|
Чому ніхто не хоче пообідати з Президентом Януковичем |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші. Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
Додано: П'ят 25 січ, 2013 01:50
roman tr. тролям накшталт клавдій шифер простіше об..ти людей за географічним положенням і згадувати своє минуле. Вони показують свій високий культурний рівень громадянина неіснуючого сересер.
-
alibabator
-
-
- Подякував: 24 раз.
- Подякували: 123 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 25 січ, 2013 06:32
lobanoff так не пишіть  до речі, я не готовий цим поступитися, так само як не маю нічого проти балачок у парламенті, приватизації " народного добра" , та особистого збагачення. 
-
Cricetus cricetus
-
-
- Подякував: 408 раз.
- Подякували: 413 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 25 січ, 2013 06:35
alibabator написав:roman tr. тролям накшталт клавдій шифер простіше об..ти людей за географічним положенням і згадувати своє минуле. Вони показують свій високий культурний рівень громадянина неіснуючого сересер.
і компсенсують свої невдачі у реальному житті 
-
Cricetus cricetus
-
-
- Подякував: 408 раз.
- Подякували: 413 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 25 січ, 2013 10:08
lobanoff написав: Бandera написав: lobanoff написав:двойные стандарты свойственны также европе и америке погуглите поймете, а какойбы совок не был плохой, сегодняшней уркаине до совка, як до неба рачки.
Знову ж таки - можливо в чомусь совок (підкреслю пізній совок - часів Брєжнєва- Горбачова) і не був поганий, наприклад по відношенню до дитячих мультиків та фільмів, які дійсно були чудові, але в абсолютній більшості питань він був гірший за демократичні країни. Замовчування важливої інформації (при совку були і розстріли робітників Новочеркаськ 1962р. і маньяки, і корупція, і жорстокість, і все інше), абсолютна економічна несвобода для економічно активного населення та креативних людей, абсолютна неможливість простих людей впливати на політичну та економічну модель розвитку країни, засилля бюрократії (спецсанаторії, спецстолові, спецдачі тощо) і т.д.
странный Вы в одном посте ругаете всех азаровых, януковичей итп, а в другом жалеете что небыло "свободы у экономически активной части населения" - дак вот же она вся эта экономически активная часть населения вами и управляет что вам не хватает? при совке они были завгарами и геологами, но были очень активны в экономическом плане, результат на лицо.
Ги, одразу видно повне нерозуміння реалій ринкової економіки та повна совкова заангажованість:) Ви хоч розумієте, що коли я кажу про економічно активну частину населення я має на увазі середній клас, до якого нинішні нувориші олігархи та зрощенні з ними совково-партійні кадри типу Азарова чи Тигіпка не мають ніякого відношення:) Янукович та Азаров проть від проті ваш улюблений совок:) Середній клас це люди, які зробили себе самі і заробляють не через корупцію та преференції у чиновників, не через кримінальну прихватизацію, не через спосорування та вказування політичним партіям, а через конкуренцію, власну працю, знання та інноваціні рішення:) Але для зомбованого совка вони всі однакові - і науковець, що відкрив свою фірму та заробляє на реалізації власних патентів і олігарх-корупціонер, який незаконно прихватизовує державні підприємства:) І всі вони такі однаково погані лише тому, що мають наглість заробляти більше цього самого совка:)
-
Бandera
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 25 січ, 2013 10:20
shengen09 написав:ВО "Свобода" также финансируется олигархами. О том, что олигархи спонсируют уже были и статьи и посты на форуме, также при желании можно найти и видео в инете. P.S. Прошу лично Вас не называть меня "шановний". Для меня слышать это от наци оскорбительно. P.P.S. "Ваша червона зараза" ко мне тоже не относится. Я беспартийный.
Ги, те що про ВО Свободу розповсюджують усілякі чутки, щоб їх дискредитувати це ніяка не новина, а я звик спиратися на факти, а факти такі - ВО Свобода не підтримала жодне кадрове рішення Януковича та ПР, комуністи підтримали їх ВСІ, тому питання кого спонсорують олігархи як на мене риторичний:) P.S. Шановний, мені якось все-одно, що там манкурту подобається, і як він хоче щоб я його називав, тому відповідаю на ваше прохання простою посмішкою P.P.S. Якщо не хочете щоб я до вас звертався - не відповідайте мені:)
-
Бandera
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 25 січ, 2013 10:46
Бandera написав: Ги, те що про ВО Свободу розповсюджують усілякі чутки, щоб їх дискредитувати це ніяка не новина, а я звик спиратися на факти, а факти такі - ВО Свобода не підтримала жодне кадрове рішення Януковича та ПР, комуністи підтримали їх ВСІ, тому питання кого спонсорують олігархи як на мене риторичний:) P.S. Шановний, мені якось все-одно, що там манкурту подобається, і як він хоче щоб я його називав, тому відповідаю на ваше прохання простою посмішкою P.P.S. Якщо не хочете щоб я до вас звертався - не відповідайте мені:)
http://uainfo.censor.net.ua/news/3079-tyagnibok-uchilsya-v-evreyskoy-specshkole-opiya-do-umenta.html
-
irvin
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 25 січ, 2013 10:57
если честно, я настолько устал от потока негатива, что собираю чемоданы от сюда...если я смог реализовать себя и в такой стране то в более цивилизованной тем более смогу........у меня вот какой комментарий - интересно, когда наш президент прилетает куда-то, скаже в Давос, в аэропорту так же выкладвает мелоч из карманов, снимает часы, ботинки, ремень ?:)) вот бы на ютуб выложить такое видео
-
no_name
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 25 січ, 2013 11:25
vov4ick написав:Потому, что он ещё в начале обеда будет пытаться стырить серебряные столовые приборы у других участников.
Это Вы про президента Чехии? Ну спер президент ручку на глазах у журналистов, ну с кем не бывает? Главное, чтоб у них с демократией было все нормально. 
-
usrfrm
-
-
- Заблокований
- Подякував: 2902 раз.
- Подякували: 574 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 25 січ, 2013 11:28
roman tr. написав:не важно, сырьевой придаток страна или нет, выиграла она войну 50 лет назад или нет, важно то, какой качество жизни в этой стране в данный момент. это единственный показатель, который позволяет определить, правильно ли ей управляют. я бы хотел, чтобы нашей страной управляли люди, которые добились реальных результатов в улучшении качества жизни. например, американцы, или европейцы.....
Продолжая логическую цепочку: .... или русские, сумевшие добиться уровня жизни в 2-3 раза более высокого, чем украинцы при сопоставимых стартовых условиях 22 года назад. Очень странно, что Вы сами не догадались продолжить мысль. Постеснялись?
-
Клавдий Шифер
-
-
- Подякував: 82 раз.
- Подякували: 156 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 25 січ, 2013 11:32