то "написане в Інтернеті- не вирубаєш і сокирою". Або тепер на фінансах. юа зарплату отримують за кількість постів на гілці.
3-я причина - піднімались питання, які комусь могли дуже сильно нашкодити (напр, будівництво на Лукаша). От і заговорили тему.
ostrig

Подякував: 8 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 07 гру, 2012 21:19

ostrig
Характерник повидаляв повідомлення напевно тому що пан Будівельник не вірить в ціну 55 тисяч у.о. за 47кв.м. на Пекарській. Він напевно так захопився продажем своїх квартир в Рясне-Руська що не заглядав на сайти з продажу нерухомості або просто не хоче бачити реальних цін або вірити в них.
Наприклад тут http://www.real-estate.lviv.ua/50771-kv ... O-vul.html хочуть за 47кв.м. всього 50 тисяч. Хоча це звичайно не Пекарська, це просто бічна Кн. Романа, яка може назватись "центром" міста трішки більше ніж Пекарська. Я розумію що кімнати прохідні, потребує ремонту, і т.д. але факт залишається фактом - планування на австрійський люкс в центрі Львова відносно непогане, не останній поверх, не перший, вхід з двору, що в центрі міста є плюсом а не мінусом так як переважно всі під"їзди де вхід "з вулиці" трохи загаджені, особливо по святах і підчас масових гулянок...
На Менцинського біля обл. управління міліції http://www.real-estate.lviv.ua/51484-kv ... M-vul.html 63кв.м. продають дешевше за 80 тисяч у.о. при тому що з ремонтом, і залишають кухонні меблі... при доплаті ще і будинок в Карпатах обіцяють...
Частіше треба дивитись на вартість на вторинному ринку, а не орієнтуватись на абстрактний первинний ринок, де продаються голі коробки в нульвому циклі по ціні австрійського будинку з ремонтом.
І зразу кажу, щоб не провокувати нападки типу "а ви телефонували? а ви ходили дивились? і т.д." - телефонував, дивився, багато різних квартир, і первинний ринок і вторинний, і далі ходжу, шукаю, чекаю... так як цінам ще падати є куди.
ghost

Подякував: 132 раз.
Подякували: 25 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 07 гру, 2012 21:23

ghost написав:ostrig
Характерник повидаляв повідомлення напевно тому що пан Будівельник не вірить в ціну 55 тисяч у.о. за 47кв.м. на Пекарській.

Вірно...ділишся інформацією "живою"...а тебе поливають брудом...ну то нехай..саме головне,що придбав нарешті житло... :wink:
Козак-характерник
2

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 07 гру, 2012 21:41

Козак-характерник написав:
  ghost написав:ostrig
Характерник повидаляв повідомлення напевно тому що пан Будівельник не вірить в ціну 55 тисяч у.о. за 47кв.м. на Пекарській.

Вірно...ділишся інформацією "живою"...а тебе поливають брудом...ну то нехай..саме головне,що придбав нарешті житло... :wink:

1 Будівельник задав кілька запитатнь на які отримав відповіді
Окремий вхід ( а не по балкону)
Ж/б перекриття( а не дерево)
Не прохідні кімнати
Планування ближче до квадрату , а не кишка

Звідки зробив висновок( нікого не ображаючи а просто засумнівався в правдивості опонента) , так як подібне житло ( по моїй інформації ) коштує від 70 000 доларів
2 Після цього опонент зрозумівши що дав маху в слідуючих своїх повідомленнях уточнив
а - таке житло на ринку коштує від 70000 , але йому скинули бо готівка
б - стан житла потребує ремонту тисяч в 20-30 ( чомусь ця інформація не озвучувалась відразу)
в - він взагалі знаходиться в Донецьку ( три дні тому ще не мав житла, сьогодні має при цьому знаходиться в донецьку при цьому тільки що до нього дійшло що потребує ремону)

І при чому тут вірить/не вірить ?

Я ж свої повідомлення не знищив ! І не редагував!
І де в них можна знайти образи ?

Виходить не я , а опонент зрозумівши що лоханувся спробував заховати кінці в воду, а тепер пробує виставити себе насмерть ображеним

.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 07 гру, 2012 21:49

budivelnik написав:

Виходить не я , а опонент зрозумівши що лоханувся спробував заховати кінці в воду, а тепер пробує виставити себе насмерть ображеним

.

А я действительно похож на галлюцинацию. Обратите внимание на мой профиль в лунном свете, - кот полез в лунный столб и хотел что-то еще говорить, но его попросили замолчать, и он ответив: - Хорошо, хорошо, готов молчать. Я буду молчаливой галлюцинацией, - замолчал.
Козак-характерник
2

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 07 гру, 2012 21:56

Re: Нерухомість у Львові

ghost написав:Наприклад тут http://www.real-estate.lviv.ua/50771-kv ... O-vul.html хочуть за 47кв.м. всього 50 тисяч.

Звичайно що хочуть
Толку з двох кімнат розміром в 3 х 5 метрів , коли одна з них прохідна , та ще й вікно в проході а не на протилежній стороні , тобто ( кишка)
Правий я чи ні - можна побачити на скані ( хоча й поганенькому)

http://fotohost.org/images/a14fc6d8-13kB.jpg
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 08 гру, 2012 17:45

ghost Поділіться будь-ласка, де берете варіанти квартир? Знайомі, оголошення? Чи подались до рієлторів?
Абсолютно погоджуюсь з Вами -квартири будуть падати в ціні. В це не вірять тільки продавці.
Як в дитинстві - я закрив очі, і думаю що мене не бачать. А потім ціна падає, і вони лікті кусають - чому раніше не продав.

З останніх спостережень. Іхав в 42 маршрутці на Сихів, поряд сиділа жіночка, років так "майже пенсія" До неї хтось подзвонив, і з розмови можна було зрозуміти, що ця пані - "фахівець з нерухомості". Спеціально не прислухався, але рівень розмов "Беріть, поки не пізно, а то в мене вже завдаток буде завтра від іншого", "1200 - нормальна ціна, як для Нового Львова, здача в 2014 році". "Ви за тисячу за квадрат навіть підвала не знайдете". Хоч було видно, що і сама навіть не вірить, в те, що іншим впарює.
ostrig

Подякував: 8 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

#<1 ... 6566676869 ... 285>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: realestate77 і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор