Нерухомість у Львові

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 7374757677 ... 285>
Повідомлення Додано: Пон 21 січ, 2013 09:14

vasul_lviv написав:
1 На превеликий жаль для Вас - це казка
У Івано-Франківську 3300 - це вартість м2 технічних поверхів, зробити з них житлові можна . але це приблизно те саме що описувалось з Сиховом і однокімнатною на останньому поверсі.
та будівельник про це чудово знає.
цей аргумент йому неодноразово наводився.
але якщо він це визнає, то рушиться вся його конструкція про собівартість виробництва. тому він цього ніколи не зробить.
а те, що у Франківську продається по 450-500 у.о., то будівельнику із його халупками ще їсти і їсти кашку...
1 Халупки.....їсти кашку ... і так далі - відразу видно , що в людини нерви не витримують а сказати нічого
2 На рахунок 450-500 у франківську
а - в мене також гаражі по 3000 грн/м2 - і що ?
б - я також заявляю про собівартість в 500 і в цю собівартість включена комерційна ціна землі + самостійне підведення інфраструктури.
А як з цим питанням у Івано-Франківську?
3 Вже приводив
Новобудови
3 млн мешканців - Київ - мінімальна ціна 1000 доларів/м2 = двох-місячна сер з/п
1 млн мешканців - Львів - мінімальна ціна 750 доларів/м2 = двох-місячна сер з/п
0,3 млн мешканців- ІВ-Франківськ - мін ціна 500 доларів/м2=двох-місячна сер з/п

Звідси висновок
а - на ціну впливає розмір населенного пункту( зменшення населення в 3 рази - опускає ціну на 30%)
б - на ціну впливає відношення влади до галузі( безкоштовне виділення землі , бо чим менше місто , тим нижча ціна і тим більше самої землі)
в - на ціну впливає середня заробітна плата по регіону( бо працюють на будівництві ті хто весь період будівництва проживають в регіоні будівництва)
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 21 січ, 2013 23:22

в мене також гаражі по 3000 грн/м2 - і що ?

і як побудуєте їх в 9 поверхів, то я собі один куплю, щоб коли в черговий раз буду інспектувати стан заселеності будинку - було де автомобіль припаркувати :mrgreen:

Звідси висновок
а - на ціну впливає розмір населенного пункту( зменшення населення в 3 рази - опускає ціну на 30%)

я напевно не так як будівельники відсотки рахую, і це нормально.

мало б бути:
Київ - 1000 у.о.
Львів - 667 у.о.
Франківськ - 440 у.о.

А у вас Львів суто під вашу халупку підведений.

Також потрібно врахувати, що у Франківську вам вказували середню ціну на новобудову. нормальну новобудову. а ви порівнюєте із мінімальною ціною на халупку у задупї.
vasul_lviv

Повідомлення Додано: Вів 22 січ, 2013 02:33

mju написав:
  budivelnik написав:Ви не праві.
Не дочекаєтесь коли захочете купити квартиру вартістю в 800 доларів/м2 з дизайнерським ремонтом в 400 долврав/м2 який буде включений в ціну 800 :D

У випадку , коли захочете під ключ , з ремонтом вартістю в 200-400 доларів м2 наприклад в мене - я можу Вам це запропонувати :D :D :D
І ціна цього житла буде 700 + той ремонт який виберете :D

А я і не чекаю, що це не буде включено у ціну. І я не хочу "дизайнерський" ремонт, не хочу оплачувати чужий несмак.
Квартира з побіленими стінами, підлогою, котлом і сантехнікою.. може навіть ще з чимось (за рахунок оптової покупки ціна може бути нижчкою). Що заважає в офісі буд компанії вибрати прийнятний дизайн? А не махатися з ремонтами потім ще кілька років? Я коли купую машину - беру її повністю, а не коробку з мотором в яку ще потрібно втикнути сидіння і пофарбувати?

Не минуло і місяця, як натрапив на таке - http://intergal-bud.com.ua/index.php?page=249
Раджу переглянути відео. 12 варіантів інтерєру і ціна +1200 грн\м2 (а не 1600-3200 як у вас, може маєте здогадки чому в них дешевше?). Крім ремонту ще купа приємних дрібничок (плитка, сантехніка). В таке житло можна в'їхати і жити.. А не слухати наступні 2 роки як сусіди ремонти тягнуть. Нажаль тільки одна будова така - хочуть оцінити ринок?
Забудовники повертаються обличчям до кілєнта.
mju

Подякував: 210 раз.
Подякували: 491 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 22 січ, 2013 09:43

mju написав:Не минуло і місяця, як натрапив на таке - http://intergal-bud.com.ua/index.php?page=249
Раджу переглянути відео. 12 варіантів інтерєру і ціна +1200 грн\м2 (а не 1600-3200 як у вас, може маєте здогадки чому в них дешевше?). Крім ремонту ще купа приємних дрібничок (плитка, сантехніка). В таке житло можна в'їхати і жити.. А не слухати наступні 2 роки як сусіди ремонти тягнуть. Нажаль тільки одна будова така - хочуть оцінити ринок?

Давайте по порядку
1 В приведенному будинку ціна 7200=900 доларів
2 7200 + 1200 = 8400 = 1050 доларів
3 В мене наприклад 700
Що виходить ?
І останнє
Забудовник пропонує ( це добре)
Цікаво
1 скільки потенційних клієнтів погодяться з цією пропозицією
2 Якщо погодиться не 100% , то все одно жити в стані перманентного ремонту два-пять років ( як і в кожній новобудові)
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 22 січ, 2013 09:53

vasul_lviv написав:
Звідси висновок
я напевно не так як будівельники відсотки рахую, і це нормально.
мало б бути:
Київ - 1000 у.о.
Львів - 667 у.о.
Франківськ - 440 у.о.
А у вас Львів суто під вашу халупку підведений.
1 Ви багато чого робите не так , але це Ваше горе а не досягнення.
2 Я взяв ціну від ліхтаря по Києву ,Львову,Івано-Франківську( заокруглену ) і так само заокруглено прикинув як ці ціни відрізняються одна від одної.
Якщо Вам не подобається 30% , і дуже вже Вам хотілось знайти істину , то потрібно було її пошукати .
Це дуже просто. Заміняєте 30% на 29% - і у Вас все виходить і навіть ще точніше ціна Львова відповідає моїм цінам
1000(Київ) - 29% =710(Львів) - 29% = 504(Івано-Франківськ)

То як? Признаєте що Ви не істину шукаєте , а пробуєте на цих сторінках злість від невдалого свого життя на когось зігнати ?
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 22 січ, 2013 10:00

budivelnik написав:
  mju написав:Не минуло і місяця, як натрапив на таке - http://intergal-bud.com.ua/index.php?page=249

Давайте по порядку
3 В мене наприклад 700
Що виходить ?
І останнє
Цікаво
2 Якщо погодиться не 100% , то все одно жити в стані перманентного ремонту два-пять років ( як і в кожній новобудові)

Вам не разлогольствывать надо, а выполнять обязательства перед анонсироваными покупателями у которых Вы выудили средства на свой "воздух" рассказами что он в средине лета 2012 сдастся.

Покупатели из-за Вашей необязательности уже имеют потеряную прибыль (которую они бы могли получить от своих средств положив их на депозит), если бы Вы не выманили бы у них средства раньше времени на свой недострой в ноябре 2011.

Вы говорите потенциальным покупателям, что Вы необязательный застройщик?
zahar_

Подякував: 157 раз.
Подякували: 692 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 22 січ, 2013 10:10

zahar_ написав:Вам не разлогольствывать надо, а выполнять обязательства перед анонсироваными покупателями у которых Вы выудили средства на свой "воздух" рассказами что он в средине лета 2012 сдастся.
Не говоріть що я маю робити - і я не скажу куди Вам іти
  zahar_ написав:Покупатели из-за Вашей необязательности уже имеют потеряную прибыль (которую они бы могли получить от своих средств положив их на депозит), если бы Вы не выманили бы у них средства раньше времени на свой недострой в ноябре 2011.
Якби Ви були моїм покупцем -Ви б могли виставляти мені претензії.
Станом на сьогодні - мої покупці мені претензій не виставляють
Як думаєте чого ?
Напевно тому , що покупці змогли дійти зі мною згоди по ситуації яка виникла.

Так що , своїм повідомленням Ви зайвий раз прорекламували моє вміння домовлятись з клієнтами ( враховуючи і їх інтереси)
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 22 січ, 2013 10:49

budivelnik написав:Давайте по порядку
3 В мене наприклад 700
Що виходить ?

Навіщо ви цифрами маніпулювати намагаєтеся? А якби я забудовника у Києві знайшов? Я вас питаю не про загальну ціну квартири за містом і квартири за 40хв до центру пішки. А ціну ремонту від забудовника порівнюю.
Якщо відкинути маніпуляції то маємо ціну ремонту: у інтеграла - ~150$, а у вас 200-400$.

budivelnik написав:І останнє
Цікаво

Це мені також цікаво, це більш фінансового забезпечення наших громадян стосується. І те як вони калькулятором вміють користуватися.
mju

Подякував: 210 раз.
Подякували: 491 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 22 січ, 2013 11:03

budivelnik написав:
  zahar_ написав:Вам не разлогольствывать надо, а выполнять обязательства перед анонсироваными покупателями у которых Вы выудили средства на свой "воздух" рассказами что он в средине лета 2012 сдастся.
Не говоріть що я маю робити - і я не скажу куди Вам іти
  zahar_ написав:Покупатели из-за Вашей необязательности уже имеют потеряную прибыль (которую они бы могли получить от своих средств положив их на депозит), если бы Вы не выманили бы у них средства раньше времени на свой недострой в ноябре 2011.
Якби Ви були моїм покупцем -Ви б могли виставляти мені претензії.
Станом на сьогодні - мої покупці мені претензій не виставляють
Як думаєте чого ?
Напевно тому , що покупці змогли дійти зі мною згоди по ситуації яка виникла.

Так що , своїм повідомленням Ви зайвий раз прорекламували моє вміння домовлятись з клієнтами ( враховуючи і їх інтереси)

Зная Вас на страницах этого форума как крупного дезинформатора и манипулятора Вашему заявлению - "мої покупці мені претензій не виставляють" - верить на слово не представляется возможным.

Факт Вашей необязательности имеет место быть, и потециальным покупателям выбирать связыватся ли с ОБЕЩАЛКИНЫМ который вешает лапшу на уши, называя это "вміння домовлятись з клієнтами".

Отсутствие у Вас продаж с ноября 2011 (с Ваших слов) говорит, что пока покупатели не хотят иметь с Вами дело, чтобы потом Вашу лапшу снимать с ушей.
Востаннє редагувалось zahar_ в Вів 22 січ, 2013 14:40, всього редагувалось 1 раз.
zahar_

Подякував: 157 раз.
Подякували: 692 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 22 січ, 2013 13:52

Re: Нерухомість у Львові

budivelnik написав:Давайте по порядку
3 В мене наприклад 700
Що виходить ?

Виходить те, що Ваша пропозиція стає неконкурентною, ціна стає одинаковою і покупець живе в місті. В розвиненій його частині а не в полі. Ваші переваги розбиті вщент.
galician

Подякував: 3 раз.
Подякували: 7 раз.

Профіль

#<1 ... 7374757677 ... 285>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор