zahar_ Дом 2004-2005 года сдачи в эксплуатацию на Бажана 12. Практически весь заселён
Дійсно - чого мене коментувати
Висновок Всі 8 пунктів , гамузом нічого не показують і не будуть показувати на протязі найближчих 2-3 років після здачі в експлуатацію І це стандартний термін для будь-якої новобудови , за виключенням гуртожитку.
Висновок читали ?
Ещё один аргумент Вы из пальца высосали - "не показують і не будуть показувати на протязі найближчих 2-3 років після здачі в експлуатацію" - так как реальные покупатели в Киеве массе своей заселються (заселяют) в квартиру в течении 6-9 месяцев. Реальных покупателей сейчас не заселяющихся 2-3 года единицы и их количеством при расмотрении общего уровня заселения дома можно пренебречь.
zahar_ Дом 2004-2005 года сдачи в эксплуатацию на Бажана 12. Практически весь заселён
Дійсно - чого мене коментувати
Висновок Всі 8 пунктів , гамузом нічого не показують і не будуть показувати на протязі найближчих 2-3 років після здачі в експлуатацію І це стандартний термін для будь-якої новобудови , за виключенням гуртожитку.
Висновок читали ?
Ещё один аргумент Вы из пальца высосали - "не показують і не будуть показувати на протязі найближчих 2-3 років після здачі в експлуатацію" - так как реальные покупатели в Киеве массе своей заселються (заселяют) в квартиру в течении 6-9 месяцев. Реальных покупателей сейчас не заселяющихся 2-3 года единицы и их количеством при расмотрении общего уровня заселения дома можно пренебречь.
Захар Я розумію що свою фантазію заселяються на протязі 6-9 місяців - на прикладі жодного з будинків Києва - Ви підтвердите не зможете Але я ще чіткіше розумію , що Ви підстрахувались словосполученням реальні покупці Ніби покупці бувають нереальні
Тому Як тільки покажете новобудову у якої виконано всі 8 Ваших пунктів за 6-9 місяців після здачі в експлуатацію - так я відразу признаю що ці пункти мають право на життя Не покажете - й далі буду їх вважачи черговою нісенітницею від захара яку він висмоктав з свого брудного пальця.
Пс модератори - я б просив не банити за висмоктану з брудного пальця, адже це словосполучення використав мій опонент , п тому якщо воно заборонене , то постарайтесь щоб воно не фігурувало в повідомлення від опонента ( таких я нарухував приблизно пять)
roman tr. написав: кто бы еще ему показал, как сотовым телефоном пользоваться
Роман не отлынивайте от прозвона заманух.
хотелось бы узнать , а причем тут Роман?
или забывчивый захар "недобачив" кто (для слепых и глухих типа захара скажу - Овен) данную замануху вбросил на форум и теперь прикидывается "шлангом" и тулит её куда попало? )
или "забывчивый чистА-плотный" захар не знает что, КТО заказывает (постит объяву) тот её и прозванивает?
Востаннє редагувалось Xenon в Сер 09 січ, 2013 00:28, всього редагувалось 2 разів.