Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2013

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 166167168169170 ... 4030>
Повідомлення Додано: П'ят 18 січ, 2013 18:39

zahar_ написав:
  budivelnik написав:
  zahar_ написав:Есть к примеру, такие ресурсы ЛУН и Авизо онлайн. Вбиваеш в поиск какую тебе надо квартиру и район и система показывает нужные тебе актуальные варианты.

І не показує обєкти в інших районах , які своїм співвідношенням ціна/якість/умови оплати перекривають недолік знаходження в іншому районі.

Если опираться не на расположение а на цену, то можно чтобы поиск шёл не по районам а по цене по всему городу.

Так в мене і ціна нижча , тому орієнтуючись на певну якість , люди б просто не зменшили нижній діапазон ,а опускання його до нуля - різко збільшує кількість обєктів які потрібно переглядати
+ Не забудьте
Є море варіантів в яких ціна - договірна . або ціна=1 , або ціна=ціні м2 і так далі.
ПС
Зменшена ціна - це відгомін людських уподобань , а не економія на якості.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 18 січ, 2013 18:39

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

cosjak написав:Можливості загальнодоступні. Навіть найпростіша фільтрація за ціною, поверхом, типом будівлі, кількістю кімнат, районам залишить вже не так багато об’єктів, які можна далі розглянути без посередництва третьої особи.
а если заранее сделать прозвон даже про этим объектам, на некоторые можно потом вообще не идти :lol:
kievlyanka

Подякував: 675 раз.
Подякували: 824 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 18 січ, 2013 18:42

kievlyanka написав:
  budivelnik написав:Угода не відбулась - але люди були здивовані що ознайомившись з моєю пропозицією вона не була для них чимось неадекватним ( адже зміна місця розташування без додаткових втрат часу могла зекономити їм до 15% запланованого бюджету).
они просто подсчитали, сколько они позже потеряют при продаже данного объекта в будущем :wink:

Дивні Ви
Чим ближча ціна продажу до ціни створення - тим менша в цій ціні рекламна( понтова складова) а саме понти - змінюються найсильніше і можуть впасти до 0
Просто згадайте
Скільки колись коштувала наприклад Кока-кола в порівнянні з нашою газ-булькою і скільки тепер. В 1995-1997 ціна була 1 до 10 , сьогодні навіть не 1 до 3
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 18 січ, 2013 18:45

cosjak написав:Можливості загальнодоступні. Навіть найпростіша фільтрація за ціною, поверхом, типом будівлі, кількістю кімнат, районам залишить вже не так багато об’єктів, які можна далі розглянути без посередництва третьої особи.

1 Це Ваша думка - з якою я не погоджуюсь
2 90% новобудов продаються через АН ( або власні підрозділи в структурі забудовника) - тому ігнорування АН - просто зменшить для Вас діапазон пошуку
3 Я тільки за те , щоб максимум роботи яку потрібно зробити для себе - людина робила самостійно , але при цьому нагадаю
конвеєр - це завжди дешевше ніж ручне виготовлення.
Якщо вважаєте що хліб потрібно пекти самому - чому б і ні....
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 18 січ, 2013 18:54

budivelnik написав:На рахунок Ваших можливостей
1 Вони загальнодоступні - чи ви користуєтесь проплаченим банком доступом до інформації обміну між АН ?
2 Чи можливо Ви користуєтесь службовою інформацією банку в якій структура ції інформації створена не 1 000-10 000 різних осіб , а всього одним адміном який обробив запити на кредити ?

1 - Загальнодоступні, і в принципі безкоштовні (вважаємо що той же МС Офіс ви окремо для цього не купуєте)
2 - Дивне якесь припущення. Ні, інформація не банківська і не службова, а відкрита і загальнодоступна. У банків взагалі такої інформації немає в принципі, ви якось їх демонізуєте. Адміни дещо іншим займаються, запити пишуть аналітики та розробники.
Ви самі якось писали, що користуєтесь VBA. Додайте сюди Access, а краще БД більш потужну - от і є мінімум навичок і ресурсів.
  budivelnik написав:Що таке - явне перебільшення?
Навіть якщо Вам не потрібно переглядати всі 10 000 пропозицій по Києву і Ви просто обмежились одним районом - чи говорить це за те що Ви знайдете найкращий варіант по Києву ( навіть для себе) чи просто переглянувши один район - отримаєте найкраще для себе в цьому районі але не відомо чи це найкраще - є найкращим по всьому місту

Покупець зазвичай в стані оцінити, які частини яких районів йому підійдуть, зазвичай можна окреслити перелік вулиць. Якщо покататися гарненько по місту, можна ще більш звузити межі пошуків. А далі - накладаєте те, що є з вашими критеріями - і отримуєте масив об"єктів, серед яких з високою вирогідністю є суб"єктивно найкращий для вас об"єкт по Києву. І - вперед.
Faceless
Модератор

Подякував: 1494 раз.
Подякували: 8229 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: П'ят 18 січ, 2013 18:56

budivelnik написав:

1 Це Ваша думка - з якою я не погоджуюсь
2 90% новобудов продаються через АН ( або власні підрозділи в структурі забудовника) - тому ігнорування АН - просто зменшить для Вас діапазон пошуку
3 Я тільки за те , щоб максимум роботи яку потрібно зробити для себе - людина робила самостійно , але при цьому нагадаю
конвеєр - це завжди дешевше ніж ручне виготовлення.
Якщо вважаєте що хліб потрібно пекти самому - чому б і ні....

Ви просто недооцінюєте і не любите прогрес :) Хлібопіч майже не вимагає затрат часу і робить чудовий хліб. Інтернет - теж чудова річ. А ще є (хоча б) Access, Excel... які широко відомі і доступні навіть простим смертним.
По факту - я готовий платити ріелтору але:
1. Не відсоток.
2. Він має дбати про мої інтереси, а не про інтереси іншої сторони (як це часто буває) або намагатися балансувати між інтересами.
3. Він має надавати реальні, корисні послуги, а не грати роль поштової скриньки.

На жаль, вони цим простим вимогам не відповідають.
cosjak

Подякував: 35 раз.
Подякували: 89 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 18 січ, 2013 19:02

Faceless
1 МС Офіс - це однозначно безкоштовне :D
2 Ви знаєте багатьох ( у віці 30-50) які в стані використовувати БД , або ще більше писати макроси для обробки цих БД ( нехай навіть в Офісі) - думаю що ні , а тому Ваш шлях - явно не для мас.
3 Ви часто спілкуєтесь з людьми , які чітко і зрозуміло можуть пояснити що ЇМ потрібно - особливо у варіанті коли це потрібно виникає в них раз в 20-30 років ?

Висновок
Те що елементарно для Вас - не настільки елементарно для 90% населення України ( при цьому я жодним чином не пробую цих 90% принизити чи над ними насміятись)
Просто хороший фахівець в своїй сфері - не завжди є таким самим хорошим в іншій ( яка може бути й на порядок простіша від тієї чим він займається)
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 18 січ, 2013 19:06

budivelnik написав:3 Ви часто спілкуєтесь з людьми , які чітко і зрозуміло можуть пояснити що ЇМ потрібно - особливо у варіанті коли це потрібно виникає в них раз в 20-30 років ?

Тоді вони і ріалтору не пояснять, що їм треба, і відповідно він їм не допоможе
Faceless
Модератор

Подякував: 1494 раз.
Подякували: 8229 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: П'ят 18 січ, 2013 19:08

cosjak
Подивіться на моє повідомлення вище.
Я думаю що ним я відповів і на Ваше.

Ще раз
Ви з дитинства користуєтесь компютерами , можливо Ваша освіта повязана з знанням хоча б найпростіших програм , але при цьому Ви забуваєте що :
Бавитись в компютерні ігри , чи знати де розміщується кнопка пуск - не достатньо для того щоб мати навики мінімального програмування або розуміння як працює база данних і що таке фільтр ( а саме цим займається 90% населення) і при цьому будучи чайниками в компютерній техніці - вони можуть бути чудовими і високооплачуваними фахівцями в своїх галузях.

ПС
З моїх 5 продавців - жоден не має жодного уявлення яким чином я аналізую кількома натисканнями кніпки ситуацію в магазині , при цьому весь день використовують створенну мною елементарну програмку ( симбіоз екселя і десятка макросів) для перевірки своєї діяльності ( наявність грошей/товарів/потреба в замовленні/податкова звітність)
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 18 січ, 2013 19:14

Faceless написав:
  budivelnik написав:3 Ви часто спілкуєтесь з людьми , які чітко і зрозуміло можуть пояснити що ЇМ потрібно - особливо у варіанті коли це потрібно виникає в них раз в 20-30 років ?

Тоді вони і ріалтору не пояснять, що їм треба, і відповідно він їм не допоможе

А тут Ви не праві
І все тому , що рієлтор якраз і спілкувався з десятком/сотнею таких які самі не знали що їм потрібно і на своє розуміння пропонував їм варіанти ( якщо правильно зрозумів - хороший рієлтор , не правильно - лох :D )
Знову елементарний приклад
Ви з таким не стикаєтесь , бо працюєте з стандартним і обмеженим переліком товарів( гроші , можливо метали , можливо якісь акції) . я ж наприклад в магазині підбираю сам структуру товарів ( такий собі аналог фільтра рієлтора) , можна сказати що ця структура(набір) мною навязується хоча і на прикладі продаж з попередніх періодів. Тому коли я вважаю що кока-кола ворожий продукт , то її в мене й не має , хоча й присутній її аналог - пепсі :D

Так само і рієлтор
Визначивши фінансові можливості клієнта + мету з якою купується житло ( для дітей , для батьків чи для зустрічей)- він може краще підібрати знаючи що і в яких випадках більш потрібне.
budivelnik

Профіль

1
1
  #<1 ... 166167168169170 ... 4030>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему