Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2013

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 164165166167168 ... 4030>
Повідомлення Додано: П'ят 18 січ, 2013 17:16

budivelnik написав:
  zahar_ написав:
  budivelnik написав:Якось так прикольно в захара падає
То він з слиною в роті викрикує що середня в 1704 на доміку - вплив заманух які завищують реальну ціну , то тепер впало на 9% і при цьому стало 2117

Може варто спочатку подумати - а вже потім писати ?

Снова будивельнык "я не добачаю"? Хто сказал что приведенная информация из БД Домика?

А додуматься пройтись по ссылке чтобы не задавать глупые вопросы? http://realty.3doma.ua/news/2034891-za_ ... _na_4.html
Как сообщили в компании Real Druzi, на протяжении всего года число квартир, представленных к продаже, динамично росло

Спеціально для молодого і юного ніка на цьому форумв - захара
В 2009-2012 роках різні організації показували різний алгоритм повідінки ціни
В тих в кого ціна була вища від 2100 - писали що ціна щороку падає
В тих в кого нижча від 1600 - писали що ціна кожного року - росте.

Тому , на лице пряма маніпуляція захара
Він взяв не авізо на який орієнтується Тайлер , а бог знає кого , в кого ціна вище 2100 - тому й не дивно що в цих ціна падає ( все відповідно до алгоритму озвученному вище мною)

Тому
Може краще копіпастити - ніж фігньою займатись , або передруковувати з розумним виглядом дурні новини?

ПС
Так щоб перевірити мій алгоритм - спробуйте знайти організацію , з заявленою ціною в 1700 і в якої падає :D

Аналитики рынка по разному подсчитывают свои базы - одни полностью, другие по выборкам. Вот потому и показатели стоимости кв. м у них разные.

А динамика при этом у большинства рЫловских аналитиков показывает падение уровня цен за 2012. на 4-6%. В отличии от тайлерского "зеркала КРЖН" Авизо которое показало за 2012 рост хотелок на 1%.
zahar_

Подякував: 157 раз.
Подякували: 692 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 18 січ, 2013 17:18

Oven написав:нарисовать схему?

Рисуйте, конечно))) Только без обязательств с нашей стороны)))) И вопросов "А что я за это получу????" )))) :D
Frant

Подякував: 1768 раз.
Подякували: 2582 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 18 січ, 2013 17:23

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

budivelnik написав:Роздрібний покупець ( який в 70% являється одночасно і продавцем) шукає людину(організацію) яка одночасно зробить дві угоди
а - продасть вже існуюче
б - купить те що потрібно

Питання в тому, що роздрібний покупець якраз і не шукає ріелтора, і послуги як такої від ріелтора він ніякої не отримує. Йому доводиться оплачувати ненадану послугу. Це не ринок.
Faceless
Модератор

Подякував: 1494 раз.
Подякували: 8229 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: П'ят 18 січ, 2013 17:34

Faceless написав:
  budivelnik написав:Роздрібний покупець ( який в 70% являється одночасно і продавцем) шукає людину(організацію) яка одночасно зробить дві угоди
а - продасть вже існуюче
б - купить те що потрібно

Питання в тому, що роздрібний покупець якраз і не шукає ріелтора, і послуги як такої від ріелтора він ніякої не отримує. Йому доводиться оплачувати ненадану послугу. Це не ринок.

Хочете простий прозорий приклад
Роздрібний покупець-магазин-гуртівня-виробник
або з ближчої до Вас сфери
депо-людина----банк-----кредо-людина

Ви ж розумієте , що в цих ланцюжках викидання кожної ланки теоретично здешевлює послугу , але проблема в тому і заключається що хоча послуга і здорожчує кінцевий продук - величина здорожчення оправдана.

Прикиньте самі
Оптові продавці зацікавлені в посереднику єдиним завданням якого є просування їх товару ( і таких як мінімум 50% ринку всього і 80-90% ринку новобудов)

Вторинка ніби й зацікавлена до прямих продаж , але при цьому
В Україні в рік 100 000- 150 000 продавців і така сама кількість покупців ( тут дуже подібна структура до тих хто хоче продати гроші(депо) і купити гроші(кредит)
Як вибрати одне з 100 000 ( якщо по Україні) або з 10 000( якщо по Києву) , якщо 80% обяв є фонарними ( і ця фонарність більше притаманна разовим продавцям ніж рієлторам які чудово розуміють яка ціна реальна а яка фонарна)
От і виходить - звертання до рієлтора дає можливість переглянути 10 обєктів і всі вони будуть мати якусь відповідність ціна/якість
А пошуки по власникам - дадуть 10 переглядів , з яких 7-8 будуть фонарними( бо тих 2 які нормальні - вже зацепили рієлтори, тобто АН це своєрідний фільтр)
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 18 січ, 2013 17:43

budivelnik написав:Як вибрати одне з 100 000 ( якщо по Україні) або з 10 000( якщо по Києву) , якщо 80% обяв є фонарними ( і ця фонарність більше притаманна разовим продавцям ніж рієлторам які чудово розуміють яка ціна реальна а яка фонарна)

Зазвичай є конкретні вимоги до об"єкта, і на вибір у конкретного покупця аж ніяк не 10 000, добре якщо сотня об"єктів. Питання "як вибрати", навіть якщо з них 80% "фонарні" - не стоїть - 75% відпадуть ще до переглядів. І все це зробити самотужки покупцю і простіше, і вірніше.
АН - ніякий не фільтр, бо самі постять такі "фонарі" що мало місця.
В даному випадку АН - це бар"єр, що якраз і створює перепони покупцю знайти продавця, і заробляють вони саме на цьому, а не на наданні послуг - ніяких послуг вони не надають.
Faceless
Модератор

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: П'ят 18 січ, 2013 17:57

Faceless написав:
  budivelnik написав:Як вибрати одне з 100 000 ( якщо по Україні) або з 10 000( якщо по Києву) , якщо 80% обяв є фонарними ( і ця фонарність більше притаманна разовим продавцям ніж рієлторам які чудово розуміють яка ціна реальна а яка фонарна)

Зазвичай є конкретні вимоги до об"єкта, і на вибір у конкретного покупця аж ніяк не 10 000, добре якщо сотня об"єктів. Питання "як вибрати", навіть якщо з них 80% "фонарні" - не стоїть - 75% відпадуть ще до переглядів. І все це зробити самотужки покупцю і простіше, і вірніше.
АН - ніякий не фільтр, бо самі постять такі "фонарі" що мало місця.
В даному випадку АН - це бар"єр, що якраз і створює перепони покупцю знайти продавця, і заробляють вони саме на цьому, а не на наданні послуг - ніяких послуг вони не надають.

Я скажу більше
Потрібних обєктів - навіть менше сотні.
Але при цьому вони
а - розкидані в різних базах
б - так як в кожного ( власника) свій алгоритм опису обєкту - то автоматичне відфільтровування не працює
в - те що легко пояснити людині , наприклад
потрібно 2 кімнатну на 1 поверсі , але з вікнами у двір , або однокімнатну на 2 поверсі при цьому без виходу на магістраль і так далі
практично не можливо зробити з допомогою компютера.

Тому щоб знайти той 1 потрібний товар - все одно потрібно вручну переглянути практично всі 10000

Зробіть власний експеримент
1 Створіть віртуальну квартирку яку хочете знайти
2 Створіть алгоритм автоматичного пошуку і подивіться що він дав
3 Порівняйте з ручним пошуком по тій самій базі.

А на рахунок фільтру
Є ціна на мої обєкти
При бажанні є можливість знайти мої мобільні телефони( у відкритому доступі - тільки в двох місцях на рекламній площадці доміка і на окремій не часто відвідуваній гілочці фінанс уа)
Якщо мій потенційний клієнт точно знає що він хоче - він мене знайде на пряму ( прикладе для цього зусилля щоб вийти на власника і тоді отримає можливість боротись за 2% знижки яку я вклав в ціну для АН)
Але якщо цей клієнт вирішив розповісти що мій продукт нічого не вартує - то він лінивий і шукати мене не буде - йому все одно кому розповідати , він знаходить АН яке займається рекламою моїх обєктів ( а це як мінімум на порядок -два більше точок) і їм за свої кошти компасує мозок.
Таким чином АН - це фільтр від туристів
Востаннє редагувалось budivelnik в П'ят 18 січ, 2013 18:01, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 18 січ, 2013 18:00

Frant написав:
  Oven написав:Frant, я отношусь к вам как к слабоумному, но это не значит, что вам все позволено

Овен, а я отношусь к вам, как к барону Мюнхаузену. )))
http://sheba.spb.ru/libra/raspe_baron.htm

принимается. Вы я вижу тоже не возражаете.
"Умное лицо — это ещё не признак ума, господа. Все глупости на земле делаются именно с этим выражением лица." Известно откуда.
Востаннє редагувалось Oven в П'ят 18 січ, 2013 18:02, всього редагувалось 1 раз.
Oven

Повідомлення Додано: П'ят 18 січ, 2013 18:01

budivelnik написав:Тому щоб знайти той 1 потрібний товар - все одно потрібно вручну переглянути практично всі 10000

Тобто я плачу гроші і ріелтор переглядає 10000 об’єктів і обирає для мене ті, які підходять під вимоги, що були викладені ріелтору простою людською мовою?
cosjak

Подякував: 35 раз.
Подякували: 89 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 18 січ, 2013 18:04

budivelnik написав:Зробіть власний експеримент

Ви недооцінюєте мої можливості по алгоритмам пошуку по БД
Сам пошук, реальний, в будь-якому разі буде з "проробкою" того, що ви отримали після автоматичного пошуку.
Тому
  budivelnik написав:Тому щоб знайти той 1 потрібний товар - все одно потрібно вручну переглянути практично всі 10000

- явне перебільшення.
Faceless
Модератор

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: П'ят 18 січ, 2013 18:05

cosjak написав:

Тобто я плачу гроші і ріелтор переглядає 10000 об’єктів і обирає для мене ті, які підходять під вимоги, що були викладені ріелтору простою людською мовою?

В того хто хоче заробити - так
В студента який прийшов( між парами) на дурні гроші і думає що рієлтор це просто - ні.
На виході отримуємо
Один ( фахівець) - почувши захцянку неадекватну - не займається цією захцянкою ( без привязки чия це захцянка продавця чи покупця) доки не зможе перетворити цю захцянку в щось більш-менш реальне.
Другий ( тимчасовий шукач халяви) - отримавши неадекватні вимоги як продавця так і покупця - тупо водить всіх колами , роботу робить а на виході нуль.
budivelnik

Профіль

1
1
  #<1 ... 164165166167168 ... 4030>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему