Список новобудов Львова

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 1617181920 ... 28>
Сообщение Добавлено: Ср 19 дек, 2012 09:19

galician писал(а):
  galician писал(а):Розпочато бронювання квартир об’єкту на вул. Здоров’я, 14

Дорогі клієнти!

Розпочато бронювання квартир у новобудові по вул. Здоров’я, 14, загальна кількість яких становить 93.

Проект передбачає 5 поверхів та мансарду, 3 секції.

Для зручності мешканців наявний підземний паркінг на 60 паркомісць.

Можливі наступні площі квартир:

1кім – 36-42 кв м
2кім – 64-76 кв м
3кім – 87-104 кв м
4кім – 120-200 кв м
Основними перевагами проекту є географічне розташування будинку у престижному районі м. Львова, індивідуальне опалення, 5 швидкісних безшумних ліфтів виробництва Німеччини.

Вартість квадратного метра становить 9 430 грн.

Початок будівництва планується у 4-ому кварталі 2012, завершення – 1 квартал 2014 року.

Слідкуйте за оновленнями на сайті у розділі «Проекти» м. Львова!

http://intergal-bud.com.ua/index.php?ca ... 92&lang=ua

Як там справи в інтергал буда? одужають скінчити?

Питання досі відкрите а експерти мовчать....

Относительно Интеграл-Буд. Они строят два комплекса в Киеве (ЖК Паркові Озера и ещё какой-то). Про "Паркові Озера" я писал здесь на форуме (только прошу прощения за такое количество орфографических ошибок в теме), когда здесь представитель застройщика (судя по тону и дальнейшей ретеровке) очень расхваливал местоположение и комплекс в целом. Вы можете почитать о данном комплексе на Риалт.юа - там на форуме здорово расписано что обещали и что имеют по факту. Думаю, можно провести аналогию, ибо подход к бизнесу, обычно, не зависит от территориального расположения в рамках одной страны.
vov4ick

С нами с: 18.03.09
Благодарил (а): 613 раз.

Сообщение Добавлено: Ср 19 дек, 2012 10:03

galician
Тут важко відповісти. З одного боку справи в Інтергалбуда непогано, будують в багатьох містах і час від часу здають новобудови. Компанія належить дупутату від ПР Зубику В.В. І цього разу він залишився депутатом, такщо будівельний бізнес є кому прикрити, палки в колеса їм ніхто ставити не буде.
Але з другого боку - враховуючи динаміку продаж квартир в будинках що будуються - не впевнений чи вистарчить грошей "інвесторів" (тих хто вже купив в недобудованому будинку квартири) для того щоб закінчити будівництво.
Наприклад новобудова на Міхновських, з 135 квартир продано менше 30%, причому в двох секціях вже 8 поверх тягнуть (дві інші трохи повільніше йдуть), а на нижніх поверхах вже вікна ставлять і зовнішнє утеплення.
До кризи 30% квартир продавалось ще на стадії котловану... коли тягнули 8 поверх вже всі квартири були продані зазвичай.
Тут треба консультацію будівельника на тему яка приблизно собівартість такого будівництва. Наприклад, якщо Інтергалбуд продає 80% квартир, він покриває всі свої витрати і добудовує будинок, решту 20% йде в чистий прибуток. Я не знаю цього співвідношення... чи вон 80/20 чи 70/30 і т.д.
Що буде якщо наприклад дотягнуть коробку а продадуться тільки 50% квартир до того часу? Чи вистарчить цієї суми щоб завершити і здати будинок чи ні? якщо ні, чи вкладе компанія свої кошти (якщо має) щоб добудувати і здати? чи буде будувати "повільніше" (заморожувати) поки не продасть більше квартир... от тут і загвоздка...
Взагальному думаю що будинки добудуються і здадуться рано чи пізно. Єдине питання чи чітко в терміни чи з затримкою... на відчуттях, всетаки з затримкою, але думаю не великою, десь з пів року... не більше...
Але тут дійсно треба трохи більше інсайду і коментарів людей які знаються в будівництві і знають цю конкретну фірму і її фінансові можливості.
ghost

С нами с: 17.02.12
Благодарил (а): 132 раз.

Сообщение Добавлено: Ср 19 дек, 2012 10:17

Re: Список новобудов Львова

ghost писал(а):Тут треба консультацію будівельника на тему яка приблизно собівартість такого будівництва. Наприклад, якщо Інтергалбуд продає 80% квартир, він покриває всі свої витрати і добудовує будинок, решту 20% йде в чистий прибуток. Я не знаю цього співвідношення... чи вон 80/20 чи 70/30 і т.д

Я надіюсь Ви розумієте , що у різних організацій - різний рівень рентабельності .
Але при цьому
Якщо 70-80% продано - то вже не в мінусі.
Друге питання , що по паперам можуть бути різні варіанти( гримаси оптимізації оподаткування), а тому юридично-фірма може збанкрутувати й при придажах в 100%.
Саме тут зарита вся бяка.
Прибуток є однозначно , але сьогодні ситуація така , що якась окрема особа прихопивши з собою купку грошей може відбути до якихось багамських островів і рентабельно працююче підприємство з 100 осіб легко перетворюється в банкрота з усіма подальшими негативними наслідками для сторонніх(кінцевих) інвесторів.
budivelnik

С нами с: 15.01.09
Благодарил (а): 307 раз.

1
1
Сообщение Добавлено: Ср 19 дек, 2012 11:46

ghost писал(а):Наприклад новобудова на Міхновських, з 135 квартир продано менше 30%, причому в двох секціях вже 8 поверх тягнуть (дві інші трохи повільніше йдуть), а на нижніх поверхах вже вікна ставлять і зовнішнє утеплення.
До кризи 30% квартир продавалось ще на стадії котловану... коли тягнули 8 поверх вже всі квартири були продані зазвичай.

Було б непогано якщо ці дані були достовірними. Тоді можна не переживати, що після здачі будинку там не буде вже що вибирати. Хоча впринципі так і є. В еко домі на варшавській здали а квартири досі продають.
galician

С нами с: 08.04.11
Благодарил (а): 3 раз.

Сообщение Добавлено: Ср 19 дек, 2012 12:25

galician писал(а):Було б непогано якщо ці дані були достовірними. Тоді можна не переживати, що після здачі будинку там не буде вже що вибирати. Хоча впринципі так і є. В еко домі на варшавській здали а квартири досі продають.

Якщо поверховість не має значення то на 99% впевнений що після здачі будинку буде що вибирати. Якщо ні - тоді не факт... найшвидше розбираються квартири на середніх поверхах, з 3 по 6, після здачі будинку там хіба якщо і будуть вільні квартири то хіба що трикімнатні, одно-двох-кімнатні в першу чергу розпродуються. На інших поверхах можливо буде більший вибір.
Нарахунок достовірності інформації - Інтергалбуд намагається працювати відкрито, і за це їм плюс - інформація по проданих квартирах в них на сайті є достовірною, хібащо можливо оновлюється з затримкою в тиждень-два. Заходив в їх офіс якось, звіряв з тим що пропонували дівчата - сходиться з тим що на сайті.
ghost

С нами с: 17.02.12
Благодарил (а): 132 раз.

Сообщение Добавлено: Ср 19 дек, 2012 13:42

budivelnik писал(а):Тут якось дивно підібрані цифрові параметри
12 хвилин порівнюються з 45 хвилинами :D
Зробіть допуск в 2, тільки в одному випадку збільшіть час в два рази , а в другому - зменшіть і отримаєте однаковий час.

Нє-нє, в даному випадку 45 хв-це максимум, скільки треба затратити, щоб доїхати з Шота Руставелі до Санта-Барбари. Це з врахуванням корків на Шота Руставелі чи Зеленій і необхідністю пропустити кілька забитих маршруток. Тобто прийшов на зупинку о 18-00-і о 18-45 МАКСИМУМ ти на відповідній зупинці на Сихові. Незалежно від погоди, часу дня чи забитості транспорту.
Щодо Рясного у час пік... Хм-хм :) Я думаю, що і 1,5 годин може бути мало, бо сполучення, як кажуть поляки, бардзо бжидке :) Мені вистачило власного сумного досвіду у неділю. Більше не хочу :) Або все забите, або нічого нема ;) А на Сихові фіолетово, чи вихідні, чи будні-чимось полюбе виберешся...
Та що далеко говорити-зараз я доїжджаю маршруткою з Сихова в центр максимум за 30 хв. Це з врахуванням чекання на маршрутку. В Рясне таке реально? До вокзалу може і так, з натяжкою, там вони шустро льотають, але саме в центр - то напевне на 2 треба час множити, і не дай бог якщо перекриють переїзд ;) 45 хв МАКСИМУМ і 1,5 год МАКСИМУМ - є різниця? ;)
Nighthawk

С нами с: 17.07.09
Благодарил (а): 89 раз.

Сообщение Добавлено: Ср 19 дек, 2012 14:25

Думаю, що сполучення в рясне покращиться - там ж будуть автовокзал.
galician

Сообщение Добавлено: Ср 19 дек, 2012 14:56

Nighthawk
1 Давайте не пересмикувати
Від Рясне-1 до Оперного я зайду за 1 годину пішки ( там 7 км)
2 Навіть при закритому переїзді , я на авто не добираюсь довше ніж за 30 хвилин ( а літом можу скочити при потребі й через дачі - минуючи переїзд і вискакуючи відразу на Тунельну і це займе 15 хв)
3 Жодна маршрутка не йде в центр більше 40 хвилин ( при цьому може бути що пересування по городоцькій від церкви Анни до Оперного може зайняти 20 хвилин )
4 Як на мене , то страшилку про 1,5 годинне добирання з Янівського до Сихова ( адже тут показано саме погане сполучення цвинтара з Сиховом :D ) - не потрібно поєднувати з оповіданнями про добирання з Рясне до центру.
budivelnik

1
1
Сообщение Добавлено: Ср 19 дек, 2012 14:59

galician писал(а):Думаю, що сполучення в рясне покращиться - там ж будуть автовокзал.

Автовокзал ( автокомплекс) що будується ( вже збудувався і ніяк не запуститься , не зважаючи на кульки і презентації в листопаді) в Рясній-Руській - не буде мати жодного відношення до внутрішньоміських перевезень.
budivelnik

1
1
Сообщение Добавлено: Ср 19 дек, 2012 15:31

budivelnik писал(а):не буде мати жодного відношення до внутрішньоміських перевезень.

Поясните чому?
galician

#<1 ... 1617181920 ... 28>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор