budivelnik написав:2 Ви знаєте багатьох ( у віці 30-50) які в стані використовувати БД , або ще більше писати макроси для обробки цих БД ( нехай навіть в Офісі) - думаю що ні , а тому Ваш шлях - явно не для мас.
А ви багато знаєте ріелторів, які все це вміють? Спеціально для цього і створюються інструменти, які дозволяють навіть непрофесіоналам користуватись пошуком по базі.
budivelnik написав:2 Ви знаєте багатьох ( у віці 30-50) які в стані використовувати БД , або ще більше писати макроси для обробки цих БД ( нехай навіть в Офісі) - думаю що ні , а тому Ваш шлях - явно не для мас.
А ви багато знаєте ріелторів, які все це вміють? ......
А тут все набагато простіше 1 Один рієлтор для того щоб мати нормальний дохід повинен в місяць продати як мінімум на 30000-50000 доларів нерухомості( тоді його зарплата буде десь в межах 500-800 доларів) , тому одного грамотного рієлтора за межами Києва достатньо на 10-15 покупців в рік 2 Рієлтор на протязі 8 годин робочого дня тисне на кніпочки щоб знайти 10 квартир в рік ( 250 робочих днів х 8 годин / 10 квартир = 200 робочих годин) Ви згодні потратити 200 годин свого часу на пошуки собі квартири і при цьому будете вважати цих 200 робочих годин - безкоштовною роботою ? 3 І чим рієлтор гірший ( тобто чим менше квартир він продає ) тим більше часу він витрачає на пошук квартири 250 робочих днів х 8 годин / 3 квартири = 700 робочих годин Уявляєте , якщо вийде так що Ви маєте кваліфікацію цього рієлтора в пошуках житла Ото хохма не заплатити рієлтору 3% від 500000 = 1500 доларів і витратити на пошуки 700 годин = 4 місяці роботи
Востаннє редагувалось budivelnik в П'ят 18 січ, 2013 19:25, всього редагувалось 1 раз.
Olena_Olena написав:Хочу поделиться опытом покупки квартиры по новым правилам. Сегодня оформили наконец свою Соломенскую мечту Весь процесс занял 2,5 часа - но как сказала нотариус, это еще очень даже неплохо - нотариус с утра все проплаты за реестры и ПФ сделала сама (нотариус знакомый, у нее оформляли предварительный договор).
Сейчас процесс идет так: нотариус регистрирует вначале старого собственника в реестре. Потом вносит эти данные в договор купли-продажи. Потом регистрирует уже на нового собственника. Вышло по 1500 грн за регистрацию старого и нового (в сумме 3000 грн) + 1% госпошлина (платил продавец) и 1% ПФ (платили мы). С регистрацией я еще сама не была в курсе, то вовремя не договорилась о разделении, так что вышло что всю оплатили мы.
Также нотариус был очень рад, что продавцы имели вытяг с БТИ (оформили еще в конце прошлого года, но им он не пригодился) т.к. какой-то информации ему не хватало без вытяга.
с дисконтом? однушка?
Однушка, без дисконта, но цена как для квартиры без ремонта в принципе неплохая (а мы искали в идеале как раз максимально дешевую без ремонта). Кстати, неожиданно, но на просмотре мы были третьи, за нами еще были люди (понятно, что не все посмотревшие решили покупать, может потому что торга не было совсем). Как-то я такого ажиотажа вообще не видела раньше, хотя квартира продавалась достаточно долго.
zahar_ написав:Как КГС с количеством продаж заливает http://www.kmb-sale.com/ru/all-real-est ... ciya-1315/ http://www.radikal.ru Вылезло из земли 2-3 этажа только а КГС там уж 76 квартир "воздуха" продал. Чудеса однако. Видать по таким "заливным" продажам и ведут свою статЫстЫку СВистуны и трубадурят потом про 14 тыс. продаж "воздуха" в год.
Свистуни - свистять КГС - трубадурять Будівельник- не добачає
І один захар несе важку ношу виведення всіх на чисту воду. Дивіться - не надірвіться.
Olena_Olena написав:Хочу поделиться опытом покупки квартиры по новым правилам. Сегодня оформили наконец свою Соломенскую мечту Весь процесс занял 2,5 часа - но как сказала нотариус, это еще очень даже неплохо - нотариус с утра все проплаты за реестры и ПФ сделала сама (нотариус знакомый, у нее оформляли предварительный договор).
Сейчас процесс идет так: нотариус регистрирует вначале старого собственника в реестре. Потом вносит эти данные в договор купли-продажи. Потом регистрирует уже на нового собственника. Вышло по 1500 грн за регистрацию старого и нового (в сумме 3000 грн) + 1% госпошлина (платил продавец) и 1% ПФ (платили мы). С регистрацией я еще сама не была в курсе, то вовремя не договорилась о разделении, так что вышло что всю оплатили мы.
Также нотариус был очень рад, что продавцы имели вытяг с БТИ (оформили еще в конце прошлого года, но им он не пригодился) т.к. какой-то информации ему не хватало без вытяга.
с дисконтом? однушка?
Однушка, без дисконта, но цена как для квартиры без ремонта в принципе неплохая (а мы искали в идеале как раз максимально дешевую без ремонта). Кстати, неожиданно, но на просмотре мы были третьи, за нами еще были люди (понятно, что не все посмотревшие решили покупать, может потому что торга не было совсем). Как-то я такого ажиотажа вообще не видела раньше, хотя квартира продавалась достаточно долго.
Какая-то у Вас покупка из серии "и вы говорите". Ни цифр, ни района одни слова.
budivelnik написав:Ви згодні потратити 200 годин свого часу на пошуки собі квартири і при цьому будете вважати цих 200 робочих годин - безкоштовною роботою ?
Нехай підвищують продуктивність. Бо мені потрібно на це менше 200 годин.
zahar_ Пусть будет как Вы говорите, я доказывать ничего не планирую. Я больше писала о процедуре, т.к. сама была не в курсе, как оно по новым правилам происходит. Может мой опыт будет кому-то полезен.
zahar_ написав:Как КГС с количеством продаж заливает http://www.kmb-sale.com/ru/all-real-est ... ciya-1315/ http://www.radikal.ru Вылезло из земли 2-3 этажа только а КГС там уж 76 квартир "воздуха" продал. Чудеса однако. Видать по таким "заливным" продажам и ведут свою статЫстЫку СВистуны и трубадурят потом про 14 тыс. продаж "воздуха" в год.
Свистуни - свистять КГС - трубадурять Будівельник- не добачає
І один захар несе важку ношу виведення всіх на чисту воду. Дивіться - не надірвіться.
"Правду говорить легко и приятно" "С"
Востаннє редагувалось zahar_ в П'ят 18 січ, 2013 19:49, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik написав:2 Рієлтор на протязі 8 годин робочого дня тисне на кніпочки щоб знайти 10 квартир в рік ( 250 робочих днів х 8 годин / 10 квартир = 200 робочих годин) Ви згодні потратити 200 годин свого часу на пошуки собі квартири і при цьому будете вважати цих 200 робочих годин - безкоштовною роботою ?
Ви перебільшуєте напруження ріалтора з пошуку. Для одного обї"єкту собі витратити треба менше 200 годин, а вже при масовому підході - загалом стільки ж, а на один об"єкт - в кільканадцять разів менше.
budivelnik написав:3 І чим рієлтор гірший ( тобто чим менше квартир він продає ) тим більше часу він витрачає на пошук квартири
Не дуже коректно. Він може на пошук квартири витрачати й небагато, але продавати небагато зовсім з інших причин.
budivelnik написав:Уявляєте , якщо вийде так що Ви маєте кваліфікацію цього рієлтора в пошуках житла Ото хохма не заплатити рієлтору 3% від 500000 = 1500 доларів і витратити на пошуки 700 годин = 4 місяці роботи
Нулик зайвий Пошук однієї квартири займає аж ніяк не 4 місяці роботи. За 4 місяці можна особисто пішки весь район пошуків обійти и опитати власників квартир на місці