на сегодня...отличная...но меня привлекает поставить гривну на колесо....мобильно ,оперативно...и гибко....начиная от 20,6%...до 23,6%....а там столбить по 23,6% с шагом +1.... Все удовольствие обойдется в 1200 гривен...
зачем вам колесо от 20,6? если можно колесить сразу же с 23?
kievlyanka написав: зачем вам колесо от 20,6? если можно колесить сразу же с 23?
Для мобильности...в случае чего быстро вырвать для покупки евро...без потери %..Так придется год ждать...а гривну сейчас уже крутить планирую... Но только треть...и то еще подумаю...
Показники роботи УФС за 2012 рік просто ідеальні. Все чітко і розмірено. Невелика кількість проблемних кредитів. Достатньо обігових коштів. Нормальне співвідношення між рівнем ставок по депозитам та кредитам. Я так розумію, це пов'язано з тим, що більша частина грошей банку інвестована в об'єкти пов'язанні із власником банку. Ризик є по любому банку. Але по цьому банку він невеликий. Якщо ставки Вас звільняють
tatop написав:Показники роботи УФС за 2012 рік просто ідеальні. Все чітко і розмірено. Невелика кількість проблемних кредитів. Достатньо обігових коштів. Нормальне співвідношення між рівнем ставок по депозитам та кредитам. Я так розумію, це пов'язано з тим, що більша частина грошей банку інвестована в об'єкти пов'язанні із власником банку. Ризик є по любому банку. Але по цьому банку він невеликий. Якщо ставки Вас звільняють
tatop написав:Показники роботи УФС за 2012 рік просто ідеальні. Все чітко і розмірено. Невелика кількість проблемних кредитів. Достатньо обігових коштів. Нормальне співвідношення між рівнем ставок по депозитам та кредитам. Я так розумію, це пов'язано з тим, що більша частина грошей банку інвестована в об'єкти пов'язанні із власником банку. Ризик є по любому банку. Але по цьому банку він невеликий. Якщо ставки Вас звільняють
это так
Це не до мене. Я лише копірайтер. Очепятка, напевне. Стібається Експерт над горілчаним Королем, як на мене.
starbaths Являюсь клиентом банка как физическое лицо, обслуживание хорошее,приветливые сотрудники. Рассматриваю вопрос об обслуживании бизнеса, условия предложили достаточно приемлемые.